PHILIPS HU4803/01

Értékelés: 4,6 48 értékelés Márka: PHILIPS Katalógus száma: 1112134

Kiárusítás2 év garancia

PHILIPS HU4803/01

A Philips HU4803/01 NanoCloud technológiával ellátott párásító pontosan és hatékonyan harcol a száraz levegővel. Folyamatosan oszlatja el a nedvesített levegőt a helyiségben, míg az ultraszónikus modellekkel szemben 99%-al kevesebb baktériumot terjeszt. Búcsúzz el a fehér portól. Amennyiben a víztartály kiürül, az egészséges levegőért felelős zár kikapcsolja a szerkezetet. További információ

42490
4.6 48

42 490 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1112134

Leírás

Termékleírás

A Philips HU4803/01 főbb tulajdonságai

  • NanoCloud technológia
  • Időzítő 1/4/8 óra
  • A páratartalom pontos beállítása 3 fokozatban
  • Alvásmód a jelzőfények minimális világításával


NanoCloud technológia

A Philips HU4803/01 párásító innovatív három lépcsős párologtató rendszert biztosít NanoCloud technológiával. Az első fázisban az abszorpciós filter felszívja a nagyobb részecskéket a párásítón, mint például emberi haj, állati szőr, vagy por, és egyúttal elnyeli a száraz levegőt. A második fázisban a NanoCloud technológiával rendelkező fejlett párologtató rendszer úgy nedvesíti a levegőt, hogy abba olyan vízmolekulákat szór szét, amelyek nem tartalmaznak baktériumokat vagy vízkövet. A harmadik fázisban a párásító egészséges levegőt terjeszt anélkül, hogy az otthonodban pára alakulna ki, így biztosítva kellemes légzést. 

A párásítás pontos beállítása

Állítsd be a párásítás pontosságát igényeidnek megfelelően. A Philips HU4803/01 párásítóval 40, 50 és 60% páratartalom közül választhatsz, ennek köszönhetően mindig ideális levegőt lélegezhetsz be. Az Automatikus mód mindig a megfelelő szinten tartja a beállított páratartalom értékét, ellenőrzi a szintet, és szükség szerint kapcsolja ki vagy be a szerkezetet az eltérések elkerülése érdekében. Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetésnek köszönhetően a párásító figyelmeztet, ha a víztartályt fel kell tölteni. A nedves levegő egész helyiségben történő folyamatos terjesztése egészségesebb légzést biztosít az egész háztartásban. 

Tudtad, hogy…

<span style="font-size: 15px A Philips zöld termékei csökkentik az energiafogyasztási költségeket és a CO2 kibocsátást. A környezetvédelem számos olyan területen javulást mutat, amelyre a Philips vállalat összpontosít. Ezek mindenekelőtt az energiatakarékosság, csomagolóanyagok, veszélyes anyagok, tömeg, újrahasznosítás és felszámolás, és nem utolsó sorban a hosszú élettartam.


Higiénikus tisztaság

párásított levegő egyenletes eloszlatásának és az egyedi NanoCloud technológiának köszönhetően a Philips párásító akár 99%-al kisebb baktériumterjesztéssel büszkélkedhet. A lakást így a kellemetlen száraz levegőtől és a fehér portól is megszabadítja – lélegezz és aludj jobban.

Egyszerűség és változékonyság

A Philips HU4803/01 párásító alvó módba is állítható, amelyben minimális fényjelző világít. Az időzítőnek köszönhetően a párásító 1/4/8 órára állítható be, a víztartály könnyen feltölthető – az üzemeltetés így gyors és problémamentes.

További funkciók és tulajdonságok

  • NanoCloud technológia – vízmolekulákat bocsájt ki a levegőbe és nem terjeszt sem baktériumokat, sem vízkövet
  • A páratartalom pontos beállítása – állítsd be a nedvesség százalékát és annak erősségét
  • Automatikus páratartalom mód – magától kikapcsol és bekapcsol annak érdekében, hogy tartani tudja a páratartalom konstans szintjét
  • PárásítóHU4102 szűrő – 3 hónap működés után szükséges lecserélni
  • **Az egészséges levegő védelméért szolgáló jelzőfény ** – a piros jelzőfény figyelmeztet a víztartály utántöltésére

Műszaki paraméterek

Ajánlott helyiségméret 25 m²
Párásító kapacitása 220 ml/h
Víztartály kapacitása 2 l
Működési idő 8 óra
Levegőminőség érzékelő Nedvességérzékelő
Zajszint 26 dB
Feszültség 230 V
Méretek 33,9 × 24,9 × 24,9 cm (ma×sz×mé)

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Tartály kapacitása 2 l
Tanácsolt hely 25 m2
Ajánlott tér 75 m3
Működési idő 8 Óra
Ultrasound rendszer nem
Ionizálás nem
Kijelző igen
Távirányító nem
Időzítő igen
Automatikus kikapcsolás igen
Aroma funkció nem
Vezérlés ismeretlen
Zajszint 26 dBel
Mobil párásító nem
Szélesség 24.8 cm
Magasság 32.4 cm
Mélység 24.8 cm
Súly 3.09 kg
Szín

Szín

fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.