Captain Fawcett Balzsam szakállra Private Stock (Beard Balm) 60 ml
7 570 Ft 5 960 Ft

A szakállbalzsam felbecsülhetetlen eszköz a hosszabb és makacs szakállak számára. A szakáll rugalmasabb és rugalmasabb, a bőr táplálja és elégedett. A balzsam jellegzetes fűszeres aromájú dohánylevél, tömjén, juharszirup, moha és vanília. Kiegészítik a komlót, a mirtot, a rumot és a narancsot.

Captain Fawcett Balzsam szakállra  Ricki Hall´s Booze & Baccy (Beard Balm) 60 ml
8 010 Ft 7 720 Ft

A szakállbalzsam felbecsülhetetlen eszköz a hosszabb és makacs szakállak számára. A szakáll rugalmasabb és rugalmasabb, a bőr táplálja és elégedett. Illatának lényege a moha és a nedves fa, a felső jegyzetek citromos színekkel rendelkeznek. Különösen természetes összetételének köszönhetően.

Captain Fawcett Borotválkozó krém  (Shaving Cream) 150 ml
8 010 Ft 6 320 Ft

Természetes borotválkozó krém, amellyel szinte mindig a legjobb habot hozza létre. A lágyítószereknek köszönhetően soha nem látott borotválkozást biztosítanak, és megakadályozzák a bőr bőrpírját és irritációját.

Captain Fawcett Szakáll olaj  Barberism by Sid Sottung (Beard Oil)
6 260 Ft 4 930 Ft

Szakállolaj, amelyet Captain Fawcett és Sid Sottung, a híres fodrásziskola alapítója alkotott. Illatában a mész és a narancs felső jegyei, a rózsák és a galbaniták szíve, valamint a cédrus, a patchouli és a pézsma alapja áll. Tökéletes mandula- és jojobaolajok és E-vitamin hozzáadására. .

Captain Fawcett Szakáll olaj Private Stock
15 900 Ft 13 490 Ft

Az angol és angol szakáll olaj, amelyet kézzel és kis adagokban készítenek el, az illóolajok és a mandulák és a jojoba tápláló olajai, valamint az E-vitaminban gazdag prémium kombináció. Mind a bőr, mind a szakáll frissül és táplálható a mindennapi használat során.