TCL 75C645

TCL 75C645

Száma: 29766296
QLED TV 4K Ultra HD (3840×2160) felbontással, 189 cm (75") képátlóval, DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S/S2 tuner, Skylink FastScan, nagy dinamikatartományú Dolby Vision, HDR10/10+, HLG. Google TV OS, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, beépített Chromecast, HbbTV 2.0, beépített Google Assistant, Gamer TV – fejlett játékfunkciók (ALLM, VRR, 120Hz), USB médialejátszó. Dolby Atmos térhatású hangzás. Interfész: 2× HDMI 2.1 (eARC, CEC), 1× USB 3.0, LAN port, fejhallgató kimenet, optikai hangkimenet, CI+ slot. További információ
358 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.5.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 29766296

Leírás

TCL TCL

TCL C64 – 4K QLED TV Google TV-vel a sok szórakozásért

A TCL C64 egy olyan modellsorozat, amely egyesíti a QLED, 4K, HDR Pro és 60Hz Motion Clarity technológiákat. A legfejlettebb HDR Dolby Vision és HDR10+ formátumok támogatásával a legélénkebb és legélesebb képben kelti életre kedvenc tévéműsoraidat, filmjeidet, sport- és játékfilmjeidet.
Az összes HDR formátum támogatása mellett a játékosok értékelni fogják a Game Master és a FreeSync funkciókat is, amelyek a TCL C64-et a játékosok számára tökéletes választássá teszik.
A TCL C64 termékcsalád a legfejlettebb Smart TV Google TV rendszerrel működik. . Ez a rendszer olyan funkciókat tartalmaz, mint a Google Assistant és a Hands-Free Voice Control. Ez lehetővé teszi, hogy a modell távirányítójába épített mikrofon által a hangoddal vezéreld a tévét.
A minőségi képhez mindig minőségi hang társul. Kiváló minőségű, Dolby Atmos és DTS-HD surround hangzást támogató hangszórókkal büszkélkedhet. A tévé vékony és keret nélküli kialakítása gondoskodik a vonzó megjelenésről. Az 55", 65" és 75" méretek esetében két állványhelyzet választható – széles és keskeny. Ez megkönnyíti, hogy a TV-t keskenyebb pozícióban kisebb bútorokra, vagy szélesebb pozícióban a soundbar-t közvetlenül a TV alá, a lábak közé helyezd.

TCL TCL

Kivételes QLED TV színek

Tapasztald meg a valósághű képminőséget az élénk színek széles skálájával és erős kontrasztjával. A legmodernebb Quantum Dot technológiával ez a TCL TV több mint egymilliárd színnel és árnyalattal biztosít igazi mozi színeket. Ezt a tévékategóriát QLED-nek nevezik, a Quantum Dot technológia után.
Minden szín, amit a filmes kamerák meg tudnak örökíteni. Olyan színvisszaadás, részletesség és mélység érhető el velük, amelyet semmilyen más LED- vagy OLED-televízió nem tud felmutatni.
Tiszta és ragyogó: A C64 sorozat akár 450 nits* fényerőt biztosít.
A kristálytiszta kijelző különböző fényviszonyok mellett is jól működik, beleértve az erős napfényt is. Még nyár közepén is, amikor a nap besüt a szobába, élénk színekkel teli, világos képet láthatsz. Élvezd a napsütötte vagy árnyékos jelenetben elrejtett részleteket.

*55", 65", 75", 85"
TCL TCL

4K HDR PRO – Élénk és pontos színek és a legfinomabb részletek

Az UHD-tartalmak legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A HDR PRO kiemelkedő nagy dinamikatartományú élményt nyújt, nagy kontraszt, árnyék részletesség és élénk, pontos színek. Élvezd a hihetetlen részletességű képet, ahogy a filmkészítők tervezték. A kép, amelyet látsz, ugyanolyan részletes, mint a valóságban. Merülj el a mélységben és a részletekben!
A TCL TV-ken a 4K HDR PRO technológia a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló nagy dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, amely a pontos színeket és a legfinomabb részleteket biztosítja.
ppi ambilight



Motion Clarity – simább és tisztább kép


A gyors tempójú jelenetek több részletet igényelnek annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről. Ezért dolgozik itt a TCL saját fejlesztésű MEMC szoftveralgoritmusa, amely segít csökkenteni az elmosódást és a képhiba arányt a lehető legkisebbre csökkenteni az akciófilmek, játékok vagy sportközvetítések gyors mozgóképeinél. Tisztább kép a jobb élményért. 
TLC QLED TV TLC QLED TV




HDR MULTIFORMAT


Számos módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget kapd: HDR10, HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. Ez a TCL televízió az összeset támogatja! Győződj meg róla, hogy a legtöbbet hozhatod ki 4K HDR tévédből: akár a Netflix, a Disney+ vagy az Amazon Prime Video Dolby Vision tartalmat, akár a HDR10+ tartalmakat nézed, ez a TCL 4K HDR tévé mindig a legjobb formátumot támogatja. A Dolby Vision formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatás támogatja. TLC QLED TV 
TCL TCL

Game Master 2.0

A játékosok számára a gyors tévéreakció ugyanolyan fontos, mint a jó kép. A HDMI 2.1-nek és az ALLM-nek köszönhetően automatikusan a legalacsonyabb késleltetési időt és a legjobb képbeállításokat kapod a játékhoz.
Az ALLM lehetővé teszi, hogy a játékkonzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játék üzemmódba kapcsolja a TV-t, így a TV-játékok bevitelére rendkívül gyors, 15 mp alatti* válaszidőt biztosít.

*A legújabb generációs HDMI 2.1 játékkonzolokat vagy HDMI 2.1 PC-hez szükséges Game bar lehetővé teszi, hogy a képernyőt és a játék paramétereit szemmel tartva a játékmenet élén maradhass. A Dolby Vision játéktechnológia a lehető legjobb játékélményt nyújtja. Nyerj hozzáférést a játék minden részletéhez és mélységéhez. Fokozd a képet, és fedezz fel többet a játékból a Dolby Vision rendszer használata által.
TCL TCL

Dolby Atmos

A hangzás még soha nem volt ennél jobb. Érezd a mélyebb kapcsolatot a történetekkel és a zenével, amelyeket szeretsz, a hangok pedig lélegzetelállítóan valósághűen mozognak körülötted.
A Dolby Atmos valósághűen érzékelteti minden tárgy mozgását, és 360°-os térhatású hangzást biztosít. A Dolby Vision™ képminőséggel együtt igazán nagyszerű moziélményt nyújt.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.
TCL TCL

Google TV

A Google TV különböző alkalmazásokból és előfizetésekből származó filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat gyűjt össze és rendszerezi a felhasználó számára.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. Az elérhetőségtől függ. Több mint 700 000 film és tévéműsor egy helyen.
A Google TV összegyűjti kedvenc tartalmait a különböző alkalmazásokból és előfizetésekből, és kifejezetten számodra rendszerezi azokat. A keresés egyszerű – csak kérdezd meg a Google-t. Csak a számodra válogatott filmek és műsorok. Fedezz fel új filmeket és műsorokat a már megnézett és az érdeklődési köröd alapján tett javaslatokkal. A filmlistádat akár közvetlenül a telefonodról is kiegészítheted, így ajánlásaid mindig naprakészek lesznek.
Súgó a nagy képernyőn. A tévé most hasznosabb, mint valaha. Kérdezd a Google-t időjárásról, sporteredményekről és egyebekről, és a válaszokat közvetlenül a képernyőn kapod meg. Tekintsd meg és vezéreld a kompatibilis okos háztartási eszközöket a hangoddal.
TCL TCL

Hands-Free Google Assistant:

Ismerd meg a Google Asszisztenst* A TCL TV a Google TV operációs rendszerrel már beépített Google Asszisztenssel* rendelkezik. Kérdezz tőle. Mondd meg neki, hogy tegyen valamit. Ez az személyes Google-d, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen több mint 1 millió művelettel. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked.
Találd meg kedvenc alkalmazásaidat, és azonnal hozzáférhetsz a tartalmakhoz.
Kérdezd meg az asszisztenst a holnapi időjárásról, keresd meg kedvenc focicsapatod következő meccseit és még sok minden mást.
Mondd meg az asszisztensnek, hogy játssza le a Netflix legújabb sorozatát, szabályozza a tévé hangerejét, nyisson meg egy YouTube lejátszási listát és így tovább.
Mostantól a hangoddal tompíthatod a fényeket vagy vezérelhetsz más okos háztartási eszközöket, anélkül, hogy elhagynád a nézett anyagot.

*Előfordulhat, hogy a handsfree hangvezérlés és a Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátviteli díjak felszámításra kerülhetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.
TCL TCL

Google Meet

Ingyenes, egyszerű és kiváló minőségű hang- vagy videohívások a TCL TV-vel. Szemtől szemben, akár 32 fővel:
A csoportos hívásokkal összekapcsolhatod az összes fontos emberedet, még akkor is, ha messze vagytok egymástól.
Lépj kapcsolatba a legközelebbi barátaiddal és családtagjaiddal:
A Google Duo tökéletesen működik a TCL Android TV-n. Soha többé nem fogsz lemaradni egyetlen pillanatról sem a barátaiddal és a családoddal.
A végponttól végpontig tartó titkosításnak köszönhetően hívásaid bizalmasak maradnak:
Akár egyéni, akár csoportos hívásról van szó, a Duo beszélgetések a végponttól végpontig tartó titkosításnak köszönhetően mindig bizalmasak maradnak.

*Google-fiók bejelentkezést igényel
**A videohívásokhoz opcionális UVC-kompatibilis kamera megvásárlása szükséges
TCL TCL

Works with Alexa

Az Amazon Alexa egy olyan szolgáltatás, amely a felhőben létezik, és folyamatosan fejlődik és új dolgokat tanul. Kérd meg az Alexát, hogy játsszon le zenét, nézze meg a híreket, az időjárás-előrejelzést, váltson csatornát vagy hangerőt a tévéden, és irányítsa az okos háztartásodat.

*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. *Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, beleértve az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.
ppi ambilight

Végtelen szórakozás a legmagasabb HDR minőségben


A TCL Google TV korlátlan tartalmakat tesz lehetővé, és mindig a legjobb minőségben: Netflix , Disney+ , Amazon Prime, YouTube , HBO MAX, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play filmek, Apple TV és még sok más…
A legújabb HDR Dolby Vision és HDR10+ formátumok támogatásával a legpontosabb megjelenítést is megkapod. A Dolby Vision a legfejlettebb HDR-formátum, amelyet a streamingszolgáltatások széles köre, például a Netflix, a Disney+, az HBO Max, az Apple TV és mások is támogatnak.
TCL QLED TV TCL QLED TV






Ultra-vékony prémium fém keret nélküli kialakítás


Ez az ultravékony dizájnkoncepció valódi fémet használ, így nemcsak elegáns, hanem tartós kézműves darab is, amely jól fog mutatni az otthonodban.
Egy időtlen Art Design darab, amely tökéletesen illik az otthonodba. TCL TV QLED  

Műszaki leírás

Képernyő/kijelző

  • Képátló: 189 cm (75 ")
  • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Háttérvilágítás típusa: Direct LED
  • Panelfrekvencia: 50 Hz
  • Egyéb jellemzők: nagy dinamikatartomány 4K HDR Pro (Dolby Vision, HDR10/10+, HLG), Motion Clarity technológia, képminőség 3100 PPI, keret nélküli kialakítás, VA panel, matt felület.

TV tuner

  • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Digitális vezetékes DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2
  • Skylink Fastscan automatikus hangolás

Multimédia és érdekes funkciók

  • Google TV operációs rendszer
    • Beépített Wi-Fi kapcsolat
    • Webböngésző
    • HbbTV 2.0 hibrid műsorközvetítés
    • Bluetooth
    • LAN
    • DLNA otthoni hálózati adatok lejátszása
    • Alkalmazások: Netflix, YouTube, HBO Max, Voyo, O2TV, T-Mobile TV, Disney+, Apple TV, Prima+, SkyShowtime, Antik TV, Telly, Amazon Prime, SledovaniTV.com, Skylink Live TV, Better TV, Kuki, Spotify, Twitch, TikTok, Google Play (előfizetések nélkül)
  • Videohívás a Google Duo segítségével
  • Hangalapú keresés
  • Beépített Google Assistant / Amazon Alexa támogatás
  • Beépített Chromecast és Miracast
  • Billentyűzet támogatás
  • USB lejátszó (video, audio, fotó)
  • Szűk vagy széles pozícióba állítható állvány – 74 cm vagy 144,5 cm tartományban
  • Gamer TV
  • VRR, ALLM és AMD FreeSync támogatás
    • 120Hz Game Accelerator – játék 120Hz-es frissítési frekvenciával
  • Steam Link
  • Felhőalapú játék a GeForce Now segítségével

Hang

  • Teljes teljesítmény: 2× 15 W
  • Dolby Atmos prémium térhangzás
  • Dolby AC-4, Dolby TrueHD dekóderek és DTS Virtual:X

Csatlakozás

  • 3× HDMI 2.1 (eARC, CEC)
  • 1× USB 3.0
  • LAN/Ethernet port
  • Digitális optikai hangkimenet
  • Fejhallgató kimenet
  • CI+ foglalat

Csomagolás tartalma és méretei

  • Mellékelt tartozékok:
    • Smart távirányító elemekkel együtt
  • Tápkábel
  • Kézikönyv
  • Csomagolás mérete (Szé × Ma × Mé): 185,5 × 112 × 19 cm (34,1 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.