Boon CATCH BOWL - Tál tapadókoronggal, kék-zöld
3 690 Ft

CATCH BOWL – Tál tapadókoronggal kék-zöld kivitelben a Boon márkától ideális megoldás azoknak a gyermekeknek, akik önállóan tanulnak enni. A beépített felfogó terület a gyermek felé szélesedik ki, és ez lehetővé teszi az étel visszavezetését a tálba. Ezenkívül puha rugalmas anyagból készült, amely könnyen tisztítható és az ütközésnél hajlékony.

Boon SQUIRT - bébiétel adagoló etetőkanál
3 290 Ft

SQUIRT bébiétel adagoló etetőkanál a Boon márkától nem egy hagyományos kanál, hanem egy ** kanál és egy etetőál is** egyben. Ne kockáztasd az esetleges rendetlenséget, mint a hagyományos módon történő etetésnél. Az ügyes lezárható rendszernek köszönhetően a bébiételt biztonságosan lezárod, így nem tud kifolyni, tehát kiváló segítség a baba etetéséhez nem csak utazás közben.

Boon SNUG - Csésze fedéllel és szívószállal 7 db
4 590 Ft

A Boon SNUG bögréket olyan gyermekek fogják használni, akik elég idõsek, hogy egyedül ihassanak, de nem elég idõsek ahhoz, hogy ne öntsék ki az italokat. A fedelek 100% szilikonból készültek, és bármilyen, 6,4 – 9,5 cm átmérőjű bögrére használhatóak.

Boon PATCH - Gyep edénytartó, keskeny
6 290 Ft

PATCH Edénytartó konyhába a Boon márkától. Könnyedén megszárítja a cumisüvegeket és a dudlikat. A zöld szálak szilárdan és biztonságosan tartják a törékeny edényeket. Ugyanakkor garantálja a levegőellátást, hogy az edények gyorsan szárazak és illatosak legyenek. A zöld „fű” függőlegesen tartja a tárgyakat, és ideális minden formájú és méretű konyhai edény szárításához.

Boon SNUG - szilikonszívóka, 6 db, tisztítóval
3 290 Ft

SNUG – Csere szilikonszívóka tisztítóval a Boon márkától a SNUG poharakhoz. A szívóka hossza tetszés szerint állítható. Elég egyszerűen elvágni. A csomagolásban 6 db szívóka és egy tisztítókefe található.

Boon SPRIG - Függőleges csepegtető tálca
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális segítség a palackok szárításakor és ivópalack apró részeinek szárításakor, akár 8 darab is ráfér. A Boon márkájú függőleges csepegtető tálca ártalmatlan anyagokból készült, BpA-tól, ftalátoktól és PVC-től mentes.

Boon FLUID - Anatómiai, nem kifolyó bögre
2 590 Ft

FLUID Anatómiai, nem kifolyó bögre a Boon márkától. Segít gyermekednek egyszerűen, balesetek nélkül inni. Innovatív rendszer szeleppel, amely megakadályozza a kiömlést. Az egy darabból álló forgatható kupakkal a tisztítás és az összeszerelés gyerekjáték.

Boon GRASS - Csepegtető fű kicsi, fehér
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GRASS Csepegtető fű kicsi a Boon márkától az univerzális dizájnjának köszönhetően minden beltérbe illik. Megkönnyíti a palackok és cumik szárítását. A fehér lamellák biztonságosan tartják a finom ételeket, miközben elegendő levegőellátást biztosítanak a gyors száradáshoz.

Boon Kerek snack tartály, kék-narancs
2 490 Ft

Kerek snack tartály gyerekeknek a Boon márkától, eredeti tároló, amelyet a gyerekek és a szülők imádni fognak. A rögzített kialakítással, amely megvédi a kekszeket a töréstől, ez a tartály ideális utazáshoz. A tartály két részben csavarható ki az egyszerű tisztítás érdekében.

Boon Komplett evőkészlet gyerekeknek kék-narancssárga
5 790 Ft

Komplett evőkészlet gyerekeknek a Boon márkától, négy különféle élelmiszer-rekesszel, kiváló megoldás a szórakoztató etetéshez. A különálló részek lehetővé teszik az élelmiszerek elválasztását, és csúszásmentes alsó rész az asztal felületéhez kapcsolódik, és a tányért a helyén tartja.

Boon LAWN - Csepegtető, fű, nagy - zöld
9 190 Ft

LAWN Csepegtető fű nagy a Boon márkától az univerzális dizájnjának köszönhetően minden beltérbe illik. Megkönnyíti a palackok és cumik szárítását. A zöld lamellák biztonságosan tartják a törékeny edényeke, miközben elegendő levegőellátást biztosítanak a gyors száradáshoz.

Boon Star - lefolyófedél kádba, csillag
3 690 Ft

STAR csillag alakú fedél a Boon márkától kiváló megoldást kínál a kádba. A fedél elegánsan lefedi a lefolyó nyílását és a kádhoz tapad olyan erősen, hogy a víznek nincs esélye kifolyni. Ráadásul a gyermeket semmi nem fogja nyomni, így mindjárt sokkal kellemesebb lesz a fürdőzés.

Boon SWAP - Kétoldalas kanál, 2 db
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SWAP Kétoldalas kanál, 2 db a Boon márkától egy puha és egy szilárd véggel ideális azon gyerekek számára, akik épp ismerkednek az ételekkel. A gyermeked tudtodra adja, melyik vége felel meg neki jobban. Mindkét oldal vége lapos az étel egyszerű letörlése érdekében.

Boon TRIP - Utazási edénytartó
5 990 Ft

TRIP Utazási edénytartó a Boon márkától. Ideális segítő utazásokhoz. Ez a készlet kefét tartalmaz cumisüvegek és cumik mosására, valamint gyep edénytartóval kiegészített. A szett egyszerűen bezárható egy praktikus tasakba, így bárhová magaddal viheted.

Boon Ajándék indító készlet
11 290 Ft

Boon ajándékkészlet, a legkelendőbb és a legkedvezőbb árucikkekkel, kiváló megoldás a gyerekek játékos etetéséhez és a szórakozáshoz otthon.

Boon SNUG - Bögre reggelihez 2 db
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus segédeszköz, amelynek köszönhetően többé nem kell foglalkoznod a földön szétszórt maradékokkal. Ezek a reggeliző csészék a Boon márkától nemcsak otthon, de az útjaid során is használhatók. Helyezd a kekszeket a bögrébe, zárd be a szilikon feődvel, és a baba csak annyi sütit vesz ki, amennyire szüksége van.

Boon SNUG - Pót szilikon fedél és szívószál, 6 db
2 990 Ft

SNUG Pót szilikon fedél és szívószállal gyerekeknek a Boon márkától, a fedelek, amik akár magukban is bögreként használhatók, minden SNUG bögrére illeszkednek, amik 6,4 – 9,5 cm közötti átmérőjűek. A készlet három pót fedelet és három pót szívószálat tartalmaz.