RINTI Kenner Fleisch Senior Csirkés kutyakonzerv 6 x 400 g

RINTI Kenner Fleisch Senior Csirkés kutyakonzerv 6 x 400 g

Száma: 496498
RINTI termékek igazi húsfalatokkal rendkívül magas minőségű tápokat biztosítják a gondos gazdiknak. A speciálisan kifejlesztett Kenner Fleisch termékcsalád gondosan összeállított prémium minőségű összetevőkből áll, melyek maximálisan kielégítik az idősebb kutyák napi szükségleteit. Gondoskodjon Ön is kedvencéről a RINTI speciális tápjainak segítségével! További információ
4 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
1 995,83 Ft/kg
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 496498

Leírás

Rinti Kutyaeledel

  • A Rinti egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a család minden kutya tagjának egészséges életet biztosítson.
  • Kedvencünk korának változásaival összhangban táplálhatjuk egész életében.
  • A Rinti eledelek egyedi és speciális termékválasztékot nyújtanak.

Főbb jellemzői

Kedvencünk táplálkozása

Akinek van kutyája, és igazán szereti, az el sem tudja képzelni nélküle az életét. Ez nem meglepő, hiszen ennek az elragadó állatfajnak számtalan emberekre gyakorolt, jótékony hatása van. A kutya nem olyan táplálékot igényel, mint az ember! Napi tápanyagbevitelének kiegyensúlyozottan tartalmaznia kell minden, az egészségéhez szükséges tápértéket.

A megfelelő választás

Rinti ínyenceknek olyan kiegyensúlyozott nedveseledel, amely a kutyák táplálékszükségletei szerint készül, a kutyák fajuk szerinti táplálását szem előtt tartva. A kutyák eredendően húsevők, emésztőrendszerük is erre van berendezkedve. A természetben fogott zsákmányállat a színhús mellett belsőségeket – máj, gyomor, tüdő, stb. – és ásványi anyagokat is tartalmaz.

A RINTI kutyaeledel összetevői

Összetétel: Senior csirke: Csirke (20%), tüdő, pacal, belsőségek, vese, natúr rizs, lenolaj, réparost (1,2%).

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin (200 NE/kg), E-vitamin (20 mg/kg), cink [mint cink-oxid] (13 mg/kg).

Etetési útmutató

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.