Apple 41mm Abyss Blue Sport Band - Regular (MKUE3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Abyss Blue Sport Band készülékhez – Regular (MKUE3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm Clover Sport Band - Regular (MKU73ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Clover Sport Band készülékhez – Regular (MKU73ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm Dark Cherry Sport Band - Regular (MKUJ3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Dark Cherry Sport Band készülékhez – Regular (MKUJ3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm English Lavender Sport Band - Regular (MKUH3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm English Lavender Sport Band készülékhez – Regular (MKUH3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm Marigold Sport Band - Regular (MKUF3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Marigold Sport Band készülékhez – Regular (MKUF3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm Midnight Sport Band - Regular (MKU83ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Midnight Sport Band készülékhez – Regular (MKU83ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm (PRODUCT)RED Sport Band - Regular (MKUD3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm (PRODUCT)RED Sport Band készülékhez – Regular (MKUD3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 41mm Starlight Sport Band - Regular (MKU93ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 41 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 41mm Starlight Sport Band készülékhez – Regular (MKU93ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Abyss Blue Sport Band - Regular (MKUW3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Abyss Blue Sport Band készülékhez – Regular (MKUW3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Clover Sport Band - Regular (MKUN3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Clover Sport Band készülékhez – Regular (MKUN3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Dark Cherry Sport Band - Regular (MKV13ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Dark Cherry Sport Band készülékhez – Regular (MKV13ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm English Lavender Sport Band - Regular (MKUY3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm English Lavender Sport Band készülékhez – Regular (MKUY3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Marigold Sport Band - Regular (MKUX3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Marigold Sport Band készülékhez – Regular (MKUX3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Midnight Sport Band - Regular (MKUQ3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Midnight Sport Band készülékhez – Regular (MKUQ3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm (PRODUCT)RED Sport Band - Regular (MKUV3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm (PRODUCT)RED Sport Band készülékhez – Regular (MKUV3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple 45mm Starlight Sport Band - Regular (MKUU3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Stílusos sportos óraszíj sármot kölcsönöz Apple Watch 45 mm készülékednek. Az Apple óraszíj Watch Series, 45mm Starlight Sport Band készülékhez – Regular (MKUU3ZM/A) kényelmes viselet és tartós a funkcionális fluoroelasztomernek köszönhetően. A bújtatós rögzítés könnyű és megbízható.

Apple AirTag Leather Key Ring - Golden Brown (MMFA3ZM/A)
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bőr kulcstartó, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. Az Apple AirTag Leather Key Ring – Golden Brown (MMFA3ZM/A) rozsdamentes acél és minőségi francia bőr ötvözetéből készült. Speciális barnulási eljárással kezelve a tökéletes megjelenés és a kellemes fogás érdekében. Egyszerű alkalmazás és első osztályú kidolgozás.

Apple AirTag Leather Key Ring - Midnight (MMF93ZM/A)
15 990 Ft

Újdonság

Bőr kulcstartó, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. Az Apple AirTag Leather Key Ring – Midnight (MMF93ZM/A) rozsdamentes acél és minőségi francia bőr ötvözetéből készült. Speciális barnulási eljárással kezelve a tökéletes megjelenés és a kellemes fogás érdekében. Egyszerű alkalmazás és első osztályú kidolgozás.

Apple AirTag Leather Key Ring - Wisteria (MMFC3ZM/A)
15 990 Ft

Újdonság

Bőr kulcstartó, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. Az Apple AirTag Leather Key Ring – Wisteria (MMFC3ZM/A) rozsdamentes acél és minőségi francia bőr ötvözetéből készült. Speciális barnulási eljárással kezelve a tökéletes megjelenés és a kellemes fogás érdekében. Egyszerű alkalmazás és első osztályú kidolgozás.

Apple iiPhone 13 Pro Max Clear Case with MagSafe (MM313ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Tartós hátlap az okos telefonodhoz. Ez az AppleiPhone 13 Pro Max Clear Case with MagSafe (MM313ZM/A) tok szilikon anyagból készült, amely tökéletesen tapad a készülék testéhez. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Segít megvédeni a telefont a szennyeződéstől és a karcolásoktól, és semmilyen módon nem korlátozza a működését. Az iPhone 13 mini modellhez készült.

Apple iPhone 13 bőrtok MagSafe tok - Dark Cherry MM143ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok MagSafe – Dark Cherry MM143ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Leather Case with MagSafe - Sequoia Green MM173ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Sequoia Green MM173ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Clear Case with MagSafe (MM2W3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Tartós hátlap az okos telefonodhoz. Ez az Apple iPhone 13 mini Clear Case with MagSafe tok (MM2W3ZM/A) szilikon anyagból készült, amely tökéletesen tapad a készülék testéhez. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Segít megvédeni a telefont a szennyeződéstől és a karcolásoktól, és semmilyen módon nem korlátozza a működését. Az iPhone 13 mini modellhez készült.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Dark Cherry MM0G3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok MagSafe – Sötét cseresznye MM0G3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Golden Brown MM0D3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőr tok MagSafe-vel – aranybarna MM0D3ZM/A a hagyományos dizájnt és a szilárd hátlapot ötvözi, hogy úgy védje telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Golden Brown MM103ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 bőr tok MagSafe-vel – aranybarna MM103ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Midnight MM0M3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Midnight MM0M3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Midnight MM183ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Midnight MM183ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Sequoia Green MM0J3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Sequoia Green MM0J3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Wisteria (MM0H3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Wisteria MM0H3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Leather Case with MagSafe - Wisteria MM163ZM/A
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini bőrtok Leather Case with MagSafe – Wisteria MM163ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlapú borítással kombinálva úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Abyss Blue MM213ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Abyss Blue MM213ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Blue Jay MM1Y3ZM/A
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Blue Jay MM1Y3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Chalk Pink MM203ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Chalk Pink MM203ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Clover MM1X3ZM/A
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Clover MM1X3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Marigold MM1U3ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Marigold MM1U3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Midnight MM223ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Midnight MM223ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe - Pink Pomelo MM1V3ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – Pink Pomelo MM1V3ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – (PRODUCT)RED MM233ZM/A
19 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett tartós szilikon tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 mini Silicone Case with MagSafe – (PRODUCT)RED MM233ZM/A hagyományos kialakítású, szilárd hátlappal rendelkezik. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Clear Case with MagSafe (MM2Y3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Tartós hátlap az okos telefonodhoz. Ez az Apple iPhone 13 Pro Clear Case with MagSafe (MM2Y3ZM/A) tok szilikon anyagból készült, amely tökéletesen tapad a készülék testéhez. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Segít megvédeni a telefont a szennyeződéstől és a karcolásoktól, és semmilyen módon nem korlátozza a működését. Az iPhone 13 mini modellhez készült.

Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe - Dark Cherry MM1A3ZM/A
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe – Dark Cherry MM1A3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe - Midnight MM1H3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe – Midnight MM1H3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe - Wisteria MM1F3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe – Wisteria MM1F3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Dark Cherry MM1M3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe – Dark Cherry MM1M3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Golden Brown MM193ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 bőr tok MagSafe-vel – Golden Brown MM193ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Golden Brown MM1L3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe – Golden Brown MM1L3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Midnight MM1R3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe – Midnight MM1R3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe - Sequoia Green MM1Q3ZM/A
23 990 Ft

Újdonság

Az adott típushoz tervezett valódi bőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Az Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe – Sequoia Green MM1Q3ZM/A a hagyományos kialakítás és a szilárd hátlap ötvözésével úgy védi telefonodat, mint egy széf. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.