ADC Blackfire Frozen 2: Éneklő Elza
22 140 Ft 21 300 Ft

Éneklő Elsa hercegnő a Jégvarázs 2 filmből! A baba szép, világos ruhába van öltözve, amiben a Jégvarázs 2-ben látható! Ráadásul Elsa egy gyönyörű dalt énekel, az Into the Unknown dalt, amely a filmben is elhangzik!

ADC Blackfire Anne hercegnő ékszerei Gyerek jelmez
3 380 Ft

Legyen az Ön gyermeke is csodaszép a mesebeli Anne ékszereivel. Ha gyermeke láthatóan szintén hercegnőként szeretné hordani ezeket az ékszereket, tökéletes választás lesz ajándékként a nyakék és a fülbevaló bármely alkalomra.

ADC Blackfire Brix

ADC Blackfire Brix

Értékelés: 5
7 070 Ft 4 740 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.

ADC Blackfire A bűvös kalap
5 720 Ft 5 010 Ft

Gyorsan teljesítsd a bűvös kalap kihívását! A játékos, aki a leggyorsabban kirakja a tárgyaid, győz! Hagyd eltűnni és újra megjelenni tárgyaidat, amíg gyorsabban próbálod meg őket összerakni, mint a többiek!

ADC Blackfire Selfie mikrofon, fekete
7 650 Ft 2 570 Ft

Válj énekessé, vagy hozz létre egy együttest barátaiddal. A dalszöveg karaoke változatban lesznek lejátszva telefonodról. A Selfie mikrofon felvételt készít a dalról, és a felvételt azonnal meg is tekintheted telefonodon. Oszd meg a videót barátaiddal és válj sztárrá!

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

Értékelés: 4,9
2 940 Ft 2 700 Ft

Akció és szórakoztató kártyajáték. A Ligretto Zöld a népszerű Ligretto játék színes változata. A játékosok megpróbálják a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáiktól, természetesen mindenki egyszerre játszik, azért nincs feszültség.

ADC Blackfire Amikor álmodom
9 760 Ft

Ebben a varázslatos, egyszerű kommunikációs játékban az egyik játékos maszkot tesz a szemére és elalszik. A többiek Álomszellemekké válnak és a feladatuk, hogy egy szóval körülírják a kártyát. De vigyázz a többi szellemre, amelyek megpróbálják elvezetni az álmodót az útról!

ADC Blackfire Qwirkle

ADC Blackfire Qwirkle

Értékelés: 4,9
10 040 Ft 9 900 Ft

A QWIRKLE a 2011-es év játéka, amelynek célja ugyanazon színek vagy szimbólumok sorozatának elkészítése. Annak ellenére, hogy a Qwirkle szabályai nagyon egyszerűek, stratégiai gondolkodásra lesz sükséged és gondolkodnod kell a taktika előtt.

ADC Blackfire Trónok harca: Sárkányok Anyja
12 200 Ft

Kiegészítő a Trónok harca játékhoz. A Sárkányok Anyja elhozza a Targaryen házat a Trónok harca társasjátékba. Ez a büszke ház a félelemkeltő sárkányaikkal minden fegyverüket felhasználja, hogy megszerezze az uralmat a Keskeny-tenger felett. Függetlenül attól, hogy ötletes politikai manőverrel vagy tűz és vér árán érik el, addig nem állítják meg őket, amíg meg nem szerzik azt, amit jogszerű tulajdonuknak tartanak: Westerost és a Vastrónt.

ADC Blackfire Helix FUN - játék szett 2 játékos számára (1/6)
5 010 Ft 2 160 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Helix FUN-nal. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két ütőt is tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Vidám színes kivitelezés.

ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 2 játékos számára
2 160 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két Sting Stix tapadókorongot tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.

ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
6 770 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.

ADC Blackfire Helix FUN - 2x tartalék labda (1/12)
1 440 Ft 1 340 Ft

Rövid és hosszú labda a Helis FUN kiadásból. Tartalék labdák az ütőkhöz. Kiváló szórakozás a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A két különböző választható méretnek köszönhetően választhatsz lassabb és akciódúsabb játék közül. Vidám színes kivitelezés.

ADC Blackfire RM - figura (11/24)
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nanostars építőjáték – Real Madrid játékos figurák. FC Barcelona játékos figura a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó válogatottjából építőjáték formájában! A labdarúgás minden korosztályú rajongója számára, hogy összegyűjthessék a kedvenc csapatuk játékosait!

ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Chloe Hátizsák
3 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Chloe Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. Chloe cicát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.

ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák
5 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. A Mel kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.