BeeMy DELUXE tollas pólya Gray
5x

BeeMy DELUXE tollas pólya

29 190 Ft
Ingyen szállítás

BeeMy tollas pólya 80×80 cm, megfelelő a babák elaltatásához, pihenéshez, szoptatáshoz és a babakocsiba is. A pólya frissen tisztított, kézzel szárított és szellőztetett lúdtollal van töltve, hogy a kicsiknek biztonságos meleget és kényelmet nyújtson. Születéstől 4 hónapos korig használható.

Forgalmazó: MALL
BeeMy DELUXE babafészek Beige
1x

BeeMy DELUXE babafészek

20 390 Ft

BeeMy DELUXE babafészek ideális újszülötteknek, különösen az első néhány hónapban. Egy csecsemőnek a külvilág még túl nagy. Fontos, hogy a kicsi biztonságban érezze magát, és erre a babafészek egy ideális megoldás. Alváshoz, pelenkázáshoz, mászáshoz, kiránduláskor, vendégségben vagy az ágyban is használható, mint védő.

Forgalmazó: MALL
BeeMy Nyári pokróc, STARS GREY PINK
5x

BeeMy Nyári pokróc

5 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

BeeMy nyári pokróc 75 × 90 cm-es méretben egy nagyszerű választás nyárra. A pokróc nagyon könnyű, stílusos és kellemes anyagból készült. Használható babakocsiba, autóülésbe, kiságyba vagy akár játék alátétnek is.

Forgalmazó: MALL
BeeMy Nyári takaró szürke csillagos
5x

BeeMy Nyári takaró

4 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A könnyű és stílusos mintákkal készült BeeMy nyári takaró azonnal gyermeke kedvence lesz. Könnyű, légáteresztő anyagának köszönhetően ideális választás a nyári napokra. Többféle mintával elérhető.

Forgalmazó: MALL
BeeMy DELUXE pólya Beige
1x

BeeMy DELUXE pólya

8 690 Ft

BeeMy DELUXE pólya megfelelő a babák elaltatásához, pihenéshez, szoptatáshoz és babakocsiba is. A kiterített pólya pokrócként is használható. A tépőzárnak köszönhetően a pelenkázás egyszerű, gyors és tartós – a megfelelően becsomagolt baba nyugodtabban érzi magát.

Forgalmazó: MALL