4 termék

Garmin vívoactive 3, White Silicone, Stainless Steel
94 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Okosóra GPS-el, Garmin Elevate pulzusmérővel, és előre telepített sportalkalmazásokkal. A sportaktivitások és a fizetések csak egy bökésre vannak egymástól az új vivoactive 3-ban. Ezek a beépített GPS-el rendelkező intelligens órák több mint 15 előre telepített sportalkalmazást tartalmaznak, és fel vannak készítve a Garmin Pay ™ -en keresztül történő fizetésre, így telefonod és pénztárcádat otthon hagyhatod.


Garmin Forerunner 35, Fekete
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Forerunner 35 vékony, pehelykönnyű – tökéletes választás a napi futásaihoz, edzéseihez vagy akár a versenyekhez is. Csuklón mérő szívritmusmérővel rendelkezik, a GPS vevő pedig követi a megtett távolságát, tempóját, intervallumait és egyéb adatokat. Mivel ezeket az adatokat a készüléke tárolja, másra már nincs is szüksége – nem kell telefon vagy mellkaspánt. Csak csatolja fel a Forerunner 35-öt és induljon!


Garmin Forerunner 35 Okosóra, Lime
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Garmin Forerunner 35 Okosóra könnyű tömegével alig észrevehető használat közben, állítható szíjának köszönhetően pedig mindenki számára kényelmes viseletet biztosít. Beépített optikai szívritmusérzékelővel van ellátva, így az óra közvetlenül a csuklóján keresztül méri a pulzusát. Az óra nagyon jó funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik, különálló sportprofilokat kínálnak a futáshoz, a kerékpározáshoz vagy a fitnesz gyakorlatokhoz. Okostelefonjához csatlakoztatva visszanézheti naplózott adatait a készülékből.


Carneo Okos óra EDGE

Carneo Okos óra EDGE

Értékelés: 4
17 169 Ft
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ha nem próbálod ki, nem fogod elhinni, de az okos óra egy nagyszerű és praktikus kiegészítő. Lehet, hogy „nem probléma zsebből elővenni a telefont“ de egy gyors pillantás a csuklóra sokkal praktikusabb. Pillanatok alatt megtudod, ha valaki fontos hív, ha a főnöködtől e-mailt kapsz vagy SMS-t a barátnődtől… netalán csak egy spam-et vagy egy kevésbé fontos üzenetet. Rendkívül stílusos és praktikus kiegészítő: Carneo EDGE okos óra