SENNHEISER MKE 200
39 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – modern kamerás mikrofon Sennheiser MKE 200 kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. 3,5 mm -es jack csatlakozóval és gazdag tartozékokkal rendelkezik.

SENNHEISER MKE 200 kit
51 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – modern kamerás mikrofon Sennheiser MKE 200 kit kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. 3,5 mm -es jack csatlakozóval, Manfrotto PIXI állvánnyal és alumínium mobiltelefontartóval rendelkezik.

SENNHEISER MKE 400
79 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 400 modern rövid hatótávolságú mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid / keskeny iránnyal, könnyen csatlakoztatható egy kis videokamerához vagy mobiltelefonhoz. Jellemzője a 3,5 mm -es jack csatlakozó és a gazdag tartozékok.

SENNHEISER MKE 440
138 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 440 modern kamerás mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. Kábel 3,5mm-es jack csatlakozóval. Akkumulátorról történő működés esetén 100 órán keresztül játszik

SENNHEISER MKE 600
115 790 Ft 99 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alkalmas kisebb televíziós társaságok jelentési munkájához – a Sennheiser MKE 600 modern kamerás mikrofon kondenzátor érzékelő típussal, szuperkardioid / keskeny irányú, könnyen csatlakoztatható a kamerához . Molitán habszivacs szél elleni védelemmel rendelkezik, és hatékonyan elnyomja az oldalsó hangokat és az érintési zajokat. Az AA elemek akár 150 órás működési időt biztosítanak.

Connect IT ProMic USB mikrofon asztali karral (CMI-9010-BK)
18 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Kiválóan alkalmas YouTuberek, podcasterek, játékosok és mások számára, akik hangfelvétellel dolgoznak – a magas minőségű mikrofon Connect IT ProMic USB CMI-9010-BK kardioid irányított jellemzőkkel rendelkezik, és gondosan rögzíti a hangot közvetlenül a mikrofonra mutatva. A Pop Filter meghosszabbítja az élettartamát és javítja a hangfelvétel vagy a hangfolyam minőségét. USB kábellel csatlakoztatható, és acél asztali karral az otthonodban.

SENNHEISER MKE 400 kit
109 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 400 kit modern rövid hatótávolságú mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid / keskeny iránnyal, könnyen csatlakoztatható egy kis videokamerához vagy mobiltelefonhoz. Jellemzője a 3,5 mm -es jack és a csomagban találsz továbbá egy Manfrotto PIXI állványt és egy alumínium mobiltelefontartót.