Beka Késtartó blokk NOMAD
13 490 Ft

BEKA Késtartó blokk NOMAD garantálja, hogy a kések mindig kéznél lesznek, ezenfelül mindig biztonságban lesznek. A műanyag sörtéknek köszönhetően a kések nem tompulnak, és újszerűek maradnak. Különböző méretű kések számára. A blokk befogadóképessége 5 – 7 kés.

Beka Késtartó blokk + 5 kés NOMAD
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Késtartó blokk + 5 kés NOMAD garantálja, hogy a kések mindig kéznél lesznek, ezenfelül mindig biztonságban lesznek. A készlet tartalma egy késblokk, konyhakéssel, szeletelőkéssel, univerzális és vágókéssel, valamint egy kenyérkéssel.

Beka Nyeles edény BEKA BELVIA 16 cm
8 990 Ft

BEKA nyeles edény BELVIA 16 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Belül praktikus mérőoszloppal. Az edény mosogatógépben mosható.

Beka Fondue szett ARÔME, 15,5 cm
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BEKA Fondue szett ARÔME 15,5 cm remekül illik sajtos, húsos és csokoládés fondue elkészítéséhez is. A készlet tartalma 6 színes megjelölt villa fa markolattal, 1 fondue csésze, öntöttvas edénytartó, állvány és égő.

Beka Nyeles edény CHEF 16 cm
10 990 Ft

BEKA nyeles edény CHEF 16 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Belül praktikus mérőoszloppal. Az edény mosogatógépben mosható.

Beka Teáskancsó SAGA
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Teáskancsó SAGA stílusos segítség minden háztartásban a tea elkészítésekor. A kancsó térfogata 1,2 liter.

Beka Edény szűrővel a fedelében CHEF PRATIQUE 24 cm
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Lábas szűrővel a fedőben CHEF 24 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. A fedél szűrőt tartalmaz két méretű nyílással. Belül praktikus mérőoszloppal.

Beka Lábas fedővel CHEF 16 cm
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Lábas fedővel CHEF 16 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Az ergonomikus szegecselt fogantyúk nagyobb biztonságot nyújtanak. Belül praktikus mérőoszloppal.

Beka Lábas fedővel CHEF 18 cm
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Lábas fedővel CHEF 18 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Az ergonomikus szegecselt fogantyúk nagyobb biztonságot nyújtanak. Belül praktikus mérőoszloppal.

Beka Lábas fedővel CHEF 20 cm
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Lábas fedővel CHEF 20 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Az ergonomikus szegecselt fogantyúk nagyobb biztonságot nyújtanak. Belül praktikus mérőoszloppal.

Beka Lábas fedővel CHEF 24 cm
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Lábas fedővel CHEF 24 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Az ergonomikus szegecselt fogantyúk nagyobb biztonságot nyújtanak. Belül praktikus mérőoszloppal.

Beka Nyeles edény CHEF 18 cm
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA nyeles edény CHEF 18 cm alkalmas minden tűzhelyre, beleértve az indukciósat. Háromrétegű alj az optimális hőmegtartásért és az egész felületen való eloszlásért. Belül praktikus mérőoszloppal. Az edény mosogatógépben mosható.

Beka Edénykészlet ROYAL, 9 részes
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

BEKA Edénykészlet ROYAL, 9 részes, indukciós és üvegkerámiás laphoz, valamint sütőben történő melegítésre. A készlet tartalma 16 cm edény, edény fedővel 20 cm, edény fedővel 16 cm, 20 cm és 24 cm. Mindez elsőosztályú kialakításban exkluzív kialakításban. A készlet mosogatógépben mosható.