Diono TRAVERZE TRAVEL babakocsi-45%
55 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Diono TRAVERZE TRAVEL sport babakocsi születéstől fogva 15 kg-ig ajánlott. A babakocsit olyan sz=ulők fogják értékelni, akik szeretnek utazni, mivel kompakt méretű és könnyen összecsukható. Összecsukása után a teleszkópos fogantyúnak hála szállítható.. Nagyon könnyű, csupán 5,6 kg.

Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő
3 800 Ft

A Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő hatékonyan védi meg az ülés háttámláját a szennyeződésektől és a cipő talpáról származó sártól. Praktikus kialakításának, illetve nagy, hálós zsebeinek hála ragyogóan alkalmas gyermekek játékainak és egyéb apróságok tárolására. Tépőzáras pántjaival könnyen rögzíthető lehetővé téve, hogy utazás közben minden kéznél legyen.

Diono Seat Guard Complete autósülés védő
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diono Set Guard Complete autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Grip It autósülés védő
4 290 Ft

Diono Grip It autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Autósülés védő Stow'n Go
3 390 Ft

Diono Stow´n Go praktikus autósülés védő, amely szervezővel , 5 praktikus zsebbel, valamint üvegre alkalmas két hálós zsebbel ellátott. Vízhatlan, mosható és könnyen tárolható.

Diono QUANTUM babakocsi

Diono QUANTUM babakocsi

Értékelés: 5
147 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Diono QUANTUM kombinált babakocsi intelligens ülést kínál, amely születéstől fogva mély fekhelyként, később, ahogyan a gyermek nő, sportülésként használható.   XL hosszának és szélességének hála a Quantum kocsi addig használható, míg gyermeked magától nem kezd futni.

Diono Autósülés védő Super Mat
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diono Super Mat autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Az alsó részen apróságokra alkalmas 3 hálós zseb található.

Diono Autó ülésvédő, Matt fekete
8 700 Ft

Diono Autós ülésvédő kiváló választás kisgyerekes családoknak: védi az ülések egyébként kényes huzatát, ugyanakkor csúszásgátló anyagának köszönhetően pedig meggátolja az ülésvédő és a rajta esetlegesen elhelyezett gyerekülés csúszkálását. 3 zsebet tartalmazó kialakítása alkalmassá teszi különböző, kis méretű játékok, tárgyak elhelyezését. Könnyen felhelyezhető, valamint tartalmazza az ISOFIX rendszer akadálymentes használatához szükséges nyílásokat.

Diono Buggy Buddy szervező

Diono Buggy Buddy szervező

Értékelés: 4,9
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kocsira vagy golfütőre alkalmas Diono Buggy Buddy szervező. 2 darab palackra alkalmas zsebbel, nagy tárolóhellyel és apróságokra alkalmas cipzáras hálós zsebbel ellátott. Vízálló és tartós fém kerettel rendelkezik.

Diono Cool Shade napellenző, 2db
1 990 Ft

Diono Cool Shade napellenző UV védelemmel ellátott, nagyon egyszerűen felszerelhető, az autó ablakának belső oldalára rögzíthető. Többszörösen használható. A csomag 2 darabot tartalmaz.

Diono Easy View Plus tükör

Diono Easy View Plus tükör

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

Az Diono Easy View Plus tükör a gyermek ellenőrzésére szolgál az autósülésben abban az esetben, ha menetiránnyal szemben utazik. A heveder és a csat segítségével az autósülés hátsó részére rögzíthető. Forgatható (360 °), így a megfelelő szögbe állítható, világítással ellátott, amely távvezérlővel vezérelhető.

Diono Shade Maker napellenző
5 990 Ft

UVA és UVB szűrőkkel (UPF 50+) ellátott Diono Shade Maker ellátott napellenző. Minden típusú tetővel ellátott kocsira alkalmas. Az oldalain apróságokra alkalmas zsebek találhatóak.

Diono Soft Wrap Black övvédő
2 190 Ft

Diono Soft Wrap puha kétoldalas övvédő A tépőzár segítségével az autósülés, a babakocsi vagy a jármű biztonsági övéhez rögzíthető. A csomagolás két darabot tartalmaz.

Diono Solar Max roló, 1 db
3 290 Ft

Diono Solar Max napellenző roló az autó ablakának belsejére rögzíthető a két tapadókorongnak köszönhetően. Magassága állítható 43,2 cm-ig. UV50 + védelemmel.

Diono Sun Stoppers (2db) napellenző
2 190 Ft

Diono Sun Stoppers napellenző 2 tapadókoronggal ellátott, ennek köszönhetően az autó ablakának belsejére rögzíthető. A csomag 2 darabot tartalmaz. Méretek: 44 × 38 cm.

Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba
5 350 Ft

A Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba különösen azoknak a szülőknek ideális, akik sokat utaznak egyedül a babával. Minden irányba forgatható, pánttal rögzíthető, ennek köszönhetően nem kell hátrafordulnia, hogy gyermekét lássa. A 19 cm átmérőjű tükrön úgy figyelheti kisbabáját, hogy közben az utazás biztonsága is garantált.

Diono Seatbelt Pillow Grey övvédő
2 790 Ft

Diono Seatbelt Pillow microfleece övvédő és kispárna egyben. Tépőzár segítségével rögzíthető az autósülös vagy a jármű biztonsági övéhez. Nagyon kellemes tapintású.

Diono See Me Too Visszapillantó tükör gyereke
3 750 Ft

Diono See Me Too Visszapillantó tükörrel mindig szemmel tarthatja vezetés közben is gyermekét, úgy, hogy közben mindig az út felé fordulva vezethet. Rengeteg balesetveszélyes helyzetet elkerülhet azzal, hogy nem kell hátrafordulnia a kicsihez. Könnyen rögzíthető egy műanyag csipesszel a visszapillantó tükörhöz.