6 termék

Karton P+P Hello Kitty iskolatáska
18 880 Ft

10 000 Ft
+ ingyen szállítás

A Karton P+P Hello Kitty PLUS 2014 anatómiai hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a tágas és osztott belső részben. Az anatómiai hátizsák merevített hátfallal van ellátva, amely gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült hátizsák. Párnázott, állítható vállpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csíkok találhatóak a még nagyobb biztonságért.


Stil Paris Iskolatáska

Stil Paris Iskolatáska

Értékelés: 5
18 575 Ft

17 510 Ft
+ ingyen szállítás

Stil Paris Iskolatáska stílusos megjelenésével tökéletes választás az iskolai tanszerek tárolására. A fekete-piros színű, Eiffel-torony mintás, 47 × 31 × 20 cm-es méretű táska ergonomikus kialakítása és állítható párnázott vállpántjai révén igen kényelmes. Az állítható mellkasi öv egyenletes súlyelosztást biztosít viselőjének. Fényvisszaverő csíkok biztosítják a biztonságos közlekedést. A 2 db, praktikusan kialakított rekesznek köszönhetően könnyedén rendszerezhetjük az iskolai tanszereket.


Karton P+P OXY TWO Grey Anatómiai hátizsák
16 990 Ft
16 260 Ft
+ ingyen szállítás

Karton P+P OXY TWO Grey hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a 3 nagy tárolórészben. Az ergonómikus, párnázott hátkialakítás gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Párnázott, állítható váll- és mellpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Karton P+P OXY Fashion Paris Anatómiai hátizsák
17 380 Ft
+ ingyen szállítás

Karton P+P OXY Fashion Paris hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a tágas és osztott belső részben. Az anatómiai kialakítású hátizsák merevített hátfallal van ellátva, amely gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Párnázott, állítható vállpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Herlitz Loop Fotbal iskolai készlet
23 205 Ft

20 940 Ft
+ ingyen szállítás

A Loop kollekcióba tartozó könnyű iskolatáska első osztályosoknak ajánlott. Az alacsony súlya és az ergonomikus, légáteresztő bélés a hátrészen maximális kényelmet biztosítanak. Tágas első és oldalsó zsebek, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak a tízórainak és a palacknak. A nagyobb biztonság érdekében a hátizsák fényvisszaverő elemekkel ellátott. A hátizsák a következő tartozékokkal felszerelt : 16 részes tolltartó, kerek tok és tornacipőre alkalmas zsák.


Target Iskolatáska Goal kék-piros
10 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tökéletesen kidolgozott vízálló táska ** focis dizájnnal, ergonomikus kialakítású hátsó résszel, kétkamarás belső térrel és kényelmes vállpántokkal. A hátizsák biztonságosan cipzárral zárható. Minden fiatalabb iskolás örülni fog neki! Funkcionális hátizsák, ideális az **általános iskolai 1. osztályos tanulói számára.