8 termék

RIWALL RPCS 5040 Benzines láncfűrész
33 890 Ft
+ ingyen szállítás

Riwall RPCS 5040 egy nagy teljesítményű, kétütemű, 49,2 cm³-es és 2,9 lóerős benzines láncfűrész. Ideális választás a ház körüli nehéz fizikai munkákhoz kezdőknek és profiknak egyaránt. Ergonomikus kialakításának és korszerű tervezésének köszönhetően egyszerű a használata. A hatékony AVS rezgéscsillapító technológia kíméli az ízületeket, így a hosszabb ideig tartó munka sem okoz fájdalmat és fáradtságot. Az automatikus lánckenéses technika gondoskodik róla, hogy a lánc élettartama nagyobb legyen, mint a hagyományos láncfűrészek esetében. A csomag egy praktikus védőtokot is tartalmaz, így az eszköz könnyedén és biztonságosan tárolható és szállítható.


Fieldmann FZP 4216-B Láncfűrész
33 413 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fieldmann FZP 4216-B Láncfűrész nagy teljesítményű motorja és vágási hossza minden otthoni munkára tökéletesen megfelel. Könnyen kezelhető motoros láncfűrész.


Hecht 44 + Box Benzinmotoros láncfűrész
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HECHT 44 + BOX kétütemű, 45 cm3-es, 2,7 lóerős motorral felszerelt benzinmotoros láncfűrész. Ideális választás olyan felhasználóknak, akik évente többször is igényelnek egy nagy teljesítményű, de könnyen használható, remek egyensúlyú és nagyszerű minőségű fém- és műanyag alkatrészekből készült fűrészt. Természetesen biztonsági funkciókkal is ellátták, ilyen például a biztonsági láncfék és a fogaskerék rögzítő. A Box-nak köszönhetően gyerekjáték a láncfűrész tárolása, szállítása.


Hecht 927 - benzines láncfűrész
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kicsi és könnyű ágvágó motorfűrész 0,75 kW teljesítménnyel és 30 cm-es lista hosszal. Súlya csak 3,2 kg.


Makita EA3500S benzines láncfűrész 40cm
89 590 Ft
+ ingyen szállítás

Makita EA3500S benzines láncfűrész kétütemű motorjával és 40cm hosszú láncvezetőjével, kiválóan alkalmas vastag törzsű fák keresztül vágásához vagy akár a tüzifa feldarabolásához. 1,7 kW teljesítményéhez képest igen biztonságos a használata, köszönhetően a SafetyMatic rendszernek, amely visszarúgás esetén azonnal leállítja a mozgó láncot.


Stanley SCS 46 Jet Benzines láncfűrész
65 090 Ft
+ ingyen szállítás

Stanley SCS 46 Jet Benzines láncfűrész ASC rendszere gondoskodik az optimális motorteljesítményről, és az automatikus motorleállításról. A JETForce technológia gondoskodik a minél kevesebb üzemanyag-fogyasztásról és károsanyag-kibocsátásról is. AirFlow rendszer segít abban, hogy két szűrőtisztítás között a lehető leghosszabb legyen az üzemidő.


Alko BKS 4540 Benzines láncfűrész
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

AL-KO BKS 4540 Benzines láncfűrész könnyű, kézre álló benzines láncfűrész sokoldalú használathoz. Extra erős motor. Oregon lánc és láncvezető, hatékony erőátvitel a könnyen mozgó csillagkeréknek köszönhetően. A visszacsapásgátló gondoskodik a biztos tartásról. Automatikus láncolajozás és gyors, kényelmes indítás.