CAMP Essential Light Mat

CAMP Essential Light Mat

Értékelés: 4
19 090 Ft 14 490 Ft

CAMP Essential Light Mat egy ultrakönnyű matrac a túrázás és kempingezés szerelmeseinek. Dupla szelepes, egy műanyag és egy sárgaréz, aminek köszönhetően még gyorsabban lehet felfújni és leereszteni. Anyaga alacsony nedvszívó képességű, így akár a legrosszabb időben is szinte teljesen száraz marad, ráadásul különleges bevonata a szennyeződések nagy részének is ellenáll. A matrac antibakteriális és gombaölő szerrel is kezelt, a csomag pedig egy hordtáskát és egy javítókészletet is tartalmaz.

CAMP Rock Star Mászósisak

CAMP Rock Star Mászósisak

Értékelés: 4
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Camp Rock Star Mászósisak kiváló választás hegymászók számára: a nagy sűrűségű polipropilén rendkívül erős héjat képez a sisakon, ugyanakkor a mindössze 390 g-os súlya hosszú távú használat esetén is ideális kényelmet biztosít. A sisak megfelelő szellőzéséről a oldalsó nyílások gondoskodnak. Méretét tekintve úgynevezett „one size", tehát egyméretű termék, azoban a fejpánt egyéni igények szerint 53 és 60 cm között, az állszíj pedig szintén egyéni igény szerint állítható, így gondoskodva az ideális illeszkedésről és a kiemelkedő komfortérzetről. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz. A tökéletes minőséget az EN12492 tanúsítvány is garantálja!

CAMP Titan Bukósisak
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

A CAMP Titanium bukósisak kényelmes viseletet és biztonságot garantál Önnek, legyen szó akár olyan extrém helyzetekről is, mint például a hegymászás. Kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzéssel bír. Rugalmas, állítható pántjainak segítségével még kényelmesebbé teheti viseletét. Könnyű mindenkor, hiszen súlya mindössze 360 g.

CAMP Standard Figure 8
3 790 Ft 3 590 Ft

A Camp Standard Figure 8 az egyik legkönnyebb ereszkedő nyolcasok közé tartozik. Ideálisan működik a 8 – 13 mm vastagságú köteleknél.

CAMP Chunky Chalk
3 690 Ft

Super suché drcené magnezium Camp Chunky v odolném, uzavíratelném obalu. Obsah 300 g.

CAMP HMS Lock Polírozott Karabiner
3 790 Ft

Camp HMS Lock Polírozott Karabiner tartós és sokoldalúan használható. A modern Key-Lock technológia kiküszöböli azokat a hiányosságokat, amik a hagyamosányos karabinerekre jellemzőek. Könnyen kezelhető, nincsenek élek, melyek károsíthatnák a kábelt vagy kötelet.

CAMP Polimago chalk bag rainbow
8 290 Ft

Camp Polimago egy kiváló táska kefével különböző mászási stílusokhoz, a boulderinget beleértve. A lapos aljnak köszönhetően nem szóródik ki a magnézium.

CAMP Re-Chalk

CAMP Re-Chalk

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

A Camp Re-Chalk kompakt tasak krétára, ami minőségi szövetből készült. A felhasznált anyag előnye, hogy szinte egyáltalán nem engedi ki a porszemcséket a krétából. A tasakot főleg hegymászók és más sportolók fogják értékelni, akik számára kulcsfontosságú a markolás.