ADC Blackfire Jégvarázs Elsa Karaoke Baba
24 990 Ft
24 560 Ft

A Disney Jégvarázs – Elsa karaoke babája remek szórakozást nyújt a kislányoknak. Ha a baba szájához tartjuk a mikrofont énekelni kezd, ha elvesszük, csak a dallam játszódik. Gyönyörű hajfonatával és ruhájával élethű hatást kelt. A baba cseh, dán svéd, angol, lengyel, román és természetesen magyar nyelvek közül választhatunk.


ADC Blackfire Dobble - Verdák társasjáték - Magyar nyelvű
4 990 Ft

4 640 Ft

Az ADC Blackfire dobble-Verdák társasjáték teljesen egyedülálló és szórakoztató, amelynek központjában a gyorsaság és a reflexek állnak. A társas a Verdák szellemesiégében készült, a játékosoknak két azonos szimbólumot kell megtalálniuk, minél rövidebb idő alatt. A célcsoportot tekintve remek szórakozást nyújt a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt.


ADC Blackfire A bűvös kalap
5 890 Ft

Gyorsan teljesítsd a bűvös kalap kihívását! A játékos, aki a leggyorsabban kirakja a tárgyaid, győz! Hagyd eltűnni és újra megjelenni tárgyaidat, amíg gyorsabban próbálod meg őket összerakni, mint a többiek!


ADC Blackfire Amikor álmodom
9 300 Ft

Ebben a varázslatos, egyszerű kommunikációs játékban az egyik játékos maszkot tesz a szemére és elalszik. A többiek Álomszellemekké válnak és a feladatuk, hogy egy szóval körülírják a kártyát. De vigyázz a többi szellemre, amelyek megpróbálják elvezetni az álmodót az útról!


ADC Blackfire Descent: Expedíció a sötétségbe - második kiadás
24 770 Ft

A kiváló expedíciós társasjáték második kiadása, amelyben az egyik játékos erőteljes arcilotrollá válik, és egészen négy játékos átveszi a bátor hősök szerepét. Minden játékban a hősök elindulnak a romokhoz, sírokhoz és erdőkbe, hogy legyőzzék az ellenséget, és végül, de nem utolsósorban, meggazdagodjanak.


ADC Blackfire Hamupipőke - hátizsák haj kiegészítőkkel
5 710 Ft

5 280 Ft

Melyik kislány ne akarnak Hamupipőke lenni? Ebben a táskában olyan kiegészítők vannak, aminek köszönhetően a kislányod valódi hercegnővé válik, és beragyogja majd a hercegnői vagy a maszkabált. A hátizsák kék színű, és fényes anyagból készült, amit Hamupipőke hercegnő képe díszít, valamint egy korona.


ADC Blackfire Helix FUN - 2x tartalék labda (1/12)
984 Ft

Rövid és hosszú labda a Helis FUN kiadásból. Tartalék labdák az ütőkhöz. Kiváló szórakozás a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A két különböző választható méretnek köszönhetően választhatsz lassabb és akciódúsabb játék közül. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Helix FUN - játék szett 2 játékos számára (1/6)
5 040 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Helix FUN-nal. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két ütőt is tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
6 210 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. Max kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Lelkek őre-33%

ADC Blackfire Lelkek őre

Értékelés: 5
13 090 Ft

8 690 Ft

Akció

Élvezd a hátborzongató kalandokat a Lelkek őre játék során és tedd próbára megfigyelőképességed valamint reflexeidet. A Te feladatod, hogy elfújd a lehető legtöbb gyertyát a koporsóról elkerülve, hogy a Lélek meglásson.


ADC Blackfire RM - figura (11/24)
1 180 Ft

Nanostars építőjáték – Real Madrid játékos figurák. FC Barcelona játékos figura a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó válogatottjából építőjáték formájában! A labdarúgás minden korosztályú rajongója számára, hogy összegyűjthessék a kedvenc csapatuk játékosait!


ADC Blackfire Selfie mikrofon, fekete
7 570 Ft

Válj énekessé, vagy hozz létre egy együttest barátaiddal. A dalszöveg karaoke változatban lesznek lejátszva telefonodról. A Selfie mikrofon felvételt készít a dalról, és a felvételt azonnal meg is tekintheted telefonodon. Oszd meg a videót barátaiddal és válj sztárrá!


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 1 játékos számára
3 980 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A szettet egy játékosnak tervezték. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire T.I.M.E. Történetek
16 390 Ft

Üdvözöljük az ügynököket! A T.I.M.E ügynökségnek rád van szüksége. Az anyag, amelyből ezt az univerzumot és a párhuzamos világot szőtték, az idő hasadéka fenyegeti. A T. I. M.E ügynökség ügynökeit ennek a megelőzésével bízza meg.


ADC Blackfire Ticket to Ride Junior (1/6)
10 360 Ft

Vidám szórakozás az egész családnak és a vonatok minden szerelmesének. Gyűjts össze különböző színű kártyákat és használd őket a vonataid vasúti sínekre való kiküldésére, szerezz jegyeket és nyerj. Szállj fel a vonatra és éld át ezt a csodálatos vasúti kalandot Európán keresztül!


ADC Blackfire Tokaido
13 290 Ft

Légy utazó Tokaidoban a régi Japánban. Próbáld meg érdekessé és élménydússá tenni utazásodat. A játékosok mozgatják figuráikat az úton és az élményekért pontokat kapnak.


ADC Blackfire Zuru - Minyonok vizes lufibomba 100 db
4 780 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsolócső végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból.


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák baseball ütővel
5 170 Ft

Zuru vizes lufibombák baseball ütővel elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák katapulttal
8 230 Ft

Zuru vizes lufibombák katapulttal elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák parittyával
8 370 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák töltőpisztollyal
8 370 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsoló végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. Max kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. A Mel kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Shopkins Séf klub 5 db-os
2 290 Ft

1 320 Ft

Shopkins Séf Klub tökéletes választás a Séf klub figurák szerelmeseinek. A játék különlegessége abban rejlik, hogy nem tudhatod, hogy milyen figurát rejt a kis csomag. Gyűjtsd össze te is az összes Séf Klub figurát! 5 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 2 játékos számára
2 170 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két Sting Stix tapadókorongot tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Dobble - Star Wars társasjáték
4 520 Ft

Az ADC Blackfire dobble- Star Wars társasjáték teljesen egyedülálló és szórakoztató, amelynek központjában a gyorsaság és a reflexek állnak. A társas a Star Wars szellemesiégében készült, a játékosoknak két azonos szimbólumot kell megtalálniuk, minél rövidebb idő alatt. A célcsoportot tekintve remek szórakozást nyújt a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt.


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Hógolyó Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Hógolyó Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. Hógolyó nyuszit ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Shopkins Séf klub tematikus szettek
5 040 Ft

Shopkins Séf Klub tökéletes választás a Séf klub figurák szerelmeseinek. A játék különlegessége abban rejlik, hogy nem tudhatod, hogy milyen figurát rejt a kis csomag. Gyűjtsd össze te is az összes Séf Klub figurát! 5 éves kortól ajánlott.