5 termék

Alpina Grap 2.0-27%

Alpina Grap 2.0

Értékelés: 5
36 990 Ft

26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Unisex sísisak Alpina Grap 2.0 átesett egy újra tervezésen, amely nem változtatta meg a kiváló tulajdonságait sem az egyedi alakját, amely mindenkinek jól áll. A szellőzést modernizálták és a szemüveg rögzítése is fejlődött.


Uvex Jimm Sísisak-25%
39 990 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az Uvex Jimm sísisakot a technológia és a kellemes kialakítás jellemzi. A kis súly ellenére is a sisak megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A jó szellőzésnek köszönhetően a fejedet egész nap szárazon tartja.


Salomon Pearl
24 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Stílusos női sisak síeléshez. A Salamon Pearl² sisak Thin Shell szerkezete rendkívül erős és nagyon könnyű is egyben. A kényelemről a kivehető, mosható bélés és a kényelmes 3D Sound System Earpads fülvédő gondoskodik.


Atomic Count-29%
31 690 Ft

22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count az In-Mold tervezésnek köszönhetően a Holo Core maggal együtt rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak védőszemüvegén fényvisszaverő csíkok találhatók. A kényelmet a kivehető bélés biztosítja, melyet lehet mosni.


Atomic Count Xtd-20%
41 690 Ft

33 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count Xtd a Dual In-Mold tervezésnek köszönhetően rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak Recco ütésvédelmi technológiával készült a védőszemüvegen pedig fényvisszaverő csíkok találhatók.