BuddyPhones Connect

BuddyPhones Connect

Értékelés: 5
6 190 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elég feltenni a fülre és zsupsz, a kis hallgató egy szempillantás alatt a dalok és mesék világában találja magát – a BuddyPhones Connect vezetékes gyerek fejhallgató kiváló hangzással és csodaszép designnal büszkélkedhet, amelyet minden gyermek még matricákkal is feldobhat. A felszerelésből nem hiányzik a mikrofon és a BuddyJack sem, hogy a zenét barátaiddal is megoszthasd.

BuddyPhones Discover

BuddyPhones Discover

Értékelés: 4,3
4 890 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vidám gyermekvilág elengedhetetlen részét képezik a mesék, vicces dallamok és a színek – ez mind megtalálható a csodaszép BuddyPhones Discover vezetékes gyermek fejhallgatónál is, amely extra strapabíró szerkezettel és puha hipoallergén fülpárnákkal büszkélkedhet. A megnyerő külsejét elbűvölő matricák segítségével maga a gyermek is kiegészítheti. Megfelel a WHO javaslatainak.

BuddyPhones InFlight
12 390 Ft 9 990 Ft

A lábacskákra kényelmes cipőt és a fülecskékbe kiváló dalokat vagy audió meséket – a szabadidő kellemes töltésében a BuddyPhones InFlight gyerek vezetékes fülhallgató segít, ami kirándulásokra is tökéletes. A fülhallgatóra matricákat ragaszthatsz, mikrofonnal és 3 hallgatási móddal büszkélkedhet különböző dB-szintekkel.

BuddyPhones Play

BuddyPhones Play

Értékelés: 5
17 990 Ft

2 év garancia

Korábban a hercegnők koronákat hordtak, a vitézek pedig sisakokat, ma a szépségek és a harcosok mesés gyermek Bluetooth fejhallgatóval dicsekedhetnek, a** BuddyPhones akár 14 órát is kitart4 móddal** kisgyermekek és iskolások számára. A zenét akár 4 barátoddal is megoszthatod a fejhallgatót matricákkal díszítheted.

BuddyPhones Wave

BuddyPhones Wave

Értékelés: 4,3
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mesék, versek, tornagyakorlatok angolul, telefonok a nagymamával – minden a BuddyPhones gyerek Bluetooth fejhallgatónak köszönhetően még nagyobb szórakozás. A fejhallgató vízálló, IP67 védelmi tanúsítvány és a BuddyCable kábelnek köszönhetően a zenét akár 4 barátoddal oszthatod meg. A szülőket örömmel tölti el a zenehallgatás 4 módja dB beállítás lehetőségével.