PANASONIC TX-43MX940E

PANASONIC TX-43MX940E

Száma: 37540125
4K LCD/Full Array LED TV, 4K Ultra HD (3840 × 2160) felbontással 108 cm (43") képátlóval, DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S/S2 tuner, HDR10+ Adaptive/HDR10/HLG/Dolby Vision IQ/HLG Photo, AI HCX Pro processzor. my Home Screen 8.0 operációs rendszer, HbbTV, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, DLNA, fejlett játékfunkciók, köztük AMD FreeSync Premium, hangalapú keresés, Easy Mirroring képtükrözés. Beépített hangszóró 20W (10W × 2) teljesítménnyel és Dolby Atmos hangzással. Interfész: 4× HDMI 2.1 (eARC, CEC, ALLM, VRR, HFR 120Hz, SPD Auto játékmód), 3× USB (1× USB 3.0, 2× USB 2.0), 1× RJ-45 Ethernet, analóg videobemenet, digitális optikai kimenet, fejhallgató kimenet, 2× CI+ foglalat. További információ
319 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.5.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 37540125

Leírás

TCL

Sokoldalú 4K LED TV a jobb megtekintéshez és játékhoz

Panasonic TX-43MX940E a legsokoldalúbb LED 4K TV, amely a teljesítmény és a funkcionalitás költséghatékony egyensúlyát kínálja. Mindegy, hogy streamelsz vagy játszol, mindig élvezheted a fejlett kép- és hangtechnológiákat – Dolby Vision, Dolby Atmos és egy speciális játékmód – Game Mode Extreme.


See It All. Feel It All.

A sport kiemelkedő teljesítményeket és győztes csapatokat igényel. Biztosíts helyet az első sorban, nézz a játékosok szemébe, és figyeld minden mozdulatukat – soha nem marad lesz a meccsről. A nagyszerű, magával ragadó hangzás a tömeg nyüzsgését hozza el otthonodba. Csatlakozz a csúcskategóriás 4K Smart LED nagyképernyős televíziókhoz, és osszd meg a lenyűgöző sportpillaneteket a családoddal és a barátaiddal.
TCL
TLC QLED TV TLC QLED TV





Full Array LED a kiváló fényerő és kontraszt érdekében


Full Array LED Local Dimming Supreme funkcióval nemcsak a háttérvilágítás eloszlását állítja be, hanem jelelemzést és fényerőbeállítást is végez minden egyes osztott háttérvilágítási blokkhoz. A képinformációk finomabb elemzése javítja a kontrasztot és a fényerőt, így a felhasználó gazdag, természetes feketéket és nagyobb árnyék részletességet élvezhet halo effektusok nélkül. TLC QLED TV 
panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Gyors működés okoss vezérléssel


HCX Pro AI – a prémium tévék okos processzora igazán pontos színeket, kontrasztot és élességet biztosít – tökéletes az akciódús mozgáshoz. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a készülék tudja, mikor nézel sportot, és automatikusan beállítja a képet.

Filmszerű hangzás a szórakozás új szintjéért


 title=

Lenyűgöző hangzás, amely elhozza a stadion hangulalát

A nagyszerű kép fontos, de csak nagyszerű hanggal együtt az igazi. A legmodernebb Dolby Atmos technológiával ellátott hangfeldolgozás biztosítja, hogy úgy érezd, mintha a stadion legjobb helyén ülnél.

 title=

Javított alacsony frekvenciák az ínyenceknek

Dynamic Theater Surround igazi audiofil élménnyé varázsolja a házimozit. A dedikált Dynamic Theater Surround mono basszushangszórónak köszönhetően mostantól a mélyhangok olyan széles skáláját élvezheted, mint még soha, minden ütés, robbanás és dübörgés kristálytiszta és pontos reprodukcióval.


Okos út a nagyszerű képhez


 title=

Auto AI az optimális kép és hang érdekében

Auto AI – az AI segítségével az MX950 elemzi a bemeneti jelet, és azonnal beállítja a video- és hangbeállításokat. Az Auto AI ismeri a sport, az élőzene, a filmjelenetek és sok más beállítását – így az a felhasználó számára is rendelkezésre áll. Egyszerűen dőlj hátra és élvezd az előadást.

 title=

Fejlett okos érzékelés

Advanced intelligent sensing (Fejlett intelligens érzékelés) – a szobai világítás színhőmérsékletének és a szoba fényerejének érzékelése a kép természetes élményt nyújtó beállításához. Például, amikor este meleg fénynél tévézel.


panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Széles körű kompatibilitás a HDR formátumokkal


Multi HDR formátum – a nagy dinamikatartományt biztosító összes HDR formátum támogatásával ez a prémium tévé a lehető legjobb teljesítményt nyújtja – függetlenül a képforrástól. A fényerő és a színek a jelenetekhez optimalizáltak. Függetlenül attól, hogy a forrás Dolby Vision, HLG, HDR10 vagy HDR10+ Adaptive.

Tökéletes kép minden fényviszony között


 title=

Tapasztald meg a HDR új dimenzióját

A Dolby Vision IQ technológia egy fejlett környezeti fényérzékelőt használ, hogy a HDR-nézésnek egy újabb dimenziót adjon. Akár teljesen sötét, akár világos a nappali, a HDR-kép mindig tökéletesen kiegyensúlyozott lesz az ideális szín- és kontrasztbeállításokkal.

 title=

Új generációs rendezői üzemmód intelligens rögzítéssel

Élvezd kedvenc filmjeidet úgy, ahogy a rendező elképzelte. A Filmmaker Mode következő generációja okos érzékelő technológiát használ a színhőmérséklet és a fényerő beállításához, hogy minden film még erős fényben is hű legyen a rendező elképzeléseihez.


Játék akció egy nagy 4K LED képernyőn


panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Epikus sebesség, felbontás és mozgás minden játékban


A Game Mode Extreme azt jelenti, hogy a kiválasztott új 4K LED TV-k készen állnak az akcióra. Fejlett panelünk csaknem a felére csökkenti a bemeneti késleltetést*, a HDMI 2.1 pedig támogatja a nagy képkockasebességet (HFR) és a változó képfrissítési sebességet (VRR) a legújabb játékeszközök által megkövetelt új szintű realizmus érdekében. TLC QLED TV 
TLC QLED TV TLC QLED TV





A játékeszközök zökkenőmentes és intuitív beállítása


Élvezd a HDMI-csatlakozású játékeszközök egyszerű és intuitív beállítását. Az új játékvezérlő panel (Game Control Board) megjeleníti a játékkal kapcsolatos információkat, így könnyen ellenőrizheted a beállításokat. Ha a Game Control Board a My APP gombhoz rendeli, akkor a játékinformációkat egy gombnyomással megtekintheted.
panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Nagyszerű hangzás minden játékhoz


A Játékhang mód (Game Sound Mode) lehetővé teszi, hogy 2 mód között válts, amelyek optimalizálják a hangzást a játszott játékhoz. Az RPG üzemmód a valóság érzetét kelti az intenzív játékélmény érdekében. Az FPS üzemmód a hang lokalizációjára összpontosít, így a játékosok hallhatják, honnan jönnek az ellenséges hangok. Melyik módot választod? TLC QLED TV 
TLC QLED TV TLC QLED TV





Csodálatos játékmenet szakadozás vagy akadozás nélkül


AMD Freesync Premium – az MX950 sorozatú LED TV-k AMD FreeSync Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek. Úgy tervezték őket, hogy a legjobb játékélményt nyújtsák a legújabb és legjobb játékeszközökkel együtt. Élvezd a sima 4K felbontást egy nagy színes képernyőn, és kalandozz el a PC-s játékok világába.

A TV, amely teljessé teszi a felhasználó életét


panasonic OLED TV panasonic OLED TV




my Home Screen 8.0 – több lehetőség, több szabadság


A My Home Screen 8.0 elérhetőbbé és könnyebben használhatóvá teszi az okostévéket. A felhasználók egyetlen gombnyomással használhatják és testre szabhatják kedvenc beállításaikat. Tűzd a kedvenceket, például a videostreaming alkalmazásokat a kezdőképernyőre, hogy mindig kéznél legyen az, amit szeretnél. TLC QLED TV 
TLC QLED TV TLC QLED TV





Testre szabhatod a környezetet a My Scenery segítségével


Az új prémium tévékészülékek My Scenery funkciója lehetővé teszi, hogy a passzív képernyőt aktív kijelzővé alakítsd. Testre szabhatod a környezeted a nyugodt képek és videók közül választva – és mostantól Dolby Atmos-kompatibilis tartalmakkal élvezheted a magával ragadó hangzást. Ideális a figyelem fenntartásához vagy az alvásra való felkészüléshez.
panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Kizárólagos hangvezérlés a Google segítségével


Vezéreld a Panasonic TV készüléket a hangoddal, anélkül, hogy a kezed kellene használnod. A Google segítségével hangutasításokkal be- és kikapcsolhatod a tévét, módosíthatod a csatornát vagy a hangerőt. Csak mondd azt, hogy „OK Google“, és már kezdheted is. TLC QLED TV 
TLC QLED TV TLC QLED TV





Intuitív hangvezérlés a felhasználó kényelméért


Az integrált Alexa bizonyos 2023-ig gyártott Tv-modellekben támogatott. Kérdezd meg az időjárás-előrejelzést, vásárolj az Amazonon, játssz le zenét, és intuitív módon vezéreld az okos háztartási eszközöket a TV távirányítónak adott hangutasításokkal.
panasonic OLED TV panasonic OLED TV




Rugalmas TV-vétel, hogy soha ne veszítsd el a jelet


A műholdas, vezetékes és antennás vétel mellett a Penta tunerek két másik jelútvonalat is támogatnak. Az internetes (IPTV) és az otthoni hálózati (IPTV) vételnél az antennacsatlakozástól függetlenül kiválaszthatod a televízió helyét. Így bármelyik szobában élvezheted a tévéműsort – anélkül, hogy a tévéhez kellene csatlakoztatnod. TLC QLED TV 

Műszaki leírás

Kijelző/képernyő

  • Képátmérő: 108 cm (43 ")
  • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Háttérvilágítás típusa: 4K LCD/Full Array LED + Local Dimming Supreme (helyi tompítás)
  • Panelfrekvencia: 100 Hz
  • Képindex – 2,300
  • Színtartomány-beállítás (RGB) – Széles színspektrum
  • Egyéb jellemzők: Dolby Vision IQ, HDR10+ Adaptive, Filmkészítő üzemmód intelligens érzékeléssel, Auto AI a képhez, képmódok (Auto AI/Dinamikus/Normál/Mozi/True Cinema/FILMMAKER/Saját/Professional 1 (isfccc)/Professional 2 (isfccc)/Sport/Játék/Valósághű játék (kalibrált játék)/Dolby Vision (Élő/IQ/Sötét/Játék)), Isf mód, Calman READY támogatás (belső minta generátor)

TV tuner

  • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (HEVC/H.265)
  • Digitális vezetékes DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2

Multimédia és érdekes funkciók

  • my Screen Home 8.0 operációs rendszer (beleértve a my Scenery-t)
  • HCX Pro AI processzor
  • Wi-Fi csatlakozás, LAN beépített vezeték nélküli hálózat, Bluetooth (HID / HOGP (billentyűzet/egér); A2DP (Stereo Audio: In Single/Out Dual), Audio Link)
  • Alkalmazások és szolgáltatások: O2 TV/T Mobile, VOD – Voyo/ HBO MAX / Dramox / Netflix / Disney+ / Prime Video / SkyShowtime, Skylink IPTV (Skylink Live TV, Skylink Fastscan) / Sledovani.TV / Lepší.TV, iTunes TV és Airplay, Spotify, valamint sok más (a csomagolás az előfizetést nem tartalmazza – külön megvásárolható az adott szolgáltatásnál)
  • Panasonic TV Remote 3 alkalmazás (swipe & share funkció)
  • Otthoni hálózati lejátszás (DLNA), IP Home Control
  • Egyéni TV-közvetítés (SAT IP/ DVB-IP)
  • Webböngésző
  • Egyszerű képtükrözés (Easy Mirroring)
  • Beépített Chromecast
  • Media Player 2.0 multimédia lejátszó
  • Hangalapú keresés
  • Google Assistant és beépített Alexa kompatibilitás
  • HbbTV hibrid műsorközvetítés
  • Multi Window
  • HDAVI vezérlés
  • Hangos útmutató, EPG, képernyőn megjelenő nyelvválasztás
  • Twin Tuner

Gamer TV

  • Játékmódok – Game Mode Extreme, Game Control Board
  • HDMI 2.1 (VRR, HFR 120 Hz) / ALLM – AMD Freesync Premium támogatás

Csatlakozás

  • 4× HDMI 2.1 ((support feature, HDMI Signal Power Link, eARC (Enhanced Audio Return Channel), ALLM, VRR, 4K HFR, AMD Freesync Premium, SPD Auto Game Mode)
  • 3× USB (1× USB 3.0, 2× USB 2.0)
  • 1× Ethernet LAN
  • digitális hangkimenet (optikai) – oldalsó
  • analóg videokimenet (1× M3)
  • fejhallgató kimenet
  • 2× Cl+ foglalat (1.4-es verzió, ECP)

Hang

  • Kimeneti hangteljesítmény 20 W (10 W × 2)
  • Hangszóró konfiguráció: 2.0
  • Dolby Atmos
  • Theater Surround
  • Bluetooth Audio Link
  • Hangüzemmódok: Automatikus AI/Szabványos/Zene/Párbeszéd/Stadion/képkockák másodpercenként/RPG/felhasználói

Csomagolás tartalma és méretei

  • TV távirányító
  • . nyelvű kézikönyv
  • Útmutató

Méretek és súly

  • Alap nélkül (szé × ma × mé): 96,4 × 56,6 × 8,4 cm (9,5 kg)
  • Alappal (szé × ma × mé): 96,4 × 61,7 × 21,9 cm (10 kg)
  • Csomagolás (szé × ma × mé): 107,5 × 65,2 × 14,2 cm (13 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.