Britax Römer Adventure gyerekülés
30 690 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Römer Adventure Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

ZOPA Universal Fix-15%

ZOPA Universal Fix

Értékelés: 4,6
56 390 Ft 47 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az UNIVERSAL FIX autósülés gyermekeddel együtt nő. Születéstől fogva 12 éves korig használható. Minden változatban maximális biztonságot nyújt a gyerekeknek a minőségi kivitelezésnek és a mély, párnázott oldalsó támláknak köszönhetően. Az újszülöttek kényelmét újszülött betét biztosítja, amely a baba növekedésének függvényében állítható be. A hosszabb utakon utazó csecsemők értékelni fogják, hogy szinte fekvő helyzetbe is beállítható. Menetiránnyal ellentétesen, ami az utazás legbiztonságosabb módja, a gyermekek akár 13 kilogrammos súlyig használhatják az autósülést. Akkor is beállítható, ha a szülő úgy dönt, menetiránynak megfelelően fogja használni. Amint a gyermek eléri a 9 kilogrammos súlyt, lehetőség van menetiránynak megfelelően használni az autósülést. Menetiránynak megfelelően a biztonsági öveken felül isofix is használható. A legnagyobb, 15 kilogrammos gyermekek csoportját csak a jármű hárompontos biztonsági övével lehet bekötni.

CYBEX Solution B-fix 2021

CYBEX Solution B-fix 2021

Értékelés: 4,6
49 990 Ft

Solution B-fix gyermek autósülés a Cybex márkától, amely a 2/3-os osztályba tartozik, 15–36 kg-os gyermekeknek megfelelő, tehát 3 – 12 éves kor közt. A biztonsá és stabilitás biztosítása érdekében az autósülés reteszek segítségével rögízthető.

Britax Römer KING II Gyerekülés, Fekete-14%
92 190 Ft 78 990 Ft
Ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszerrel, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Maxi-Cosi CabrioFix 2018-10%

Maxi-Cosi CabrioFix 2018

Értékelés: 4,6
47 490 Ft 42 490 Ft

Akció

Kedvenc gyerekülés MAXI-COSI CabrioFix új kialakításban. Gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig alkalmas. A MAXI-COSI FamilyFix alappel és a MAXI-COSI Pearl autóüléssel együtt megoldást találsz a gyermeked születésétő egészen 4 éves koráig. Legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára.

Britax Römer KID II Black

Britax Römer KID II Black

Értékelés: 4,9
52 990 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Joie Trillo Shield autósülés
65 990 Ft 62 490 Ft

Joie Trillo Shield autósülés 9–36kg gyerekeknek ajánlott. Ennek az autósülésnek köszönhetően kiváló szintű biztonságot, stílust és kényelmet biztosítasz gyermeked számára. A biztonságot a teljes oldalütközés elleni védelem biztosítja a levehető elemekkel kiegészítve, valamint az ISOSAFE csatlakozók az autó ISOFIX csatlakozójával csatlakoztatva rögzítik az autósülést. Az állítható fejtámla rugalmas kényelmet biztosít a gyermek magasságától függően.

Britax Römer Kidfix SL Black

Britax Römer Kidfix SL Black

Értékelés: 4,7
60 990 Ft 58 990 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer First Class Plus Gyerekülés-20%
90 990 Ft 71 990 Ft
Ingyen szállítás

Britax First Class Plus ** egy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A **Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének.

Britax Römer KING II LS Black

Britax Römer KING II LS Black

Értékelés: 4,5
97 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Römer KING II LS Black Editio csuklós hátsó résszel a biztonsági övek jobb elérése és összekapcsolódása érdekében. Fény és hang jelzi a biztonsági övek helyes bekapcsolását.

Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT Gyerekülés
88 990 Ft
Ingyen szállítás

Britax Evolva 123 SL SICT 2021 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.

Britax Römer Duo Plus Gyerekülés-17%
103 990 Ft 85 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Duo Plus Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Britax Römer Eclipse

Britax Römer Eclipse

Értékelés: 4,3
52 990 Ft
Ingyen szállítás

BRITAX Römer ECLIPSE autó ülés gyermekeknek 9–18 kg, amely kisebb méretekkel rendelkezik, melynek köszönhetően kisebb autótulajdonosok keresik. A kisebb azonban nem jelenti azt, hogy a biztonság kárt szenved, fejlett védelem az oldalirányú és frontális ütközés ellen, maximalizálja biztonságot és a kényelmet, miközben a legkisebbek számára az alacsony súly ellenére is biztonságot szolgáltat.

Maxi-Cosi Tobi 2020 Gyerekülés-12%
79 990 Ft 69 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Tobi Gyerekülés jelentősen megkönnyíti a kisgyerekekkel való autózást. Gazdagon párnázott ülőkéje és fejpárnája kényelmessé teszi a gyerekek számára az utazást és kényelmes alvóhelyet is biztosít. A komfort mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít, kiválóan véd az oldalirányú ütközésektől valamint ötpontos biztonsági öve garantálja a maximális védelmet a gyerekek számára.

4Baby AUTÓS ÜLÉS FLY-FIX, 9-36KG
62 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 4Baby FLY-FIX autósülés gyermekednek kényelmet és biztonságot nyújt vezetés közben. 9 és 36 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas. A maximális stabilitást az Isofix és Top Tether rögzítés biztosítja. Könnyedén beállíthatod az autóülést gyermeked igényeidnek és magasságodnak megfelelően.

Avionaut Autósülés GLIDER 2 ROYAL (9-25)
62 990 Ft

Az Avionaut márkájú GLIDER 2 ROYAL autósülés kb. 9 hónapos és 7 éves (25 kg) gyermekeknek ajánlott. Ergonómiai kialakításának köszönhetően az autósülés gyermekével együtt növekszik, és biztosítja a magas kényelmet és biztonságot a használat során.

Avionaut Autósülés GLIDER 2 SOFTY (9-25)
68 490 Ft
Ingyen szállítás

Az Avionaut márkájú GLIDER 2 SOFTY autósülés kb. 9 hónapos és 7 éves (25 kg) korú gyermekeknek ajánlott. Ergonómiai kialakításának köszönhetően az autósülés gyermekével együtt növekszik, és biztosítja a magas kényelmet és biztonságot a használat során.

AVOVA Swan-fix
152 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az AVOVA Swan-fix gyerek autósülést újszülötteknek 25 kg-ig tervezték. A forgatható rendszer megkönnyíti a gyermek elhelyezését az autósülésbe. Az integrált oldalvédelem az ISOFIX rögzítéssel együtt magas szintű biztonságot nyújt gyermeked számára. 

BABY TIGER MALI
27 890 Ft 26 990 Ft

Akció

A Baby Tiger Mali gyermekülést 9–36 kg-os gyermekek számára tervezték. A rögzítés a jármű hárompontos biztonsági övével lehetővé teszi az autóülés rögzítését minden járműben. Megerősített oldalfalak nagyobb védelmet nyújtanak oldalütközés esetén.

BabyDan 3in1 autós üléshuzat védő
9 590 Ft

BabyDan praktikus üléshuzat védő autóba két részből áll és 3 lehetséges felhasználási lehetőséget kínál. Használhatod egész ülésvédőként, fél ülésvédőként az autóülés alsó részén, valamint rendszerezőként és ülésvédőként a rúgás ellen. 

BabyDan Állítható visszapillantó tükör az autóba LED világítással
10 290 Ft

Az állítható visszapillantó tükör az autóba a Babydan márkától hasznos eszköz a szülők számára az úton. A tükör LED diódával van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy még sötétben is jól lásd a gyermeked. Tartsd szem előtt gyermeked, aki a a menetiránynak szemben ül az utazás során.

CYBEX ATON M i-Size-6%
77 190 Ft 71 990 Ft

A Cybex Aton M i-Size egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, mint az állítható magasságú fejtámla a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

CYBEX Italtartó Autósülés Black
10 490 Ft

A CYBEX praktikus italtartója lehetővé teszi gyermekeid számára, hogy bármikor magukkal vigyenek egy üveget anélkül, hogy a kezükben kellene tartaniuk. A palack biztonságosan tarthatod a tárolóban és bármikor ihatsz belőle.

CYBEX PALLAS B2-FIX+

CYBEX PALLAS B2-FIX+

Értékelés: 5
70 490 Ft

A CYBEX márkájú PALLAS B2-FIX+ autósülés állítható biztonsági számlálóval rendelkezik, amely elnyeli a légzsákhoz hasonló ütés erejét. Amint a gyermek eléri a 15 kg súlyt, a pult eltávolítható és üléssé alakítható, magas háttámlával. Telepítés az autóba ISOFIX segítségével

CYBEX SOLUTION B2-FIX+

CYBEX SOLUTION B2-FIX+

Értékelés: 4,8
58 990 Ft
Ingyen szállítás

Autósülés SOLUTION B2-FIX CYBEX biztonságos, kényelmes és könnyen használható. 15 és 36 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas. A ISOFIX segítségével tarthatod a járműben. A lineáris rendszer oldalütközés elleni védelem megvédi az oldalirányú ütközés erejétől.

CYBEX SOLUTION S2 I-FIX

CYBEX SOLUTION S2 I-FIX

Értékelés: 5
89 490 Ft

A Solution S2 i-Fix autósülés gyerekeknek 3-tól 12 éves korig ajánlott. Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, mint az állítható magasságú fejtámla a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

DIAGO Autó árnyékoló „függöny”
5 290 Ft

A DIAGO autó árnyékoló / függöny megnyugtató árnyékot biztosít az úton, és megvédi gyermekét a káros UV-sugárzástól. A függöny könnyen rögzíthető és adaptálható az autó ablakának méretéhez.

DIAGO Szervező autóba - szürke/szürke
5 690 Ft

A DIAGO praktikus szervező autósülésre hasznos gyermekekkel való utazáskor, amikor gyakran sok dologra van szükséged: ételek, italok, játékok, könyvek stb. A szervező 5 zsebbel ellátott: 1 tépőzáras kis zseb, 3 tépőzáras nagyobb zseb éy 1 nagy cipzáros zseb.

DIAGO Szúnyogháló autósüléshez
3 190 Ft

A DIAGO univerzális szúnyogháló autósüléshez megbízhatóan védi a gyermeket a rovarcsípések ellen. A szúnyogháló minden 0 és 0+ csoportba tartozó autósülésre alkalmas. A rendkívül finom szemnek köszönhetően még a kis rovarok sem kerülhetik el.

Graco Connext black

Graco Connext black

Értékelés: 4,3
13 890 Ft

A Graco amerikai márkájú Connext fekete ülésmagasítót 22 és 36 kg közötti gyerekek számára ajánljuk (kb. 6 – 12 év). A ülésmagasítót ISOfix csatlakozókkal rögzíthetjük isoCatch-kel, vagy ISOfix csatlakozók nélkül is használhatjuk.

Graco Snugessentials R129 midnight black
46 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az amerikai Graco Snugessentials R129 autósülést újszülötteknek és 13 kg közötti gyermekek számára tervezték. A Snugessentials autósülés megfelel a mai legszigorúbb i-Size szabványnak, és párnázott betéttel kényelmesen illeszkedik a gyermekhez.

Hauck Select BABY i-size 2021, black
56 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hauck márkájú Select BABY i-size gyermekülés gyerekek számára van tervezve születéstől 13 kg-ig. Biztonságos ütésvédelem és puha párnázat biztosítja a biztonságos és kényelmes utazást. Az alkalmazott anyagok szabályozzák a hőt és lélegzőek, hogy megakadályozzák a baba túlmelegedését.

Hauck select Kids i-size black black
80 590 Ft 75 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Hauck márkájú Select Kids i-size gyermekülés gyerekek számára van tervezve születéstől 105 cm-ig. Biztonságos ütésvédelem és puha párnázat biztosítja a biztonságos és kényelmes utazást. Az alkalmazott anyagok szabályozzák a hőt és lélegzőek, hogy megakadályozzák a baba túlmelegedését.

Inglesina CABOTO I-SIZE 76-150 cm
128 990 Ft
Ingyen szállítás

Az Inglesina CABOTO I-SIZE növekvő gyermekülés 76 és 150 cm közötti a gyermekek számára készült.  Az autósülés nemcsak az oldalütközés elleni védelemnek köszönhetően gondoskodik gyermekeid biztonságos és kényelmes utazásáról.  Az autósülés rögzítése az autóhoz egyszerű az ISOFIX és a Top Tether segítségével. Élvezd a vezetést gyermekeiddel ezzel a növekvő autóüléssel. 

Joie Bold

Joie Bold

Értékelés: 4,7
95 990 Ft 90 990 Ft

Autósülés Joie Bold 9 – 36 kg-os gyermekek számára alkalmas. Biztosítja a gyermeked számára a biztonságot az utazások során belső ötpontos övek használatával akár 25 – kg-ig. ISOFIX csatlakozók rögzített telepítést biztosítanak a járműben, pozicionálás 3 lejtési pozícióba garantálja a kényelmes utazást az ülés használatakor.

Joie i-Gemm 2 autósülés-10%

Joie i-Gemm 2 autósülés

Értékelés: 4,8
67 990 Ft 60 990 Ft

i-Gemm 2 autósülés a Joie márkától, amely a legkisebb gyermekeknek ajánlott 0 – 13 kg közt. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Gyermekednek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ha autóval szállítod.

Joie i-Snug-13%

Joie i-Snug

Értékelés: 4,8
57 990 Ft 49 990 Ft

i-Snug autósülés a Joie márkától, amely a legkisebb gyermekeknek ajánlott 0 – 13 kg közt. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Gyermekednek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ezen felül megkönnyíti az utazásokat, ugyanis szerkezete nagyon könnyű.

Joie i-Spin Safe coal-26%
182 990 Ft 133 990 Ft

2 év garancia

Az i-Spin Safe autósülés a Joie márkától gyermekeknek 104 cm-es magasságig ajánlott. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Menetiránnyal ellentétesen gyermekednek nem csak biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ha autóval szállítod.

Joie Protect cover Bold gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Praktikus huzat, amely megvédi az autósülés felületét a szennyeződésektől, és ugyanakkor kényelmet nyújt a gyermek számára Pamut és poliészter keverékéből készült. Hatékonyan távolítja el a nedvességet. Könnyen mosható a mosógépben. Joie védőborító Bold gray flannel egy brit márkából származik, amely híres termékei minőségéről.

Joie Protect cover Every Stage gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Praktikus autósüléshuzat, amely véd a szennyeződéstől, és ugyanakkor kényelmet nyújt a kis utas számára. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie protect cover Every Stage gray flannel hatékonyan elvezeti a nedvességet. Egy brit márkától származik, amelyet termékeinek minősége jellemez. A huzat mosógépben mosható.

Joie Protect cover i-Gemm gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Fedél egy gyermeküléshez, amely megvédi a felületet a szennyeződésektől. A Joie protect cover i-Gemm gray flannel kellemes anyagból készül (80% pamut és 20% poliészter kombinációja). Az anyag különleges kialakítása miatt hatékonyan távolítja el a nedvességet. Könnyű mosógépben mosni. Könnyen levehető és felhelyezhető.

Joie Protect cover Spin gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Autósülés huzata a szennyeződés megelőzése érdekében. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie protect cover Spin gray flannel speciális dizájnnal rendelkezik, amely elszívja a nedvességet. Az anyag kellemes tapintású, és nagy kényelmet nyújt a gyermek számára. A huzat mosógépben mosható.

Joie Protect cover Stages gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Praktikus autósülés huzat, amely pamut és poliészter kombinációjából készül. Úgy tervezték, hogy megvédje az autóülés felületét a szennyeződésektől. Joie protect cover Spin gray flannel speciális dizájnnal rendelkezik, amely elszívja a nedvességet. Az anyag kellemes tapintású, és nagy kényelmet nyújt a gyermek számára. A huzat mosógépben mosható.

Joie Protect cover Travel gray flannel
15 990 Ft
Ingyen szállítás

Praktikus védőburkolat az autóüléshez, amely megvédi a felületet a szennyeződéstől. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie védőfedél A Traver szürke flanel kényelmet nyújt a gyermeknek a hatékony nedvességelvezetésnek köszönhetően. A felület kellemes tapintású, és a gyermek jól fogja érezni magát benne. Mosógépben mosható.

KIDDY Evoluna i-Size 2 2018-7%
179 290 Ft 164 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Evoluna i-Size 2 beleértve az isofix alapokat, mint az egyetlen fekvő funkcióval vezetés közben és abszolút győztes a 2016-os biztonságtechnikai teszten, ami egész európára kiterjedt volt. Autóülés Csoport 0 + a születéstől körülbelül 15 hónapos korig.

KIDDY Evoluna i-size 2 2018 GT
164 990 Ft
Ingyen szállítás

Autóülés 0+ csoport | születéstől-83 cm | születéstől körülbelül 15 hónapos korig, mint az egyetlen rendelkezik fekvő pozícióval vezetés közben is, tökéletesített és még mindig veretlen győztese az Európai biztonsági tesztekben 2016-ban és 2018-ban. Jóváhagyva a legújabb ECE R 129 ( „i-Size“) szabvány szerint, a bázis mellékelve.