CAMP Titan Bukósisak
15 990 Ft

A CAMP Titanium bukósisak kényelmes viseletet és biztonságot garantál Önnek, legyen szó akár olyan extrém helyzetekről is, mint például a hegymászás. Kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzéssel bír. Rugalmas, állítható pántjainak segítségével még kényelmesebbé teheti viseletét. Könnyű mindenkor, hiszen súlya mindössze 360 g.


CAMP Standard Figure 8
3 990 Ft

3 790 Ft

A Camp Standard Figure 8 az egyik legkönnyebb ereszkedő nyolcasok közé tartozik. Ideálisan működik a 8 – 13 mm vastagságú köteleknél.


CAMP Rock Star Mászósisak

CAMP Rock Star Mászósisak

Értékelés: 4
13 990 Ft
13 490 Ft

2 év garancia

Camp Rock Star Mászósisak kiváló választás hegymászók számára: a nagy sűrűségű polipropilén rendkívül erős héjat képez a sisakon, ugyanakkor a mindössze 390 g-os súlya hosszú távú használat esetén is ideális kényelmet biztosít. A sisak megfelelő szellőzéséről a oldalsó nyílások gondoskodnak. Méretét tekintve úgynevezett „one size", tehát egyméretű termék, azoban a fejpánt egyéni igények szerint 53 és 60 cm között, az állszíj pedig szintén egyéni igény szerint állítható, így gondoskodva az ideális illeszkedésről és a kiemelkedő komfortérzetről. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz. A tökéletes minőséget az EN12492 tanúsítvány is garantálja!


CAMP Essential Light Mat

CAMP Essential Light Mat

Értékelés: 4
18 990 Ft

14 990 Ft

CAMP Essential Light Mat egy ultrakönnyű matrac a túrázás és kempingezés szerelmeseinek. Dupla szelepes, egy műanyag és egy sárgaréz, aminek köszönhetően még gyorsabban lehet felfújni és leereszteni. Anyaga alacsony nedvszívó képességű, így akár a legrosszabb időben is szinte teljesen száraz marad, ráadásul különleges bevonata a szennyeződések nagy részének is ellenáll. A matrac antibakteriális és gombaölő szerrel is kezelt, a csomag pedig egy hordtáskát és egy javítókészletet is tartalmaz.


CAMP Soft Flask Camp (SFC)
19 990 Ft

16 990 Ft

3 db Camp Soft Flask Camp (SFC) palack csomagolása. Könnyű és rugalmas palackok 500ml térfogattal. Alkalmasak hegyi futók részére, akik tökéletesen minimális felszerelést keresnek trail futáshoz.


CAMP Backcountry Teleszkópos túrabot
10 990 Ft

Camp Backcountry egy nagyon tartós 3 darabos teleszkópos túrabot. Az egyszerű design és a 3 féle tányér lehetővé teszi a széleskörű tevékenységet.


CAMP Chunky Chalk
2 990 Ft

2 790 Ft

Super suché drcené magnezium Camp Chunky v odolném, uzavíratelném obalu. Obsah 300 g.


CAMP HMS Lock Polírozott Karabiner
3 990 Ft

3 690 Ft

Camp HMS Lock Polírozott Karabiner tartós és sokoldalúan használható. A modern Key-Lock technológia kiküszöböli azokat a hiányosságokat, amik a hagyamosányos karabinerekre jellemzőek. Könnyen kezelhető, nincsenek élek, melyek károsíthatnák a kábelt vagy kötelet.


CAMP HMS Nitro Lock

CAMP HMS Nitro Lock

Értékelés: 5
5 090 Ft

A Camp HMS Nitro Lock egy könnyű HMS karabiner Key-lock zárral csavaros biztosító zárral. Ez egy karabiner, amely alkalmas biztosításra és sziklamászáshoz. az I-Beam konstrukció kiváló szilárdság-súly arányt biztosít, a kötél kiváló kímélésével.


CAMP Polimago Chalk Bag Peace Jutalomfalat tartó zsákocska
5 990 Ft

5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Camp Polimago egy kiváló jutalomfalat tartó zsákocska kefécskével a hegymászó stílusok széles skálájához, beleértve a bouldering -ot is. Köszönhetően a lapos fenekének nem szóródik ki a magnézium.


CAMP Polimago chalk bag rainbow
7 190 Ft

Camp Polimago egy kiváló táska kefével különböző mászási stílusokhoz, a boulderinget beleértve. A lapos aljnak köszönhetően nem szóródik ki a magnézium.


CAMP Re-Chalk
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Camp Re-Chalk kompakt tasak krétára, ami minőségi szövetből készült. A felhasznált anyag előnye, hogy szinte egyáltalán nem engedi ki a porszemcséket a krétából. A tasakot főleg hegymászók és más sportolók fogják értékelni, akik számára kulcsfontosságú a markolás.