5 termék

Babymoov Nutrybaby Multifunkciós robotgép
42 390 Ft

24 190 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov multifunkciós robotgép amely mindent meg tud csinálni, amire kisbabájának szüksége van az egészséges táplálkozáshoz. Használhatja sterilizálóként, amibe 3 cumisüveg fér bele. Ezen kívül található benne aprító, amellyel pépes állagú bébiételt készíthet bármilyen típusú hozzávalókból. De ezzel még közel sincs vége a tudáslistájának. Alkalmas olvasztásra, melegítésre, és főzésre, hogy a nagyobb gyermekeknek is el tudja készíteni ételét. Digitális kijelzővel van felszerelve, amin nyomon követheti, hogy az aktuális program épp melyik fázisban van.


Tommee Tippee Cumisüveg melegítő
11 999 Ft

10 900 Ft
+ ingyen szállítás

A Tommee Tippee cumisüveg melegítő segítségével gyorsan és biztonságosan lehet a bébiételt, tápot a babának felmelegíteni. 3 fokozatban működtethető, így nagyon hatékonyan használható.


Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék
50 305 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék ideális egészséges és finom ételek elkészítésére nemcsak a csecsemő számára, de a leendő anyukának és az egész családnak is. 5 funkció: egészséges párolás, mixelés (3 sebesség), kiolvasztás, melegítés és sterilizálás. Egyszerű kezelés, nagy kapacitás. Kitűnő választás!


Babymoov Nutribaby Robotgép-18%
39 990 Ft

32 420 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Babymoov Nutribaby robotgép a kisgyermekes anyukák kedvence: már a gyermek születésétől kezdve minden étel elkészíthető , kiolvasztható vele. Alkalmas cumisüveg melegítésére és sterilizálására, de képes aprítani és párolni, és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. Nagy kapacitásának köszönhetően egyszerre több adag étel elkészíthető vele. LCD kijelzőjén könnyen beállíthatja az Önnek megfelelő funkciót.


Philips Avent Pároló edény és turmix 4 az 1-ben, Fehér-piros
56 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Philips Avent 4 az 1-ben készülék párolást, turmixolást, olvasztást és melegítést tesz lehetővé egy edényben. Az ételek készítésére alkalmas edény 1000ml kapacitású, ennek köszönhetően 4 étel készíthető egyszerre.