6 termék

VEGA Gril 72 Grillsütő füstölő
41 390 Ft

37 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vega Gril 72 Grillsütő füstölő a házi füstölt ételek szerelmeseinek lett kifejlesztve. Könnyen elkészíthetőek benne a valódi füstölt finomságok, viszont a grillezet ételek szerelmesei sem szorulnak háttérbe. Mindkettőt egy időben készítheti. Az egyszerűsége miatt bárki használhatja, nem fogja az ételt odaégetni. Nagy kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható!


Happy Green WAYNE XL Faszenes grillsütő
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Happy Green WAYNE XL profi, 126 × 72.5 × 138 cm-es, faszenes grillsütő tökéletes választás kerti sütögetésekhez. A grill két különálló tűzhellyel van ellátva, valamint az egész acél berendezés hőálló felülettel borított. Modern kialakítása és minősége hozzájárul a grillezés teljes élményéhez.


Happy Green Party Faszenes grill
18 390 Ft

16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Happy Green Party faszenes grillező fa tároló polcokkal és kerekekkel a könnyű kezelhetőségért. Nagy, 45×45 cm-es, grillező felületével és a levegő mennyiségét szabályzó tetővel gyors és ínycsiklandozó ételeket készíthet ennek a kiváló kerti grillező segítségével. TOVÁBB OLVASOM->


G21 Grill BBQ big
56 890 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy kerti grill G21 BBQ big füstölővel, tartalmaz kettő tűzhelyet és grill felületet. Acéllemezből készült, melyet fekete tűzálló festékkel kezeltek. Intelligens légvezérlő rendszerrel és egy beépített hőmérővel rendelkezik.


G21 Grill BBQ small

G21 Grill BBQ small

Értékelés: 5
41 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kis kerti grill G21 BBQ small füstölővel, tartalmaz kettő tűzhelyet és grill felületet. Acéllemezből készült, melyet fekete tűzálló festékkel kezeltek. Intelligens légvezérlő rendszerrel és egy beépített hőmérővel rendelkezik.