6 termék

Scheppach HCP 2600 - benzinmotoros magasnyomású mosó
109 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Scheppach HCP 2600 benzinmotoros magasnyomású mosó egy kiváló teljesítményű univerzális segítőtárs a háztartásokban, mezőgazdasági üzemekben, építkezéseken, szervizekben és más helyeken.


RIWALL REPW 100 SET Magasnyomású mosó
21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akár koszos kerékpárról, sáros, rászáradt kerti szerszámokról, vagy koszos kerti bútorokról van szó a RIWALL REPW 100 SET magasnyomású mosó kiválóan megállja a helyét. A készüléket a minimális súly*, a kényelmes kezelés, a **kiváló szállíthatóság jellemzi. Ezeken kívül a rövidebb össze és szétszerelési idő tovább javítja a használatát.


Kärcher K 7 Premium Full Controll Plus magasnyomású mosó (13171300)
192 900 Ft

160 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 7 Premium Full Controll Plus magasnyomású mosóval mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A szórópisztolyon elhelyezett LCD kijelzővel, valamint +/- gombokkal minden felülethez beállíthatjuk és ellenőrizhetjük a megfelelő nyomást. A 3 az 1 -ben Multi Jet szórószárnak köszönhetően nincs szükség szórószárcserére ahhoz, hogy magasnyomású módból tisztítószeres üzemmódra váltsunk. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.


Makita HW111 Magasnyomású mosó
59 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Makita HW111 Magasnyomású mosó egy igazán praktikus háztartási berendezés. 5,5 m hosszú tömlőjének köszönhetően a nehezen hozzáférhető, magas helyek is tisztán tarthatóak. Beépített tisztítószertartálya lehetővé teszi Önnek, hogy a mosóval együtt, egyszerűen hordozhassa a takarításhoz szükséges szereket.


Kärcher KHP 1-29%
23 990 Ft

16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nagynyomású mosó max. 100 bar nyomással, amely kitűnik lenyűgöző kompakt méreteivel. A Kärcher 1 KHP magasnyomású mosó megkönnyíti a tisztítást még a nehezen elérhető helyeken is a pisztolynak és a 3m-es nagynyomású tömlőnek köszönhetően.


Kärcher K 7 Premium Full Controll Plus Home magasnyomású mosó
211 990 Ft

172 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 7 Premium Full Controll Plus Home magasnyomású mosóval mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A szórópisztolyon elhelyezett LCD kijelzővel, valamint +/- gombokkal minden felülethez beállíthatjuk és ellenőrizhetjük a megfelelő nyomást. A 3 az 1 -ben Multi Jet szórószárnak köszönhetően nincs szükség szórószárcserére ahhoz, hogy magasnyomású módból tisztítószeres üzemmódra váltsunk. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.