97 termék

Whirlpool AWE 66610 Felültöltős mosógép, 6 kg, A+++
95 990 Ft

85 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Whirlpool Magyarország Kft. erre a készülékre 1 évig kötelező jótállást, illetve ezen felül további 1 év – termékregisztrációhoz kötött – kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges.

Whirpool AWE 66610 A+++ felültöltős mosógép kis méretének köszönhetően szűk helyen is elfér, így kisebb lakásokban ideális választás. 6 kg-os mosási kapacitással rendelkezik. A dob rozsdamentes acélból készült, így tartóssága garantált. Egyszerű kezelőfelületét könnyedén használhatjuk. Intelligens szenzorok érzékelik a mosnivaló mennyiségét és automatikusan ehhez igazítják az erőforrásokat, nyomon követik a mosási ciklust és kiemelkedő tisztaságot garantálnak. Segítségével akár 50%-os energia-, víz és időmegtakarítás érhető el.

Electrolux EHH6240ISK Beépíthető elektromos főzőlap-17%
84 990 Ft

69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az Electrolux EHH6240ISK Beépíthető elektromos főzőlap az indukciós technológiának megfelelően könnyen és biztonságosan használható. Akár főzésről, akár a felület tisztántartásáról van szó, mindkettőnél a gyorsaságon és hatékonyságon van a hangsúly. Intelligens főzőlapja csak akkor melegszik fel, amikor edény kerül rá, ha levesszük, a főzőzóna kikapcsol.


MORA MT 321 S Mikrohullámú sütő
27 990 Ft
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mora MT 321 S mikrohullámú sütő 20liter térfogatának köszönhetően kiváló választás minden háztartásba. LED kijelzője mutatja a pontos időt, a visszaszámlálást és a késleltetett indítást is. Az 5 választható fokozatának köszönhetően egyszerűen kiválaszthatja az ideális teljesítményt. A kiolvasztó funkció segítségével a fagyasztott ételek is pillanatok alatt felolvadnak.


AEG FSE53600Z Beépíthető Mosogatógép-44%
209 990 Ft

115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Testreszabott programok, teljes tisztítás. Az AEG mosogatógépek fejlett érzékelői a készülék működési időtartamát, a hőmérsékletet és a vízfelhasználást automatikusan a töltet szennyezettségéhez igazítják. Így Ön minden mosogatásnál testreszabott programot futtat, mely mindig a legjobb eredményt éri el.


AEG T8DBG48S Hőszivattyús Szárítógép
194 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az AEG T8DBG48S hőszivattyús szárítógép energiaosztálya A++, így hatékonyan, ugyanakkor energiatakarékosan végzi a ruhák szárítását. Szárítási kapacitása 8 kg, ezzel ideális választás nagyobb családok számára is. Zajszint 66 dB, késleltetett indítás funkciójával a kezdési időpontot elhalaszthatja, s így a program az Önnek megfelelő időpontban kezdődik, illetve fejeződik be. Használatával a szárítást akkor is elvégezheti, ha Ön nem tartózkodik otthon. A készülék mutatja, hogy mennyi idő van még hátra a kiválasztott programból.


BOSCH SMS25AI04E Szabadonálló mosogatógép-15%
119 990 Ft

101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bosch SMS25AI04E Szabadonálló mosogatógéppel nincs többé kézi mosogatás, használatával időt spórolhatunk. minőségi, A+ energiaosztályú gép, amely evőeszközök, tányérok és edények mosogatásához alkalmas. 5 mosási és 5 hőfok programmal rendelkezik, melyek mindegyike alapos tisztítást biztosít. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a megadott időben automatikus induljon a mosogatási program. A vízfelhasználás, a vízhőmérséklet és az öblítési idő úgy van beállítva, hogy pontosan megfeleljenek a szennyezettségi szintnek.


BOSCH SMS25AW00E Szabadonálló mosogatógép
109 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMS25AW00E szabadonálló mosogatógéppel nincs többé kézi mosogatás, használatával időt spórolhatunk. minőségi, A+ energiaosztályú gép, amely evőeszközök, tányérok és edények mosogatásához alkalmas. 5 mosási és 4 hőfok programmal rendelkezik, melyek mindegyike alapos tisztítást biztosít. A készülék hatékonyan távolítja el az ételmaradékokat illetve a makacs szennyeződéseket az edényekről, így megalapozva az optimális mosogatási folyamatot. A 7 szegmenses kijelzője mutatja a hátralévő időt, de a normál információkat is, mint például az utántöltés szükségességét. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a megadott időben automatikus induljon a mosogatási program.


Electrolux EMS 21400S Mikrohullámú sütő
32 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az ELECTROLUX EMS 21400S mikrohullámú sütő ezüst színű zománcozott kivitelben, 11 teljesítményfokozattal és kiolvasztás funkcióval tökéletes választás minden háztartásba. A választható, maximálisan 35 perc időtartamra beállítható manuális időzítő segítségével minden ételt a megfelelő hőmérsékletűre tudunk melegíteni. A 27 cm-es forgótányéron minden kényelmesen elfér, így a nagyobb tányérokban is egyszerűen melegíthetjük meg az ebédet vagy vacsorát. Az ELECTROLUX mikrosütő űrtartalma 21 liter, teljesítménye 800 W. Egyszerűen kezelhető a tekerőgombok segítségével.


Electrolux EZA 2400AOX beépíthető sütő
68 990 Ft

65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Time Manager opcióval ellátott sütővel könnyedén kézben tarthatja a sütési időt. Forgatógombjaival és LED-es kijelzőjével ez a kezelőfelület logikus és egyszerű működtetést kínál. Válassza ki a főzési időtartamot, illetve a kezdési- és befejezési időt. Ha a sütő kikapcsol, a kijelzőn az óra látható.


LG F0J5WN3W Szabadonálló Elöltöltős Mosógép, A+++
109 990 Ft

95 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az LG F0J5WN3W Szabadonálló Elöltöltős Mosógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy különösen gazdaságos A+++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A készülék 6.5 kg mosási kapacitással rendelkezik, maximális centrifugálási sebessége 1000 ford/perc. A mosógép 6 Motion rendszerének köszönhetően hatékonyabb mosást végezhetünk.


SAMSUNG FG87SST/X Beépíthető mikrohullámú sütő
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Samsung FG87SST/XEH egy beépíthető mikrohullámú sütő sokoldalú felhasználási lehetőségekkel, grillezési képességgel. Szinte teljeskörűen beállítható: igényre és alapanyaghoz szabható a hőmérséklet, elkészítési idő, de ha konkrét receptje van, ahhoz is előre megadhatóak a kívánt adatok. A kerámia-bevonata nem lesz karcos, mint a rozsdamentes acél, vagy reped meg, mint a műanyag. Még tisztítani is egyszerű – egy nedves ronggyal bármilyen szennyeződést eltüntethető, ráadásul a belső tér különleges antibakteriális és szagtalanító anyaggal van bevonva.


SAMSUNG RB30J3000SA, A+, No Frost, 311 L Kombinált hűtőszekrény
131 990 Ft

112 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Samsung RB30J3000SA, A+, No Frost, 311 L hűtőszekrény nagy fokú kényelmet biztosít Önnek könnyű alakíthatóságával: a polcok és ajtórekeszek magassága állítható, és tartalmaz kihúzható polcot is, külön rekeszei vannak a tejtermékeknek és a zöldség-gyümölcsnek, és ajtaja nagyra tárható, így biztosan minden elfér hűtőjében! A belső vezérléssel a Samsung Digital Inverter kompresszor 7 különböző üzemciklust képes végrehajtani a páratartalom szintje és a használati szokások alapján így biztosítja az állandó hőmérsékletet, lassítja a kompresszor kopását, ezzel megnövelve élettartamát. A Jegesedésmentes technológiának köszönhetően nem rakódik le jég a készülékben, így leolvasztani soha nem kell. Egyenletes hűtést biztosít a belső tér minden részében. LED izzókkal erősen világítja meg a hűtő tartalmát. Okos működésével, praktikus megldásaival és jó megjelenésével szerethető darabja lehet konyhájának!


SAMSUNG RB30J3000WW/EF Kombinált hűtőszekrény
122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A 311 literes Samsung RB30J3000WW/EF kombinált hűtőszekrény A+ energiaosztálya rendkívül alacsony energiafogyasztást eredményez, így pénzt takaríthat meg hosszútávon. Az All-around Coolig rendszer biztosítja, hogy a hűtőszekrény minden pontja egyenletesen hűljön le, a jegesedésmentes technológiának köszönhetően pedig soha nem kell leolvasztani a készüléket. A könnyen kihúzható polc segítségével egyszerűbben elérhető és karban tartható a hűtő belső tartalma.


SAMSUNG RB33J3205SA/EF Kombinált hűtőszekrény, 328 L, A++
139 990 Ft

134 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Samsung RB33J3205SA/EF Kombinált hűtőszekrény nagyon energiatakarékos, energiaosztálya A++. Power Freeze technológiájának köszönhetően több ételt fagyaszthatunk le kevesebb idő alatt. Praktikus elrendezésű hűtőrérrel rendelkezik, felső LED világítása pedig remek megvilágítást ad. A LED érintőképernyő lehetővé teszi a fagyasztó és a hűtőtér hőmérsékletének megtekintését. Gyönyörű ezüst színű kivitelben.


SAMSUNG RB33J3830SA/EF Kombinált hűtőszekrény
159 990 Ft

140 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A 321 literes Samsung RB33J3830SA/EF kombinált hűtőszekrény A+ energiaosztálya rendkívül alacsony energiafogyasztást eredményez, így pénzt takaríthat meg hosszútávon. Az All-around Coolig rendszer biztosítja, hogy a hűtőszekrény minden pontja egyenletesen hűljön le, a jegesedésmentes technológiának köszönhetően pedig soha nem kell leolvasztani a készüléket. A csúsztatható és összecsukható polc segítségével egyszerűbben tárolhatja a nagyobb és magasabb edényeket is.


Whirlpool AWE 66710 Felültöltős mosógép, 6 kg, A+++
98 990 Ft

86 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Whirlpool Magyarország Kft. erre a készülékre 1 évig kötelező jótállást, illetve ezen felül további 1 év – termékregisztrációhoz kötött – kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges.

Whirlpool AWE 66710 szabadonálló felültöltős mosógép sokféle mosási lehetőséget kínál. Előmosás funkciója erõsen szennyezett ruhák esetén alkalmazható, a Késleltetett indítással pedig időzíthetjük a mosás kezdetét és végét, így azt otthontól távol is elvégezhetjük, hazaérkezve pedig már a tiszta ruhák várnak Önre! Maximális centrifuga sebessége 1000 ford./perc, illetve ruhatöltet kapacitása 6 kg. A készülék 6. Érzék technológiával rendelkezik, érzékeli a körülmények változásait, majd rugalmasan alkalmazkodik azokhoz, így mindig energia-, idõ-, és víztakarékosan moshatunk.

Whirlpool BLF 8122 OX Alulfagyasztós hűtőszekrény-26%
133 990 Ft

98 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Whirlpool Magyarország Kft. erre a készülékre 1 évig kötelező jótállást, illetve ezen felül további 1 év – termékregisztrációhoz kötött – kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges.

Whirlpool BLF 8122 OX egy prémium, kombinált hűtőszekrény, kiváló A++ energiaosztállyal. Nagy és variálható tárolóterébe kényelmesen bepakolhatók az élelmiszerek, így minden család számára ideális választás lehet. A 6.Érzék technológia szabályozza a hőmérsékletet a hűtőtér belsejében. Ha hűtő, akkor Whirlpool!

Zanussi ZCV550G1XA

Zanussi ZCV550G1XA

Értékelés: 5 A
95 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Zanussi ZCV550G1XA 50*60 cm-es elektromos tűzhely, PIZZA funkcióval, hőlégkeveréses sütővel. Az alsó-felső sütés ideális sütési program a kevert tésztákhoz, ropogós sültekhez, illetve felfújtakhoz. A sütő hátsó falán elhelyezkedő légkeverő ventilátor lehetővé teszi az egyenletes hő eloszlást, így minden szinten egyenletes a sütés. A speciális pizza programmal a tészta ropogós, a feltét lédús marad – akár mélyhűtött pizza esetében is.


Zanussi ZEV6240FBA

Zanussi ZEV6240FBA

Értékelés: 5
51 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Zanussi ZEV6240FBA főzőlap intelligens és könnyen használható érintőkapcsolóinak és digitális kijelzőjének köszönhetően ujjának érintésével kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet. A főzőlap kerámia zónái sokkal gyorsabban melegednek fel, mint a vasmagos főzőzónák. Ezért hamarabb felforr a víz és az ételek is gyorsabban elkészülnek. Három különböző méretű főzőzónájával ez a főzőfelület szinte bármilyen méretű főzőedény számára elegendő helyet biztosít. E főzőlap tükörsima kerámia felülete kevesebb házimunkát és több gasztronómiai élményt ígér! Egy törlőruha segítségével pillanatok alatt újjávarázsolhatja.


AEG L8FEC68S Szabadonálló Elöltöltős Mosógép, A+++
240 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az AEG L8FEC68S Szabadonálló Elöltöltős Mosógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy A+++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A készülék mosási kapacitása 8 kg, maximális centrifugálási sebessége 1600 ford/perc.


Amica 618GE3.33HZpTaNQ(W) Kombinált Tűzhely, Fehér-33%
114 990 Ft

76 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Amica 618GE3.33HZpTaNQ(W) Kombinált tűzhely klasszikus dizájnjával tökéletes választás azok számára, akik a hagyományos készülékeket részesítik előnybe. A 4 gázégővel rendelkező, megnövelt főzőfelületű készüléket egy kezes szikragyújtással tudjuk beüzemelni. A tűzhelyen található forgógombok és a 3 nyomógombos programóra segítségével állíthatjuk be a főzési- és sütési funkciókat. A 65 literes sütőben könnyedén süthetünk az egész család számára.


Amica DI 6421 SBB Indukciós főzőlap-40%
124 990 Ft

74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Amica DI 6421 SBB Indukciós főzőlap Bridge funkciója lehetővé teszi a két kisebb főzőterület összekapcsolását egy nagyobbá, így egyszerűen teremthet helyet egy nagyobb serpenyőben melegítéséhez. A szünet funkció pedig lehetővé teszi, hogy szükség esetén megszakíthassa a használatot és később ugyanolyan beállításokkal folytathassa.


BEKO BIE 22300 X Beépíthető sütő
61 490 Ft

53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Beko BIE 22300 X egy modern, letisztult stílusú, A energiaosztályú beépíthető sütő. 6 okos funciója könnyen kezelhető, és 71 literes térfogatában könnyen elkészíthetőek kedvenc ételei. Hűtőventillátora hatékonyan védi az elektromos részeket a sütő belső melegétől.


BEKO RCSA330K31W Szabadonálló alulfagyasztós hűtőszekrény
102 990 Ft

91 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Beko RCSA330K31W Szabadonálló alulfagyasztós hűtőszekrény elegáns fehér színével bármely konyhába remekül illik. 3 üvegpolcán, zöldséges fiókban és az ajtó rekeszeiben kényelmesen tárolható minden élelmiszer, alul pedig saját hűtéssel rendelkező háromfiókos fagyasztót találunk, mely gyorsfagyasztást is lehetővé tesz. Fagyasztórésze nettó 95 l-es, hűtőrésze pedig nettó 197 l-es, így rengeteg helyet biztosít a könnyen romló élelmiszerek tárolására.


BOSCH HNG6764S6-32%
802 990 Ft

545 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Beépitett sütú fekete kivitelezésben 67 l térfogattal. Elektromos Bosch HNG6764S6 sütő 14 sütés programot kínál, és a grill sem hiányzik. A PerfectBake és PerfectRoast hőmérséklet-érzékelőknek köszönhetően az étélek megfelelően átsülnek az Ön igényei szerint, hiszen egyszerre három helyen figyelheti a hús hőmérsékletét.


BOSCH KGN36XW35 Kombinált hűtőszekrény-23%
198 990 Ft

151 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch KGN36XW35 NoFrost kombinált alulfagyasztós hűtő, fagyasztó Inoxlook ajtókkal. VitaFresh fiók: hála az ideális tárolási körülményeknek, az étel tovább marad friss és vitamindús. EasyAccess polc: kihúzható üvegpolc a kényelmes pakolásért és a könnyű áttekintésért. LED világítás: A hűtőtér tökéletes megvilágítása a készülék teljes élettartama alatt. VarioZóna: nagyobb szabadság a variálható polcoknak és fiókoknak köszönhetően a fagyasztótérben. Tökéletesen illeszkedik: közvetlenül sarokba vagy a szekrény mellé is beszerelhető.


BOSCH KIV87VS30 Beépíthető kombinált hűtő-23%
215 990 Ft

164 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch KIV87VS30 Beépíthető kombinált hűtőszekrény 5 biztonsági üvegpolcával (melyből 4 állítható) és zöldségtartó fiókjával biztosítja az élelmiszerek rendszerezett tárolását. Az alulfagyasztós hűtőszekrény fagyasztó részében két rekesz áll rendelkezésre az elegendő tárolókapacitás érdekében. A++ energiaosztályával pedig rendkívül takarékos.


BOSCH KSV33VW3P-15%
199 990 Ft

169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bosch KSV33VW3P hűtőszekrénynek az EasyAcces üvegpolcoknak köszönhetően tetszés szerint variálható a belső redszerezése, amellyel maximalizálhatja a helykihasználást és az áttekinthetőséget. A VitaFresh dobozzal: rendkívül takarékos a hűtés – a frissentartó rekesznek köszönhetően a zöldség és a gyümölcs hosszabb ideig vitamindús és friss marad. A hűtőszekrény emellett rendkívül energiatakarékos, hiszen A++ energiahatékonysági besorolással rendelkezik.


BOSCH PIE651BB1E Indukciós főzőlap-22%
151 990 Ft

117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch PIE651BB1E Indukciós főzőlap 4 főzőzónával és 17 teljesítményfokozattal rendelkezik. A TouchSelect vezérlőpanellal könnyedén szabályozhatja a kívánt főzőzónát, egyszerűen kiválaszthatja az Ön által kívánt teljesítmény-fokozatot. 2 fokozatú digitális maradékhő jelzéssel és biztonsági kikapcsolás funckióval is ellátott.


BOSCH KGN39XI38-15%
219 990 Ft

186 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch KGN39XI38 Serie 4 Kombinált hűtőszekrény A++ energiahatékonyságával elengedhetetlen kiegészítője lesz konyhájának. A készülék 279 l-es hűtőtére és a lent elhelyezkedő 87 literes fagyasztótere külön ajtóval nyitható és zárható, benne praktikusan rendszerezheti a különböző ételeket. Az évi 273 kWh-os készülék 39 dB-es zajszinttel rendelkezik, ezáltal nem zavarja családja nyugalmát.


BOSCH SMV46AX04E
126 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMV46AX04E teljesen integrálható mosogatógép egyszerre akár 12 teríték elmosására is alkalmas. Az A++ energiaosztálynak köszönhetően pénzt spórolhat. Magasságban állítható felső kosár, mely extra helyet biztosít a kifejezetten magas edényeknek. Az Intenzív mód az erősen szennyezett edényekhez specializálódott. Erősebb víznyomással, és magasabb hőmérsékletű vízzel dolgozik, hogy a legmakacsabb szennyeződésekkel is meg tudjon birkózni.


BOSCH CFA634GS1-25%
301 990 Ft

225 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch CFA634GS1 Beépíthető mikrohullámú sütő gondoskodik róla, hogy konyhája a luxus érzést árassza magából. Indításkor előre beállított program közül választhat. AutoPilot rendszerének köszönhetően csak be kell tennie az ételt, megadnia annak súlyát, választania egy programot, és a gép automatikusan a legjobb beállítást alkalmazza az élelmiszer melegítéséhez. Igazán modern kezelőfelülettel, megvilágított kezelőgyűrűvel, és érintőszenzoros gombokkal rendelkezik. Az egyszerű áttekinthetőségről színes TFT kijelző gondoskodik. Visszafogott eleganciájával konyhának fénypontja lehet.


BOSCH SMI46KS00E Mosogatógép-15%
154 990 Ft

130 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMI46KS00E Mosogatógép Silence Plus technológiájával nemcsak az edényekhez, de a füléhez is gyengéd, alig 46 dB-es zajszintjével. VarioFlex kosarak és VarioDrawer fiók gondoskodik az optimális helyről. Üveg 40°C programja pedig kifejezetten a kényes üvegek mosogatásához és szárításához került kifejlesztésre.


BOSCH SMS46KI01E Szabadonálló mosogatógép
145 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Bosch SMS46KI01E Szabadonálló mosogatógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy A++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A mosogatógépben 13 terítéket tudunk egyszerre elhelyezni, így nagyobb családok számára is ideális választás. A mosogatógép „A“ mosási, valamint „A“ szárítási hatékonysággal rendelkezik.


BOSCH SMS46KW05E Szabadonálló mosogatógép
142 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMS46KW05E Szabadonálló mosogatógéppel nincs többé kézi mosogatás, használatával időt spórolhatunk. minőségi, A++ energiaosztályú gép, amely evőeszközök, tányérok és edények mosogatásához alkalmas. 6 mosási és 5 hőfok programmal rendelkezik, melyek mindegyike alapos tisztítást biztosít. A 7 szegmens kijelzője mutatja a hátralévő időt, de a normál információkat is. Az időkésleltetési funkcióval a programot a kívánt kezdési időponthoz lehet igazítani.


BOSCH SMV46KX05E Beépíthető mosogatógép
149 990 Ft

147 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SMV46KX05E Beépíthető mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet konyhájának. A készülékben egyszerre akár 13 terítéket is elmoshatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is. A termék A++ energiaosztályba tartozik, szárítás hatékonysági osztálya A. A készülék hat mosási programmal rendelkezik, mérete 81,5 × 59,8 × 55 cm.


BOSCH SMV68MX00E Beépíthető mosogatógép-18%
244 990 Ft

199 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Bosch SMV68MX00E Beépíthető mosogatógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy A+++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A mosogatógépben 13 terítéket tudunk egyszerre elhelyezni, így nagyobb családok számára is ideális választás. A mosogatógép „A“ mosási, valamint „A“ szárítási hatékonysággal rendelkezik.


BOSCH WTW85551BY Hőszivattyús szárítógép, A++
234 990 Ft

205 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Most 3 éves áramfogyasztásának költségét visszakaphatja! További részleteik itt: http://www.bosch-home.com/…10szaritogep BOSCH WTW85551BY Serie 8 szárító hőszivattyúval és SelfCleaning Condenser™ öntisztító kondenzátorral: az egyetlen, egész élettartama alatt A++ energiahatékonysági osztályú szárító, mely saját maga tisztítja a kondenzátorát. Nincs szükség többé a kondenzátor kézi tisztítására, a készülék teljes élettartamán át A++ energiahatékonysági osztályban működik. ECARF minőségi pecsét: kifejezetten alkalmas az allergiások illetve érzékeny bőrűek számára. Szenzitív szárítás: puha ruhák, még szárítás után is az egyedi dobkialakításnak köszönhetően. ComfortControl: könnyű kezelhetőség hála az intuitív kezelőfelületnek.


CANDY CKBBS184FT Beépíthető Kombinált hűtő, A++
160 300 Ft

156 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Most +4 év extra garancia jár a megvásárolt Candy beépíthető termékekre az 1 éves gyári garanciaidőn túl! Ennek egyetlen feltétele a megvásárolt készülék regisztrációja az alábbi linken: www.candy.hu 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Candy CKBBS 184 FT Beépíthető Kombinált hűtőszekrény tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy különösen gazdaságos A++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapjainkat. Belül LED világítással lett felszerelve, mely energiatakarékosabb és egyben hatékonyabb is, mint a hagyományos izzók. A hűtő ajtaját könnyedén megfordíthatjuk, ha konyhánkban a bal oldali ajtónyílás lenne kézenfekvőbb.


Electrolux ERT1502FOW3 Hűtőszekrény
78 990 Ft

67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Electrolux ERT1502FOW3 hűtőszekrény A++ energiaosztálya rendkívül alacsony energiafogyasztást eredményez, így pénzt takaríthat meg hosszútávon. A SpacePlus a legnagyobb belső kapacitást kínálja, így könnyedén elférnek benne az ételek, míg a teljes szélességű alsó fiókban még a hoszabb zöldségek is egyszerűen tárolhatóak. A 4 csillagos fagyasztórekeszben a gyakran használt élelmiszereket tudjuk frissen tartani.


Electrolux EUF2704AOW Fagyasztószekrény
142 990 Ft

140 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Electrolux EUF2704AOW fagyasztószekrény A++ energiaosztályú és 251 liter űrtartalmú. Hét átlátszó fiókjában kényelmesen kategorizálhatóak a különféle élelmiszerek. Az ajtó nyitási iránya tetszés szerint felcserélhető.


Electrolux EWT1276ELW Felültöltős Mosógép
134 900 Ft

126 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Electrolux EWT1276ELW Felültöltős Mosógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy A+++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A mosógép „A“ mosási, valamint „B“ centrifugálási hatékonysággal rendelkezik. Maximális centrifugálási sebessége 1200 rpm, mérete 89 × 40 × 60 cm.


Gorenje ORK192RD Szabadonálló kombinált hűtőszekrény, Piros-40%
299 990 Ft

179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gorenje ORK192RD Szabadonálló kombinált hűtőszekrénye remekül illik minden modern konyhába. Az energiahatékony (A++) hűtőszekrény nettó kapacitása 322 liter. Praktikus kialakítású: 3 fagyasztórekesszel, továbbá 4 db üvegpolccal rendelkezik. A modern design mellet AdaptTech és FrostLess technológiával valamint Dynamic Cooling ventilációs rendszerrel van ellátva.


Hotpoint BCB 7030 D AAA Beépíthető kombinált hűtőszekrény-43%
201 990 Ft

113 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hotpoint BCB 7030 D AAA Beépíthető kombinált hűtőszekrény egy A++ energiaosztályba sorolható eszköz, mely külön hűtőrésszel rendelkezik a gyümölcsök és zöldségek tárolására. A fagyasztó rész 3 fiókos, melyból egy 1 literes, a hűtő részben automatikus leolvasztás és palacktartó polc van. A berendezés nettó térfogata 275 l.


Hotpoint HHBS 6.7F LB X Kürtős páraelszívó-37%
95 990 Ft

59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hotpoint HHPN 6.7F LB X Kürtős páraelszívó szép és praktikus kiegészítője lesz konyhájának. A B energiaosztályú, maximálisan 757 m3/h szívóteljesítményű kiegészítő eszköz szinte minden konyhába illeni fog. 3 klasszikus-,és 1 intenzív szívóteljesítmény. Hatékony LED-es világítás biztosítja a munkaterület fényességét.


Hotpoint HHPN 6.4FAM AN Kürtős páraelszívó-46%
79 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hotpoint HHPN 6.4FAM AN Kürtős páraelszívó a D energiaosztályba sorolható és 3 teljesítményszinttel rendelkezik. A falra szerelve segít a sütés/főzés közben keletkezett gázok és gőzök eltüntetésében. Recirkulációs módban, vagy a kéményhez csatlakoztatva is működtethető.


Hotpoint HHVP 6.6F LM K Kürtős páraelszívó-36%
104 990 Ft

66 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A modern és letisztult ferdesíkú Hotpoint HHVP 6.6F LM K Kürtős páraelszívó fekete üvege és alumínium szerkezetével szép és praktikus kiegészítője lesz konyhájának. A B energiaosztályú- és 3 elszívósebességgel felszerelt eszköz szinte minden konyhába illeni fog. LED világítás biztosítja a munkaterület fényességét.


Hotpoint LSFB 7B019 EU Szabadonálló mosogatógép-38%
115 990 Ft

70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hotpoint LSFB 7B019 EU Szabadonálló mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet konyhájának. A készülékben egyszerre akár 10 terítéket is elmoshatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is. A termék A+ energiaosztályba tartozik, szárítás hatékonysági osztálya A. A készülék 7 mosási programmal rendelkezik, mérete 85 × 60 × 45 cm.