9 termék

Carneo GPS GUARDKID + BLUE intelligens óra gyermekeknek
28 590 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Carneo GuardKid + a gyerekek számára készült GPS egy nagyszerű újdonság, amely a gyermekek védelmét és biztonságát szolgálja. Ezek elsősorban iskoláskor előtti gyermekek, vagy általános iskolások számára készültek.


Garmin Vivoactive Optic XL Intelligens karóra
82 090 Ft

75 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Vivoactive Optic XL Intelligens karóra ultravékony GPS-es okosóra, napfénynél is olvasható, nagy felbontású érintőkijelzővel. Sokoldalú sportolók számára fejlesztették ki, mivel beépített sport alkalmazásokkal van ellátva, melyekkel futó-, kerékpáros-, golf- és úszófunkciók érhetők el akkor is, ha telefonjától távol van. Telefonnal párosítva diszkréten rezeg, és információt jelenít meg bejövő híváskor, szöveges üzeneteknél, valamint egyéb értesítések esetén.


Garmin vívoactive 3, White Silicone, Stainless Steel
80 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Okosóra GPS-el, Garmin Elevate pulzusmérővel, és előre telepített sportalkalmazásokkal. A sportaktivitások és a fizetések csak egy bökésre vannak egymástól az új vivoactive 3-ban. Ezek a beépített GPS-el rendelkező intelligens órák több mint 15 előre telepített sportalkalmazást tartalmaznak, és fel vannak készítve a Garmin Pay ™ -en keresztül történő fizetésre, így telefonod és pénztárcádat otthon hagyhatod.


SAMSUNG Galaxy Watch 46mm, Silver (SM-R800NZSAXEZ)
106 898 Ft

97 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Idővel előrehaladott design; az elem bíróképessége 7 nap; Úszásra alkalmas (IP68, 5 ATM)


Carneo CROCS okosóra, fekete
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns okosóra kör alakú kijelzővel. Az óra microSIM és microSD kártya slottal is rendelkezik, a mobiltelefonhoz Bluetoothon keresztül kapcsolódik. Ez az óra megkönnyíti az életed a hétköznapi helyzetekben. Többé már nem kell keresned a mobilod a zsebedben, retikülödben vagy a hátizsákodban: bonyolíts le hívásokat egyenesen a karórádról!


Carneo G-CROSS Smart karóra
41 044 Ft
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az érintőképernyős CARNEO G-Cross sportóra GPS technológiával nyomon tudja követni az útvonal- és aktivitási adatokat. Egyszerűen helyezze be a SIM-kártyát, és használja az internetet az összes sporthoz.


Carneo GPS GUARDKID + PINK intelligens óra gyermekeknek
28 569 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Carneo GuardKid + egy gyerekek számára készült GPS ami nagyszerű újdonság, a gyermekek védelmét és biztonságát szolgálja. Ezek elsősorban iskoláskor előtti gyermekek, vagy általános iskolások számára készültek.


Carneo Smart óra Manager- ezüst
30 433 Ft
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Számológép, ébresztő és stopper egy órában- ez már harminc évvel ezelőtt is létezett. A Carneo Manager többet kínál. Megérkezett a valódi intelligens óra, mely az „irodai“ funkción kívül, „fitness és outdoor“ funkcióval is büszkélkedhet. Mi több, nagyszerű dizájnnal és szuper árral rendelkezik.