BOMIMI MELBA kiságy ELEFÁNT

BOMIMI MELBA kiságy ELEFÁNT

Értékelés: 4,9
21 190 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Gyermek kiságy Melba a Bomimi márkától gyermekek számára születéstől 36 hónapos korig alkalmas. Az aranyos mintás kiságy könnyen szétnyitható és összecsukható, és tartalmaz egy beépített matracot és egy utazótáskát. A biztonságról egy összecsukás elleni biztosíték gondoskodik.

BOMIMI BAYO

BOMIMI BAYO

Értékelés: 4,2
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

Bomimi BAYO egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel, alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja.

BOMIMI URBI thermo táska 2 üvegre
5 190 Ft

URBI thermo táska 2 üvegre remek segítség útjaidon. A hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően az ital hosszabb ideig hideg vagy meleg marad. A táska pánttal ellátott, a babakocsihoz való kényelmes rögzítésért.

BOMIMI SALUS

BOMIMI SALUS

Értékelés: 4,8
7 990 Ft

A Bomimi SALUS egy nagy ülésmagosító a gyermekek szállítására 22 – 36kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.

BOMIMI Felakasztható alj kiságyba, graphite
2 990 Ft

Bomimi felakasztható alj kiságyba, graphite ami nagyon könnyen beszerelhető és kompatibilis a legtöbb utazó kisággyal. Készíts egy második, magasabb aljat a kicsinek, így közelebb lehet hozzád, és biztosan jobban fog aludni, bárhová is mentek együtt.

BOMIMI SOFI

BOMIMI SOFI

Értékelés: 4,7
6 190 Ft

A Bomimi SOFIülésmagasító a gyermekek szállítására 15–36 kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.

BOMIMI BELA etetőszék ZSIRÁF
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Etetőszék BELA Zsiráf a BOMIMI márkától gyermekek számára 6 hónapos kortól és 17 kg súlyig alkalmas. A szék háttámlája 3 helyzetbe állítható a magasság pedig 6 pozícióba állítható. A székhez tartozik egy 5 pontos párnázott biztonsági öv.

BOMIMI SPIRO 123 Isofix 2018

BOMIMI SPIRO 123 Isofix 2018

Értékelés: 4,2
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Bomimi SPIRO egy autóülés gyermekek számára 9–36kg-ig (I/II/III csoport). Az ISOFIX és TOP TETHER rendszernek köszönhetően az autóülés a jármű szilárd részévé válik. Speciális oldalsó védelem a maximális védelem érdekében az oldalirányú ütközés esetén. Az autóülés egy kézzel állítható a nagyobb kényelem és nyugalom érdekében az utakon.

BOMIMI AMADEO babakocsi 2in1

BOMIMI AMADEO babakocsi 2in1

Értékelés: 4,2
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

AMADEO babakocsi 2in1 megfelelő gyerekeknek születéstől 3 éves korig maximum 15 kg súlyig. A praktikus babakocsi bármilyen terepen kényelmet biztosít a babának, a gél kerekeknek és záró opciónak köszönhetően.

BOMIMI BEFI golf babakocsi stripe
19 790 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Gyermek golf babakocsi BEFI stripe a Bomimi márkától, amely alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól 36 hónapos korig, 15 kg súlyig. A kellemes és biztonságos működéshez egy 5 pontos párnázott biztonsági öv és a levehető védőív szolgál.

BOMIMI POPY

BOMIMI POPY

Értékelés: 4,5
45 890 Ft
+ ingyen szállítás

POPY utazó babakocsi egy praktikus, mégis elegáns babakocsi, amely alkalmas repülővel, vonattal, autóval történő utazáshoz, kényelmes városvezetéshez. Születéstől 36 hónapos és maximum 15 kg súlyig alkalmas.

BOMIMI AMADEO adapter Maxi Cosi
3 890 Ft

AMADEO adapter megfelelő autósüléshez a Maxi Cosi márkától, 0+ csoport (0 és 13 kg között) Kombinálható babakocsival, melynek márkája Bomimi, modell : AMADEO.

BOMIMI BASTIEN adapter az autósüléshez
5 190 Ft

BASTIEN AIR adapter az autósüléshez. Ennek az adapternek köszönhetően könnyen felerősítheted a Kiddo, Cybex és Maxi Cosi autósüléseket 0+ Csoport (0-tól 13kg-ig) a Bastien Air babakocsira.

BOMIMI BASTIEN AIR

BOMIMI BASTIEN AIR

Értékelés: 5
98 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BASTIEN AIR sport babakocsi megfelel a születéstől 36 hónapig és 15 kg-ig. A babakocsi tágas és maximális 5kg súllyal. A babakocsi elegáns elemekkel és modern dizájnnal rendelkezik – bőr részekkel.

BOMIMI LARA etetőszék
36 890 Ft

Újdonság

A BOMIMI márka LARA etetőszéke gyermekek számára 6 hónapos kortól és 17 kg súlyig alkalmas. A szék háttámlája 3 helyzetbe, magasság pedig 6 pozícióba állítható. A székhez tartozik egy 5 pontos párnázott biztonsági öv.

BOMIMI TOMI bébikomp

BOMIMI TOMI bébikomp

Értékelés: 5
21 290 Ft

BOMIMI Tomi kerekes bébikomp a zenélő játékpultnak köszönhetően minden kisgyermek érdeklődését felkelti és egyben fejleszti a hallást, tapintást és koordinációs képességet.

BOMIMI UBORO szervező

BOMIMI UBORO szervező

Értékelés: 5
7 890 Ft

Az UBORO egy praktikus szervező babakocsira, amelyben a kisbaba számára minden fontos benne lehet, áttekinthetően elhelyezve és bármikor kéznél. A szervező cipzárral zárható.