-19%
Security Money Belt II övtáska, sand

DEUTER Security Money Belt II pasna torbica

6 190 Ft
4 990 Ft
Akció

biztonsági övtáska 2 praktikus zsebbel rendelkezik, amelyek alkalmasak pénz, hitelkártyák, dokumentumok vagy útlevelek tárolására. A Deuter Security Flip In Black övtáska csattal záródik. Ruházat felett vagy alatt is viselhető.

Forgalmazó: MALL
-21%
Wash Center Lite I, Black-titan
5x

DEUTER Wash Center Lite I

7 590 Ft
5 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Tükörrel felszerelt kozmetikai táska, melyben elfér minden, az utazáshoz szükséges alapvető dolog. 2 cipzáras zsebbel rendelkezik. Továbbá hurokkal van felszerelve, hogy bárhol, bármikor felakasztható legyen. A cipzárral záródó Deuter Wash Center Lite I tökéletes kiegészítő az utazásokhoz.

Forgalmazó: MALL

Széles körű, abszolút kényelem, tökéletes részletek. Ezekkel a szavakat lehet jellemezni a német Deuter hátizsákokat, melynek eredete a 19. századig nyúlik vissza.

Az 1953-ban gyártott Tauern hátizsákkal váltak igazán híressé, ami annak köszönhető, hogy a folyamatos korrigálásokkal a piac legsikeresebb terméke lett, és ez most is így van már harminc éve. Egy másik mérföldkő 1985-ben volt, amikor a vállalat szabadalmat kapott a Deuter termékeire. Azonban a legnagyobb sikereket a kerékpáros hátizsákok hozták 1991-ben.

A Deuter cég több mint 45 országban működik szerte a világon, és a legrégebbi cég a szakmában. A Deuter az egyike az öt legjobb márkáknak a piacon. Nem számít, hogy sportoláshoz, túrázáshoz vagy csak hétköznapi használatra szeretne megvásárolni egy Deuter terméket, ezek a hátizsákok minden igényt kielégítenek és megbízhatóan elkíséri Önt, bármilyen kalandról is legyen szó!