Akinu JEANS báb - tehén 34 cm-41%
3 590 Ft 2 090 Ft

Kiárusítás

Kutyáknak alkalmas szórakoztató játék, amely többféle anyagból készült. Mérete 34 cm

Akinu flamingó kutyajáték 42cm
2 490 Ft 2 190 Ft

Kiárusítás

Szórakoztató játék minden kutyusnak 42 cm-es rózsaszín flamingó formájában.

Akinu KOST DENTAL kutyajáték-23%
2 090 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Az Akinu DENTAL kutyajáték tökéletes azoknak akiknek nincs idejük házikadvencük fogainak rendszeres tisztítására. A kutyus maga fogja fogait tisztítán tartani miközben elfoglalja magát a játék rágcsálásával. A gumicsont puha része kíméli, masszírozza a fogínyt míg a kemény része eltávolítja a fogkövet és edzi az állkapocs izmait.

Argi Textil kacsa kutyajáték-27%
2 190 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Az Argi Textil kacsa kutyajáték tökéletes választás kedvencünk számára. Erős anyagból készült, ugyanakkor puha plüss állat, így kiválóan alkalmas lehet bármilyen fajtájú és méretű kutyák számára. Minőségi kialakítása és varrása ellenállóvá és mindennapos játékra alkalmassá teszi.

Beco Gumikarika kutyáknak, L-34%
3 490 Ft 2 290 Ft

Akció

Beco gumikarika rugalmasságának köszönhetően tökéletes fogást biztosít. Ideális idősebb kutyák érzékeny, valamint fiatalabb kutyák kisebb fogaihoz egyaránt, hiszen rendkívül puha és könnyű. Kizárólag természetes gumiból készült, így nem ártalmas a kutyák számára.

IMAC Textiljáték kutyának - hal - 21 x 12 cm-27%
2 190 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Természetes textiljáték kutyának – kutya – 21 × 12 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Biztosíts a kedvencednek egy más típusú játékot, amely kibírja a huzigálóst is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

Akinu SNACK kutya játék-21%
3 190 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött csont játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya hűtőgyűrű játék-43%
2 990 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött gyűrű játék főleg meleg nyári napokon használható.

IMAC Textiljáték kutyának - háromágú - 21 cm-27%
2 190 Ft 1 590 Ft

Akció

Természetes textiljáték kutyának – háromágú – 21 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Biztosíts a kedvencednek egy más típusú játékot, amely kibírja a huzigálóst is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csont zsinegekkel - 41 x 5 x 5 cm-21%
2 790 Ft 2 190 Ft

Kiárusítás

Vidám színes játék kutyák számára – csont zsineggel az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.