Captain Fawcett Bajuszápoló viasz Barberism (Moustache Wax) 15 ml
4 800 Ft

Bajuszápoló viaszt az angol Cpt. Fawcett és Sid Sottung, a híres fodrászegyetem alapítója hozta létre. Illatát a lime és a narancs felső jegyei indítják el, a szívillatban rejtőzik a rózsa,  valamint a kompozíciót a cédrusfa, a pacsuli és a pézsma kombinációja zárja.

Captain Fawcett Balzsam szakállra Private Stock (Beard Balm) 60 ml
7 350 Ft

A szakállbalzsam felbecsülhetetlen eszköz a hosszabb és makacs szakállak számára. A szakáll rugalmasabb és rugalmasabb, a bőr táplálja és elégedett. A balzsam jellegzetes fűszeres aromájú dohánylevél, tömjén, juharszirup, moha és vanília. Kiegészítik a komlót, a mirtot, a rumot és a narancsot.

Captain Fawcett Borotválkozó krém  (Shaving Cream) 150 ml-24%
7 590 Ft 5 700 Ft

Kiárusítás

Természetes borotválkozó krém, amellyel szinte mindig a legjobb habot hozza létre. A lágyítószereknek köszönhetően soha nem látott borotválkozást biztosítanak, és megakadályozzák a bőr bőrpírját és irritációját.

Captain Fawcett Szakáll olaj  Barberism by Sid Sottung (Beard Oil)
15 430 Ft 12 730 Ft

Szakállolaj, amelyet Captain Fawcett és Sid Sottung, a híres fodrásziskola alapítója alkotott. Illatában a mész és a narancs felső jegyei, a rózsák és a galbaniták szíve, valamint a cédrus, a patchouli és a pézsma alapja áll. Tökéletes mandula- és jojobaolajok és E-vitamin hozzáadására. .

Captain Fawcett Szakáll olaj Private Stock
15 430 Ft 13 130 Ft

Az angol és angol szakáll olaj, amelyet kézzel és kis adagokban készítenek el, az illóolajok és a mandulák és a jojoba tápláló olajai, valamint az E-vitaminban gazdag prémium kombináció. Mind a bőr, mind a szakáll frissül és táplálható a mindennapi használat során.

Captain Fawcett Szakáll olaj Ricki Hall`s Booze & Bacc (Beard Oil)-18%
15 000 Ft 12 180 Ft

Kiárusítás

A szakállolaj lágyítja mind a szakállat, mind az alatta lévő bőrt. Ez segíti az irritáló karcolások enyhítését és a szakáll rugalmasabbá tételét. Az olaj jellegzetes fűszeres aromájú dohánylevél, tömjén, juharszirup, moha és vanília. Kiegészítik a komlót, a mirtot, a rumot és a narancsot. .