Pedigree Denta Stix TW Weekly S 12x40g

Márka: Pedigree Katalógus száma: 1264236

Pedigree Denta Stix TW Weekly S 12x40g

Finom, fogtisztító rudak kistestű felnőtt kutyáknak 5 –10 kg-ig mély tisztító hatással. Fogápolás csökkenti a lepedék lerakódását az egyes kutyák ínyei mentén. Kedvező kiszerelés 12 × 40 g. További információ

5490

5 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 690 Ft, Megtakarítás: 1 200 Ft (17 %)

Katalógus száma: 1264236

Leírás

Termékleírás

A forradalmi textúrának köszönhetően a nyalánkság a fogak körül hajlik, így mély tisztítást biztosít, ezért elegendő ha a kutyádnak hetente kétszer fogod adni.

Ízletesek, de ennek ellenére alacsony zsírtartalmúak, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, mesterséges festékeket vagy ízesítőszereket.

1.Tudományosan bebizonyosodott, hogy a Dentastix Twice Weekly® rágó nyalánkság csökkenti a lepedék és a fogkő lerakódását az íny mentén, ha hetente kétszer fogod a kutyádnak adni.

2.A forradalmi textúrája a fogászati rágó nyalánkságnak a kutya fogai köré hajlik, és mély tisztítást biztosít.

3.A fogászati rágó nyalánkságot a kutyák számára a Waltham™ Állateledel Központban állatorvosok és táplálkozási szakemberek segítségével fejlesztették ki.

4.A kutya nyalánkságok alacsony zsírtartalmúak, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, mesterséges festékeket vagy ízesítőszereket.

5.A különböző méretű rágó nyalánkságok, ízletes csirke ízűek, és a háziállatok számára hatékony fogászati higiéniát biztosítanak a kis, közepes és nagy kutyák számára.

Összetétel:

  • Gabonafélék, növényi eredetű termékek, hús és állati eredetű termékek (beleértve a 4% csirkét), olajok és zsírok.

Tápérték:

  • Analitikai összetevők (% -ban): fehérje: 4.9, zsírtartalom: 1.1, szervetlen anyagok: 5.9, nyersrost: 0.6, kalcium: 0.8, energia: 299 kcal/100g.

Táplálkozási adalékanyagok:

  • Cink-szulfát-heptahidrát 1000 mg.
  • Adagolás:
  • A kis kutyák számára, mint például a tacskók, hetente 2 rágható finomságot adjál.
  • Ez egy rágható nyalánkság, amely csak az 5 és 10 kg közötti súlyú kutyák számára alkalmas.
  • Nem alkalmas 4 hónapnál fiatalabb kölyök kutyák számára.
  • 2 rágható nyalánkság 5 kg súlyú kutya heti energiaigényének 11% -át fedezi.

Ennek megfelelően csökkentsd a fő eledel mennyiségét.

  • Friss víz mindig legyen elérhető.

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus jutalom

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.