4D Cityscape Prága puzzle

4D Cityscape Prága puzzle

Értékelés: 5
11 890 Ft 10 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4D Cityscape Prága puzzle a történelem szerelmeseinek nagyszerű játék. 4D-ben felépíthető Prága városa. Megismerheti, hogy nézett ki a város a XIX. században és hogyan változott meg az elrendezése napjainkra. 4 különböző réteget építhetünk fel rá.

4D Cityscape Hong Kong
11 820 Ft 4 290 Ft

Állítsd fel a híres város térképét/ makettjét, beleértve az összes történelmi és kortárs épületét és tudd meg, hogy változott a metropolisz az évek során. Csak rajtad múlik, hogy felépíted Hong Kongot, mint brit gyarmatot, vagy azt, ahogy most néz ki Kína irányítása alatt. Egyes rétegek egymásra épülnek a és a negyedik dimenzió az idő.

4D Cityscape Játék a Trónusokért Essos
16 553 Ft 13 710 Ft

4D Cityscape Az Essos Throws játék a népszerű, díjnyertes HBO-televíziós sorozatból életre kelti, a látványos helyszíneket többrétegű formatervezéssel. Ez az egyedülálló puzzle négy dimenzióval rendelkezik. Tökéletes ajándék a Game of Thrones rajongóknak.

4D Cityscape London Puzzle

4D Cityscape London Puzzle

Értékelés: 5
12 590 Ft 9 810 Ft

4D Cityscape London puzzle készlettel felfedezheted a gyönyörű Londont, Nagy-Britannia fővárosát. Csodáld meg a híres helyeket és épületeket, és kövesd végig a város többszáz éves fejlődését. Az aprólékos és pontos kidolgozása segít elmerülni a részletekben.

4D Cityscape Papír játék- autó
7 590 Ft 7 290 Ft

Kartonból készült autó, amelyet összeszerelhetsz, kiszínezhetsz és ülhetsz benne! Ez a tökéletes partijáték és a tökéletes ajándék gyerekeknek is. Környezetbarát, 100% -ban újrahasznosított és tiszteleg a történelmi autók előtt.

4D Cityscape Papír játék- repülő
6 390 Ft 5 440 Ft

Kartonból készült repülő, amelyet összeszerelhetsz, kiszínezhetsz és ülhetsz benne! Ez a tökéletes partijáték és a tökéletes ajándék gyerekeknek is. Környezetbarát, 100% -ban újrahasznosított és tiszteleg a történelmi repülőgépek előtt.