Pacific Légpumpa AP-9 szabályozható 540l/h 300-700l akváriumhoz

Pacific Légpumpa AP-9 szabályozható 540l/h 300-700l akváriumhoz

Száma: 5920114
Közvetlenül partnerünktől
Ha sok hal és kevés növény van az akváriumban, a Pacific akvárium levegőztetése segít. A víz oxigénnel való ellátása elősegíti az egész ökoszisztéma jobb működését. A levegőmotor termeli a szükséges oxigént az akváriumban,… További információ
10 030 Ft

Elfogyott

Termékek partnerünktől: COBBYS PET MAGYARORSZÁG Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5920114

Leírás

Ha sok hal és kevés növény van az akváriumban, a Pacific akvárium levegőztetése segít. A víz oxigénnel való ellátása elősegíti az egész ökoszisztéma jobb működését. A levegőmotor termeli a szükséges oxigént az akváriumban, aminek köszönhetően a biológiai egyensúly megmarad. A baktériumok az oxigénnek köszönhetően könnyebben eltávolítják a vízben lévő káros anyagokat. A Pacific levegőztetést legfeljebb 700 literes akváriumokhoz használhatja. Az akvárium levegőztetésének maximális szivattyúzási teljesítménye eléri a 540 l/h-t.

A Pacific akvárium levegőztetésének fő előnyei

-A Pacific akvárium levegőztetése segít fenntartani a biológiai egyensúlyt
- A légmotor támogatja a halak jó fejlődését
- A felajánlott típushoz fekete színt rendeltek
- A Pacific levegőztetés 700 literes akváriumokhoz alkalmas
- Ezzel a levegőztetéssel 540 l/h maximális szivattyúzási teljesítményt ér el

FIGYELMEZTETÉS A légpumpa kizárólag beltéri használatra alkalmas. A berendezést sose használja vízben. Üzembe helyezés előtt, vagy karbantartáskor kapcsolja ki az akvárium összes elektromos berendezését. Ellenőrizze, hogy az üzemi feszültség megegyezik-e a helyi áramszolgáltató által biztosított hálózati feszültséggel. Ne csatlakoztassa a szerkezetet, ha a hálózati kábel, a villa vagy a légpumpa vízzel érintkezett. Hosszabbító kábel használata esetén ellenőrizze az elegendő áramátfolyást. Egyedül ne végezzen semmilyen más javítást, mint ami ebben a használati útmutatóban szerepel. A sérült hálózati kábel nem javítható, az egész légpumpát ki kell cserélni.

HASZNÁLATBA VÉTEL

  1. Helyezze a légpumpát száraz, jól szellőző helyre, ahol vízzel nem érintkezik. A légpumpát mindig az akváriumon kívül helyezze el az akváriumban lévő vízszint magasságában. Hogyha a légpumpa az akváriumon kívül, a vízszint alatt van, a légvezető csőhöz szelep csatlakoztatása szükséges (nem része a csomagolásnak).
  2. Csatlakoztassa a tömlőket, majd helyezze az akváriumba. Csatlakoztassa a légpumpát az elektromos vezetékhez.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.