B-Activity Bear Készségfejlesztő játék
52x

Bo Jungle B-Activity Bear Készségfejlesztő játék

33 490 Ft
Ingyen szállítás

Többfunkciós készségfejlesztő játék babáknak. Az állvány könnyen szétszedhető és összeépíthető, így utazásokhoz is alkalmas. Lámpákkal, zenével és hangokkal kelti fel a baba figyelmét és ösztönzi aktivitásra, így fejlesztve a finommotorikus mozgást. 6 különböző módon használható a gyermek aktuális fejlődési szakaszának és képességeinek megfelelően.

Forgalmazó: MALL
Bili B-WHALE Grey
182x

Bo Jungle Bili B-WHALE

15 990 Ft

Gyerek bili aranyos bálna kivitelezésben kivehető tartállyal és csúszásgátló felületkezeléssel.

Forgalmazó: MALL
Flower Grey palackmelegítő

Bo Jungle Flower Grey palackmelegítő

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Bo Jungle márkájú melegítőt minden típusú cumisüveg és bébiétel melegítésére tervezték. Tartalmaz egy mérőpoharat, gyűrűt, palacktartót és csipeszt. Gyorsan felmelegíti a palackok tartalmát és könnyen használható.

Forgalmazó: MALL
B-Wrap SMALL pólya, White Tiger
5x

Bo Jungle B-Wrap SMALL pólya

6 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Bo Jungle pólya a csecsemők egyszerű pólyázásához. Biztonsági érzést vált ki. Ez garantálja az egészséges alvást, megnyugtatja az újszülöttet a hasra gyakorolt ​​enyhe nyomásnak köszönhetően. Megakadályozza a sérüléseket hirtelen ébredés esetén

Forgalmazó: MALL
B-Fruit Feeder
7x

Bo Jungle B-Fruit Feeder

5 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

B-Fruit Feeder etető készlet segítséget nyújt a gyermekek friss gyümölccsel és zöldséggel történő biztonságos táplásásához főleg olyan gyermekeknél, akik a folyékony táplálékról a szilárd táplálékra térnek át. Megszünteti a fulladás kockázatát. 3 kiegészítőt tartalmaz, melyek között 2 szilikon szívóka és 1 szűrő található.

Forgalmazó: MALL
B-Thermo 150ml üveg , Turquoise
5x

Bo Jungle B-Thermo 150ml üveg

5 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

B-Thermo 150ml üveg fantasztikus segítség minden anyuka számára! Mivel aB-Thermo üveg nem törikkönnyen szét, továbbá egészségügyileg ártalmatlan és biztos lehetsz benne hogy mindígmegfelelő hőfoka lesz a tartalmának. Miután kipróbáltad ezt a könnyű borosilikátüveget, mást nem fogsz akarni használni többé. Ha a víz vagy a tej benne túlforró (+40°C), az üveg befehéredik. Kupakja és fogantyúja (az üveg színében) fertőtleníthető forróvízben vagy mikrohullámú sterilizátorban.

Forgalmazó: MALL
B-Wrap Pólya, L-es méret, Elefánt
36x

Bo Jungle B-Wrap Pólya, L-es méret

6 590 Ft

BO-JUNGLE Wrap újszülött kortól körülbelül 4 hónapos korig kényelmes (6,4–10 kg) és biztonságos a gyermekek számára. Garantálja az egészséges alvást és nyugtatja a babát. 100% pamut anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

Forgalmazó: MALL
Bo Jungle B-Wrap Pólya, S-es méret, Panda
28x

Bo Jungle B-Wrap Pólya, S-es méret

6 590 Ft

BO-JUNGLE Wrap újszülött kortól körülbelül 4 hónapos korig kényelmes (3,2–6,4 kg) és biztonságos a gyermekek számára. Garantálja az egészséges alvást és nyugtatja a babát. 100% pamut anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

Forgalmazó: MALL
Etetőszék B-HIGH CHAIR Blue
1x

Bo Jungle Etetőszék B-HIGH

63 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Etetőszék nagyon kellemes és puha PU bőr párnázással. Állítható magasság – 7 pozíció. Állítható háttámla – 5 pozíció és lábtartó – 3 pozíció.

Forgalmazó: MALL
Pelenkázó táska B-City Grey
19x

Bo Jungle Pelenkázó táska B-City

18 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bo Jungle pelenkázó táska B-City, egy praktikus táska, mely minden ruhához tökéletesen illik és sok hasznos felszereléssel rendelkezik. A táska rendelkezik pelenkázó alátéttel, termo fóliával, cumisüveg tartóval, egy zárható tasakkal, pamut pokróccal és rengeteg hasznos zsebbel.

Forgalmazó: MALL
-7%
pihenőszék B-Rocker Taupe
83x

Bo Jungle Pihenőszék

32 690 Ft
30 190 Ft
Ingyen szállítás
Akció

A luxus pihenőszék minőségi alumíniumból, míg a huzat puha plüssből készült. A pihenőszék kényelmesen, egy kézzel állítható három helyzetbe, dallamokat játszik le és lágyan vibrál.

Forgalmazó: MALL