SENCOR SHF 950WH Párátlanító

SENCOR SHF 950WH Párátlanító

Száma: 8487080
A párásító ideális megoldás a nagyon száraz és irritáló levegőjű helyiségek számára. A SENCOR SHF 950WH lehetőséget nyújt az illóolajok aromaterápiás használatára. A készülék egy nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működik, és hideg gőzt termel. További információ
11 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.4.17 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.17 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 8487080

Leírás

A SENCOR SHF 950WH főbb jellemzői

 • Antibakteriális tartály spray: AntibacterialAgent+ 
 • Ideális akár 38 m²-es helyiségekhez
 • Illóolajok használata aromaterápiához és relaxációhoz 
 • A nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működik. 
 • Hideg gőzt termel, ami nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét 
 • Beépített éjjeli fénnyel
 SENCOR SHF 950WH

A kellemes levegőért az otthonodban

A Sencor SHF 950WH légnedvesítő pár perc alatt lehetővé teszi a szabad légzést a 120 ml/óra teljesítménynek köszönhetően Megbízhatóan takaríthatsz akár 38 m²-es tereket. Ugyanakkor a víztartály nagy térfogata, 1,8 l, hosszú távú párásítást biztosít anélkül, hogy gyakori vízutántöltésre lenne szükség. 

 SENCOR SHF 950WH

Intuitív kezelőszervek, amelyeket még egy kisgyermek is képes kezelni 

Annak érdekében, hogy jól működjön a készülék, egyszerű, intuitív kezelőszervekkel van felszerelve. Praktikus időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően kiválasztható, hogy mennyi ideig működjön a készülék. Egy-, három- és hatórás program közül lehet választani. Ugyanakkor lehetőség van a párolgási sebesség tetszés szerinti szabályozására is. Ha a készülék éjszaka is működni fog, akkor a működését egy praktikus éjszakai lámpa könnyíti meg, így továbbra is tisztán láthatod a beállításokat. 

SENCOR SHF 950WH

Fedezd fel az ultrahangos párásító fő előnyeit 

Hogyan működik az ultrahangos párásító? Ez egy intelligens párologtatási technológia, amely az úgynevezett nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működik. A párolgás során hideg gőz képződik, amely semmilyen módon nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. A felszálló pára a forgó fúvókának köszönhetően 360°-os tartományban szóródik a környezetbe. Ennek a készüléknek a zajszintje elhanyagolható 41 dB, amit minden bizonnyal értékelni fogsz a napi használat során. Pontosan illeszkedik olyan helyiségekbe, amelyek területe nem haladja meg a 38 m²-t. Mindenekelőtt teljes levegő párásítást biztosít számodra, mert 120 ml/óra teljesítménnyel van felszerelve, ami kis méreteihez képest igazán kiváló. 

 SENCOR SHF 950WH

AntibacterialAgent+: egyedülálló technológia

Ennek a terméknek az egyik nagy előnye a fejlett AntibacterialAgent+ belső bevonat technológia, amelyet a víztartályban használnak. Feladata a baktériumok és más élőlények képződésének megakadályozása a vízben. Ez egy igazán kivételes technológia, így otthonod levegője még tisztább lesz, mint korábban. 

SENCOR SHF 950WH

Nedvesíti a levegőt és tisztítja a pszichét

A Sencor légnedvesítő ideális páratartalmat biztosít, légzési nehézségek vagy allergia esetén segíthet. Az aromaterápia és illóolajok használata segíthet a tudat megnyugtatásában is. Alkalmazásukhoz speciális betétet használandó. 

 SENCOR SHF 950WH

Biztonságos működés és egyszerű karbantartás 

A párásítás véget ér, és a készülék szabályozottan és automatikusan kikapcsol, miután a tartályban lévő víz kifogy. Mielőtt ez megtörténne, az alacsony vízszintjelző figyelmeztet téged az alacsony vízszintre, mielőtt kikapcsolnád. A praktikus csúszásmentes lábak biztonságosan a helyén tartják a készüléket. Minden karbantartás nagyon egyszerű – minden alkatrész könnyen szétszerelhető és tisztítható 

SENCOR SHF 950WH

Jellemzők

 • Párásító
 • Ideális megoldás a nagyon száraz és irritáló levegőjű helyiségek számára
 • A 40–60% közötti páratartalom segíthet csökkenteni a vírusok terjedését
 • Illóolajok használata aromaterápiához és relaxációhoz
 • A belső térbe való beépítéshez igazított színek
 • A nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működik
 • Hideg gőzt termel – nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét
 • 360°-ban elforgatható ködkifolyó
 • Éjjeli fény

Műszaki adatok

Felvett teljesítmény 12 W
Zajszint 41 dB
Tartály űrtartalma 1,8 l
Helyiség mérete 23 m2
Multifunkciós Nem
Ionizáció Nem
Szélesség 18 cm
Magasság 21 cm
Mélység 18 cm
Szín Fehér

Hivatkozás


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.