Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 4
16 850 Ft

14 790 Ft

Akció

A készlet tartalmaz:

Köln Wild Focus 100 ml A cédrus, bergamott és fenyő aromájával díszített szakállolaj 30 ml Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással .


Be-Viro Spicy Touch kölnivíz 100 ml
10 620 Ft

Borotválkozás utáni kölnivíz a bőr fertőtlenítésére. Mert a megterhelt arcbőr megérdemli a legjobb gondoskodást. Ápolja arcbőrét bergamott és koriander illatú borotválkozás utáni kölnivézzel. Kíméletesen fertőtleníti az arcbőrt, jellegzetes, fűszeres illatúvá varázsolja.


Be-Viro Cosa Nostra kölnivíz 100 ml
10 110 Ft

Akció

Borotválkozás utáni arcszesz a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. A borotválkozás megterheli az arcbőrt. A borotválkozás után használható víz fertőtleníti a borotvapenge által terhelt arcbőrt, valamint egy csodálatos illattal serkenti az érzékeket! .


Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 1
16 850 Ft

A készlet tartalmaz:

Köln Spicy Touch 100 ml

30 ml-es cédrus illattal rendelkező sörolaj

Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással

.


Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 2
16 850 Ft

14 790 Ft

Akció

A készlet tartalmaz:

Köln Friss Bite 100 ml A grapefruit, a fahéj és a szantálfa aromájával díszített szakállolaj 30 ml Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással .


Be-Viro Fahéj, grapefruit, szantálfa - tesztkészlet 
6 730 Ft

6 050 Ft

Akció

A tesztkészlet tartalma:Szakáll- és bajuszápoló olaj grapefruit, fahéj és szantálfa illattal (Beard Oil) 10 mlSzakáll- és bajuszápoló balzsam grapefruit, fahéj és szantálfa illattal (Beard Balm) 15 mlKölnivíz (Spicy Touch, Wild Focus, Fresh Bite, Cosa Nostra, Sweet Armour) 5 × 1 ml.


Be-Viro Kölni Sweet Armour 100 ml
10 110 Ft

Akció

Köln borotválkozás után nem csak a bőr fertőtlenítése. Ez az a szag is, amely megszünteti a személyiségedet. És ezzel ugyanakkor ellenállhatatlanok és áthatolhatatlanok lesznek! Fedezze magát a tónusos bab és a mandula finom, édes illatával. A modern embernek is van fegyvere.


Be-Viro Kölnivíz Fresh bite 100 ml
10 620 Ft

Köln borotválkozás után a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. És egy vasaló borotválkozásánál, és gyakran fáj neki. A borotválkozás után Köln vízzel fertőtleníti az arcot, amelyen a borotvapengét elhelyezték, és ezenkívül egy tisztességes illattal borítja.


Be-Viro Vanília, palo santo, tonkabab - tesztkészlet
6 730 Ft

A tesztkészlet tartalma:Bajusz és szakáll ápoló olaj vaníliával, palo santo-val és tonkababbal (Beard Oil) 10 mlSzakáll- és bajuszápoló balzsam vaníliával, palo santo-val és tonkababbal (Beard Balm) 15 mlKölnivíz (Spicy Touch, Wild Focus, Fresh Bite, Cosa Nostra, Sweet Armour) 5 × 1 ml.


Be-Viro Wild Focus arcszesz 100 ml
10 110 Ft

Akció

Borotválkozás utáni arcszesz az arcbőr fertőtlenítésére.  Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. A borotválkozás megterheli az arcbőrt.  A borotválkozás utáni arcszesz fertőtleníti a borotvapenge által irritált arcbőrt, valamint frissítő illattal kecsegteti az érzékeket.  Próbálja ki!.