Paraméterek meghatározása
Country Dog Maintenance 15 kg Country Dog Light & Senior 15 kg
Country Dog Maintenance 15 kg

A prémium kutyaeledel kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az omega 3 és 6 zsírsavakat, valamint magas húsaránnyal rendelkezik. Nem tartalmaz szóját és tartósítószereket, ellenben tartalmaz E-vitamint és szelént az immunitás fokozása érdekében. Country Dog Maintenance 15 kg alkalmas minden fajta felnőtt kutyák számára.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Country Dog Light & Senior 15 kg Country Dog Light & Senior 15 kg
Country Dog Light & Senior 15 kg

A prémium kutyaeledel kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az omega 3 és 6 zsírsavakat, valamint magas húsaránnyal rendelkezik. Nem tartalmaz szóját és tartósítószereket, ellenben tartalmaz E-vitamint és szelént az immunitás fokozása érdekében. Country Dog Light & Senior 15 kg 7 évesnél idősebb kutyák számára, és olyan kutyák számára alkalmas, amelyek hajlamosak az elhízásra.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Country Dog Junior 15 kg Country Dog Light & Senior 15 kg
Country Dog Junior 15 kg

A prémium kutyaeledel kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az omega 3 és 6 zsírsavakat, valamint magas húsaránnyal rendelkezik. Nem tartalmaz szóját és tartósítószereket, ellenben tartalmaz E-vitamint és szelént az immunitás fokozása érdekében. Country Dog Junior 15 kg kölyök kutyák számára alkalmas.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL