Bas Bleu Női kismama fehérnemű Camile
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű melltartó Camile márka BAS-BLEU amely kiválóan illeszkedik a testhez. Nagyszerű illeszkedés és precíz feldolgozás biztosítja a kényelmet és a lenyűgöző görbéket. Biztos és széles kínálatunk közül választhat. Most már senki sem tud majd ellenállni!.


Bas Bleu Női sport topp Combat top 50
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Combat top 50 az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Bas Bleu Női sport topp Emotion top 50
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Emotion top 50 az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Bas Bleu Női sport topp Irbis 30
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Irbis 30 az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Bas Bleu Női sport topp Teamtop 30 black+graphite
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Teamtop 30 black az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Bas Bleu Női sport topp Teamtop 70
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Teamtop 70 az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Bas Bleu Női sportos leggings Activella black + carbon
7 490 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Activella black . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Andromeda
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Andromeda . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Calypso
9 090 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Calypso . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Caty 70
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Caty 70 . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Code white-grey
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Code white-grey . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Combat
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Combat . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Cosmic blue
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Cosmic blue . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Emotion
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Emotion . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Forcefit 70
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Forcefit 70 . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Forcefit 90
4 990 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Forcefit 90 . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Fusion 90
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Fusion 90 . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Imagin blue
8 590 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Imagin blue . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Inspire black-green
11 590 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Inspire black-green . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Irbis white
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Irbis white . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Lorena graphite
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Lorena graphite . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Misty
10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Misty . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Passion blue
10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Passion blue . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Rainbow
7 990 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Rainbow . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Trixi
8 890 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Trixi . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Victoria
7 190 Ft

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Victoria . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Wave 90
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Wave 90 . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos leggings Yank
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A zökkenőmentes sportolás akkor az igazi, amikor kellemes női sportos nadrágot viselünk Yank . Gyönyörűen alakítják a karakterét, és nem korlátozzák a mozgást. Minőségi lélegző anyag biztosítja a legmagasabb kényelmet és a legjobb teljesítményt szolgálja.


Bas Bleu Női sportos melegítőfelső Athena top multicolor
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos melegítők Athena top multicolor amely nagyszerű választás a hűvösebb napokra. Amellyel biztosan felmelegszik és friss megjelenést is biztosít. Női sportos melegítőket viselhet, függetlenül attól, hogy szabadban vagy beltérben sportol.


Bas Bleu Női sportos nadrág Athena pants multicolor
11 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretné ,ha nem akadályozná és korlátozná semmi sem a sportban? Akkor biztosan megtetszik majd Önnek ez a női sport nadrág Athena pants multicolor . Kényelmes és elasztikus anyagból készültek, és ezért nem szorít, kellemes viselet, így biztosítva a legmagasabb kényelmet.


Bas Bleu Női sportos nadrág Fusion 70
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretné ,ha nem akadályozná és korlátozná semmi sem a sportban? Akkor biztosan megtetszik majd Önnek ez a női sport nadrág Fusion 70 . Kényelmes és elasztikus anyagból készültek, és ezért nem szorít, kellemes viselet, így biztosítva a legmagasabb kényelmet.


Bas Bleu Női sportos nadrág Hannah pink
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretné ,ha nem akadályozná és korlátozná semmi sem a sportban? Akkor biztosan megtetszik majd Önnek ez a női sport nadrág Hannah pink . Kényelmes és elasztikus anyagból készültek, és ezért nem szorít, kellemes viselet, így biztosítva a legmagasabb kényelmet.


Bas Bleu Női sportos nadrág Tropical
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretné ,ha nem akadályozná és korlátozná semmi sem a sportban? Akkor biztosan megtetszik majd Önnek ez a női sport nadrág Tropical . Kényelmes és elasztikus anyagból készültek, és ezért nem szorít, kellemes viselet, így biztosítva a legmagasabb kényelmet.


Bas Bleu Női sportos póló Electra
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a női sport-póló Electra lehetővé teszi, hogy a bőr szabadon lélegezzen, mert
minőségi anyagból készült  , ami nagyon kellemes. A sportruházatban nagyon fontos a megfelelő ruházat, ezért csakis kiváló minőségű női pólókat kínálunk.