Biosolis (Anti-Age Face Cream) 15 ml
3 190 Ft

A napi krém 30 alkalmas érzékeny, száraz és érett bőrre. Ez biztosítja a szükséges tápanyagokat, és alaposan védi az égéstől és a pigmentfoltok kialakulásától. .

Biosolis Gyerek naptej SPF 50 (Sun Milk Kids) 100 ml
9 620 Ft

Fényvédő magas SPF gyermekek védelme az érzékeny bőrt. Természetes szerves kozmetikumok által hitelesített ECOCERT Greenlife hatóság által ECOCERT szabványoknak. 99% az összes összetevők természetes eredetű 25,7% összetevők származik ökológiai mezőgazdaságban.

Biosolis Naptej gyerekeknek SPF 50 (Sun Milk Kids) 50 ml
6 110 Ft

Fényvédő magas SPF gyermekek védelme az érzékeny bőrt. Ez tartalmazza az ásványi szűrők ellen ható UVA és UVB sugarak ellen. Természetes szerves kozmetikumok által hitelesített ECOCERT Greenlife hatóság által ECOCERT szabványoknak.

Biosolis Vízálló naptej SPF 15 (Sun Milk) 100 ml
7 440 Ft

Fényvédő magas védelmi faktor hatékonyan védi a bőrt a nap. Ez tartalmazza védőszűrőket alapuló tiszta ásványi anyag, amely tükrözi az UV fényt, mint egy tükör, és véd az allergiás reakciókat. Ugyanakkor hidratálja a bőrt, köszönhetően a aloe vera. Tej alkalmas arc és a test.

Biosolis Vízálló naptej SPF 15 (Sun Milk) 50 ml
5 090 Ft

Fényvédő magas védelmi faktor hatékonyan védi a bőrt a nap. Ez tartalmazza védőszűrőket alapuló tiszta ásványi anyag, amely tükrözi az UV fényt, mint egy tükör, és véd az allergiás reakciókat. Tej alkalmas arc és a test.