4 termék

Babymoov Nutribaby Robotgép
42 390 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Nutribaby robotgép a kisgyermekes anyukák kedvence: már a gyermek születésétől kezdve minden étel elkészíthető , kiolvasztható vele. Alkalmas cumisüveg melegítésére és sterilizálására, de képes aprítani és párolni, és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. Nagy kapacitásának köszönhetően egyszerre több adag étel elkészíthető vele. LCD kijelzőjén könnyen beállíthatja az Önnek megfelelő funkciót.


Philips Avent SCF885/01
59 790 Ft
+ ingyen szállítás

4 az 1-ben készülék az egészséges gőz főzés, keverés, olvasztás és melegítés céljából. A Philips Avent SCF885/01 1000ml- es tállal rendelkezik, melynek köszönhetően akár 4 ételt is készíthetsz egyszerre, és a főzés befejezése után hangjelzéssel figyelmeztet.


Babymoov Nutrybaby Multifunkciós robotgép
24 190 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Babymoov multifunkciós robotgép amely mindent meg tud csinálni, amire kisbabájának szüksége van az egészséges táplálkozáshoz. Használhatja sterilizálóként, amibe 3 cumisüveg fér bele. Ezen kívül található benne aprító, amellyel pépes állagú bébiételt készíthet bármilyen típusú hozzávalókból. De ezzel még közel sincs vége a tudáslistájának. Alkalmas olvasztásra, melegítésre, és főzésre, hogy a nagyobb gyermekeknek is el tudja készíteni ételét. Digitális kijelzővel van felszerelve, amin nyomon követheti, hogy az aktuális program épp melyik fázisban van.


Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék
50 305 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék ideális egészséges és finom ételek elkészítésére nemcsak a csecsemő számára, de a leendő anyukának és az egész családnak is. 5 funkció: egészséges párolás, mixelés (3 sebesség), kiolvasztás, melegítés és sterilizálás. Egyszerű kezelés, nagy kapacitás. Kitűnő választás!