6 termék

Stil Junior Jágr Kids 68 Hátizsák
17 510 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stil Junior Jágr 68 Iskolatáskakal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a tágas belső részben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát. A kényelmes légáteresztő anyaga miatt nagy melegben is kényelmes viselet. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Karton P+P Jégvarázs Anatómiai Hátizsák
13 264 Ft

11 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Karton P+P anatómiai hátizsák a Jégvarázs kedvelő kislányok kedvence lesz. Kialakításának köszönhetően könnyű, és a háton egyenletesen osztja el a terhelést. A hátizsák már első osztályos tanulóknak is kiváló választás. Biztosítja a háton való megfelelő illeszkedést. A kényelmes lélegző anyaga miatt nyáron a nagy melegben is kényelmes viselet. A gyermekek láthatóságát a sötétben a fényvisszaverő csíkok segítik.


Herlitz Iskolai táska Loop dino zöld
18 310 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Herlitz Loop iskolai hátizsák kitűnik a könnyű súlyával. Ez egy könnyű modell ergonomikus alakú és lélegző párnázottal a hátsó részén. Az állítható vállpántok rugalmasságot és kényelmet biztosítanak hordás közben.


CoocaZoo JobJobber2 hátizsák, Brush Camou
33 660 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű Coocazoo márka által gyártott iskolai hátizsák az általános iskola 4. osztályos diákjajinak, és idősebbeknek ajánlott. Notebookra, iratokra és egyéb személyes tárgyakra alkalmas rekesszel ellátott. A hátizsák minden oldalon fényvisszaverő elemekkel ellátott, mellkasi és derékövvel felszerelt, és mindenekelőtt légáteresztő, párnázott hátrésszel kiegészített. Természetesen a hátsó oldalon lévő titkos zseb nem hiányozhat.


Herlitz Iskolatáska Smart egyszarvú
15 670 Ft
+ ingyen szállítás

A Herlitz Smart iskolatáska kiemelkedik alacsony tömegével. Könnyű modell, ergonomikusan kialakított és szellőző párnázattal rendelkező hátrésszel. Az állítható vállpántok rugalmasságot és kényelmet nyújtanak viseléskor.


Pixie Crew Fiú Minecraft hátizsák
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az egyedülálló pixeles iskolai hátizsák zöld kockás dizájnban Minecraft az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.