Bo Jungle B-Wrap Pólya, S-es méret
5 590 Ft

BO-JUNGLE Wrap újszülött kortól körülbelül 4 hónapos korig kényelmes (3,2–6,4 kg) és biztonságos a gyermekek számára. Garantálja az egészséges alvást és nyugtatja a babát. 100% pamut anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.


Bo Jungle Pihenőszék
22 690 Ft

A luxus pihenőszék minőségi alumíniumból, míg a huzat puha plüssből készült. A pihenőszék kényelmesen, egy kézzel állítható három helyzetbe, dallamokat játszik le és lágyan vibrál.


Bo Jungle B-Wrap Pólya, L-es méret
4 390 Ft

BO-JUNGLE Wrap újszülött kortól körülbelül 4 hónapos korig kényelmes (6,4–10 kg) és biztonságos a gyermekek számára. Garantálja az egészséges alvást és nyugtatja a babát. 100% pamut anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.


Bo Jungle Pelenkázó táska B-City
12 490 Ft

Bo Jungle pelenkázó táska B-City, egy praktikus táska, mely minden ruhához tökéletesen illik és sok hasznos felszereléssel rendelkezik. A táska rendelkezik pelenkázó alátéttel, termo fóliával, cumisüveg tartóval, egy zárható tasakkal, pamut pokróccal és rengeteg hasznos zsebbel.


Bo Jungle B-Activity Bear Készségfejlesztő játék
14 990 Ft

Többfunkciós készségfejlesztő játék babáknak. Az állvány könnyen szétszedhető és összeépíthető, így utazásokhoz is alkalmas. Lámpákkal, zenével és hangokkal kelti fel a baba figyelmét és ösztönzi aktivitásra, így fejlesztve a finommotorikus mozgást. 6 különböző módon használható a gyermek aktuális fejlődési szakaszának és képességeinek megfelelően.


Bo Jungle B-Digital Baby Food Processor 6 az 1-ben
36 590 Ft

Újdonság

Multifunkciós eszköz, ami megkönnyíti a babaételek készítését. 6 funkcióval rendelkezik: főz (gőzön), kever, sterilizál, melegít, megtartja a hőmérsékletet és vízkőtelenít.


Bo Jungle Etetőszék B-HIGH
58 890 Ft

Újdonság

Etetőszék nagyon kellemes és puha PU bőr párnázással. Állítható magasság – 7 pozíció. Állítható háttámla – 5 pozíció és lábtartó – 3 pozíció.


Bo Jungle Kanál adagolóval és Carrot borítással
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bo Jungle kanál adagolóval és Carrot borítással – az etetőkanál kapacitása 90 g és mérete 18×5 cm. Ideális eszköz a tisztaság megtartására az eteték közben vagy például utazás közben. Könnyű, könnyen tisztátható. Gyermekek számára **3 hónapos **kortól ajánlott.


Bo Jungle Palack melegítő Flower
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bo Jungle Palack melegítő Flower kellemes és praktikus segítség minden kisgyerekes háztartásba. Gőzben melegít minden típusú cumisüveget és bébiételt. Automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely megtalálható a csomagolásban.


Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home
11 790 Ft

Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home alkalmas minden típusú cumisüvegre és bébiétel számára. A csomagolás tartalmazza a kiegészítőket, gőzmelegítés, széles melegítési alap és melegítési sebesség (240 ml 1,5 perc alatt).


Bo Jungle Plüss elefánt & zsiráf spirál
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű puha spirál Elefánt & zsiráf nagy puha frottír anyagból három lógó játékkal, mely a kocsi fogantyújára rögzíthető, vagy otthon az ágyra, és a gyermeked mindig maga mellett tudhatja.


Bo Jungle Plüss oroszlán és a majom spirál
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép puha spirál oroszlán és a majom három felfüggesztett játék frottír anyagból, felakasztható babakocsira vagy kiságyra, hogy gyermeked mindig maga mellett tudhassa.


Bo Jungle Plüss tükör Home & Car Elephant
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tükör plüss Home&Car Elephant az aranyos állatkák kellemes éspuha frottír anyagból készültek. Szalag segítségével fejtámlára szerelhető vagy otthon az ágyra.


Bo Jungle Plüss tükör Home & Car Giraffe
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss tükör Home&Car Giraffe kedves állatka alakú, kellemes puha frottír anyagból. Szalag segítségével fejtámlára szerelhető vagy otthon az ágyra.


Bo Jungle plüss tükör Home & Car Lion
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss tükör Home&Car Lion kedves állatka alakú, kellemes puha frottír anyagból. Szalag segítségével fejtámlára szerelhető vagy otthon az ágyra.


Bo Jungle Plüss tükör Home & Car Monkey
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss tükör Home&Car Monkey kellemes puha frottír anyagból kedves állatka alakú. Szalag segítségével fejtámlára szerelhető vagy otthon az ágyra.


Bo Jungle Tál tapadókoronggal
1 890 Ft

Bo Jungle tál tapadókoronggal fogantyúval és praktikus nagy tapadókoronggal, melynek köszönhetően valóban jól tart. BPA nélkül, alkalmas mikrohullámú sütőbe és mosogató gépbe. És a gyermek étele már nem borul fel!


Bo Jungle Tálak fedéllel 300ml
2 490 Ft

Bo Jungle Tálak fedéllel 300ml (6 db) – mind a három színből két tál. Hermetikus fedéllel, mikrohullámú sütőbe, hűtőbe, fagyasztóba, mosogatógépbe alkalmas. Egy tál méretei: 12×4 cm.


Bo Jungle Tálak fedéllel 730ml
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bo Jungle Tálak fedéllel 730ml (3 db) – nagy színes tálak hermetikus fedéllel. Mikrohullámú sütőbe, hűtőbe, fagyasztóba, mosogatógépbe alkalmas. Egy tál méretei: 15×6,5 cm.


Bo Jungle B-Fruit Feeder

Bo Jungle B-Fruit Feeder

Értékelés: 5
3 620 Ft

B-Fruit Feeder etető készlet segítséget nyújt a gyermekek friss gyümölccsel és zöldséggel történő biztonságos táplásásához főleg olyan gyermekeknél, akik a folyékony táplálékról a szilárd táplálékra térnek át. Megszünteti a fulladás kockázatát. 3 kiegészítőt tartalmaz, melyek között 2 szilikon szívóka és 1 szűrő található.


Bo Jungle Etető készlet Fruit Feeder 3v1
2 790 Ft

Bo Jungle Etető készlet Fruit Feeder 3v1 hasznos etető segéd a biztonságos gyümölccsel, zöldséggel, sajttal és stb. való kis gyermek etetésnél, melyek áttérnek a folyékony táplálékról a szilárd táplálékra. Gyermekek számára **3 hónapos ** kortól ajánlott.