Schleich Cowboy bikán a karámon belül 41419-16%
8 890 Ft

7 390 Ft

Akció

A cowboy bikán egy következő figura a farmos gyűjteményedbe. A rodeó az észak-amerikai cowboyok hagyományos sportja, ahol a bikákat lasszóval fogják el, vagy teljes vágtában lovagolnak. Minden figura és kiegészítő kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Schleich Karaván barátok találkozójára 42415
23 760 Ft

22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.


Schleich MARVEL Black Widow 21505
4 390 Ft

3 990 Ft

Akció

Szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott figura Black Widow bevezet a Marvel képregény hősök világába. Black Widow je régi KGB ügynök, aki Amerika kapitány oldalán harcol az igazságért. 3 éves kortól alkalmas.


Schleich MARVEL Falcon 21507
4 390 Ft

3 990 Ft

Akció

Szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott figura Falcona bevezet a Marvel képregény hősök világába. Falcon je szuperhős, amely telepatikusan összekapcsolódott a saját sasával. Amerika kapitány mellett harcol és helyettessé válik


Schleich Parti őrség hajóval 42352-15%
7 190 Ft

6 090 Ft

Akció

parti őrség hajóval egy kiegészítő készlet a krokodil kutatóállomáshoz. A csomagolásban egy billenőmotoros, elfordítható kormánykerekű csónakot, egy mozgatható kezű és lábú őrt, valamint egyéb kiegészítőket találhatsz. Minden kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.