Diono Buggy Buddy szervező

Diono Buggy Buddy szervező

Értékelés: 5
3 692 Ft 3 090 Ft

Kocsira vagy golfütőre alkalmas Diono Buggy Buddy szervező. 2 darab palackra alkalmas zsebbel, nagy tárolóhellyel és apróságokra alkalmas cipzáras hálós zsebbel ellátott. Vízálló és tartós fém kerettel rendelkezik.

Diono Cup Holder pohártartó
3 692 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diono Stroller Cup Holder praktikus és univerzális italtartó szalag segítségével rögzíthető a babakocsi fogantyújára.

Diono QUANTUM babakocsi

Diono QUANTUM babakocsi

Értékelés: 5
147 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diono QUANTUM kombinált babakocsi intelligens ülést kínál, amely születéstől fogva mély fekhelyként, később, ahogyan a gyermek nő, sportülésként használható.   XL hosszának és szélességének hála a Quantum kocsi addig használható, míg gyermeked magától nem kezd futni.

Diono Shade Maker napellenző
6 780 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

UVA és UVB szűrőkkel (UPF 50+) ellátott Diono Shade Maker ellátott napellenző. Minden típusú tetővel ellátott kocsira alkalmas. Az oldalain apróságokra alkalmas zsebek találhatóak.

Diono Sure Steps gyerek póráz
2 210 Ft 2 090 Ft

Diono Sure Steps gyerek póráz biztonságot nyújt gyermeked első lépéseihez. A vezetőszalag hossza 120 cm.

Diono TRAVERZE TRAVEL babakocsi
55 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diono TRAVERZE TRAVEL sport babakocsi születéstől fogva 15 kg-ig ajánlott. A babakocsit olyan sz=ulők fogják értékelni, akik szeretnek utazni, mivel kompakt méretű és könnyen összecsukható. Összecsukása után a teleszkópos fogantyúnak hála szállítható.. Nagyon könnyű, csupán 5,6 kg.

Diono Autó ülésvédő, Matt fekete
8 700 Ft

Diono Autós ülésvédő kiváló választás kisgyerekes családoknak: védi az ülések egyébként kényes huzatát, ugyanakkor csúszásgátló anyagának köszönhetően pedig meggátolja az ülésvédő és a rajta esetlegesen elhelyezett gyerekülés csúszkálását. 3 zsebet tartalmazó kialakítása alkalmassá teszi különböző, kis méretű játékok, tárgyak elhelyezését. Könnyen felhelyezhető, valamint tartalmazza az ISOFIX rendszer akadálymentes használatához szükséges nyílásokat.

Diono Autósülés védő Stow'n Go
4 804 Ft 3 390 Ft

Diono Stow´n Go praktikus autósülés védő, amely szervezővel , 5 praktikus zsebbel, valamint üvegre alkalmas két hálós zsebbel ellátott. Vízhatlan, mosható és könnyen tárolható.

Diono Autósülés védő Super Mat
5 915 Ft 4 590 Ft

Diono Super Mat autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Az alsó részen apróságokra alkalmas 3 hálós zseb található.

Diono Cool Shade napellenző, 2db-29%
1 963 Ft 1 390 Ft

Akció

Diono Cool Shade napellenző UV védelemmel ellátott, nagyon egyszerűen felszerelhető, az autó ablakának belső oldalára rögzíthető. Többszörösen használható. A csomag 2 darabot tartalmaz.

Diono Easy View Plus tükör
8 632 Ft 7 990 Ft

Az Diono Easy View Plus tükör a gyermek ellenőrzésére szolgál az autósülésben abban az esetben, ha menetiránnyal szemben utazik. A heveder és a csat segítségével az autósülés hátsó részére rögzíthető. Forgatható (360 °), így a megfelelő szögbe állítható, világítással ellátott, amely távvezérlővel vezérelhető.

Diono Grip It autósülés védő
5 545 Ft 4 290 Ft

Diono Grip It autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Seat Guard Complete autósülés védő
9 190 Ft

Diono Set Guard Complete autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Seatbelt Pillow Grey övvédő
3 939 Ft 2 790 Ft

Diono Seatbelt Pillow microfleece övvédő és kispárna egyben. Tépőzár segítségével rögzíthető az autósülös vagy a jármű biztonsági övéhez. Nagyon kellemes tapintású.

Diono See Me Too Visszapillantó tükör gyereke
3 750 Ft

Diono See Me Too Visszapillantó tükörrel mindig szemmel tarthatja vezetés közben is gyermekét, úgy, hogy közben mindig az út felé fordulva vezethet. Rengeteg balesetveszélyes helyzetet elkerülhet azzal, hogy nem kell hátrafordulnia a kicsihez. Könnyen rögzíthető egy műanyag csipesszel a visszapillantó tükörhöz.

Diono Soft Wrap Black övvédő
2 581 Ft 2 190 Ft

Diono Soft Wrap puha kétoldalas övvédő A tépőzár segítségével az autósülés, a babakocsi vagy a jármű biztonsági övéhez rögzíthető. A csomagolás két darabot tartalmaz.

Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő
3 800 Ft

A Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő hatékonyan védi meg az ülés háttámláját a szennyeződésektől és a cipő talpáról származó sártól. Praktikus kialakításának, illetve nagy, hálós zsebeinek hála ragyogóan alkalmas gyermekek játékainak és egyéb apróságok tárolására. Tépőzáras pántjaival könnyen rögzíthető lehetővé téve, hogy utazás közben minden kéznél legyen.

Diono Sun Stoppers (2db) napellenző
2 457 Ft 2 190 Ft

Diono Sun Stoppers napellenző 2 tapadókoronggal ellátott, ennek köszönhetően az autó ablakának belsejére rögzíthető. A csomag 2 darabot tartalmaz. Méretek: 44 × 38 cm.

Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba
5 350 Ft

A Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba különösen azoknak a szülőknek ideális, akik sokat utaznak egyedül a babával. Minden irányba forgatható, pánttal rögzíthető, ennek köszönhetően nem kell hátrafordulnia, hogy gyermekét lássa. A 19 cm átmérőjű tükrön úgy figyelheti kisbabáját, hogy közben az utazás biztonsága is garantált.

Diono Buggy Tech táska, Fekete
7 990 Ft

Diono elhozta azt a táskát, ami megkönnyíti a szülők számára a szabadtéri kiruccanásokat. A Buggy Tech táskával most lehetővé válik nem csak a kicsi, de a szülők dolgainak tárolása is. A nagy rekesz részbe minden bepakolható, amire szüksége lehet egy babának sétáláskor, a külső kisebb zsebekben pedig a szülők mobilja vagy tabletje férhet el. A hátsó átlátszó zsebben tabletünket úgyis elhelyezhetjük, hogy gyermekünk számára tudjunk mesét is vetíteni a táskából.

Diono MXT autósülés

Diono MXT autósülés

Értékelés: 5
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Diono MXT autósülés kényelmes, 15 – 36 kg-os gyermekeknek megfelelő (II/III osztály). Az autósülés fejtámaszának magassága állítható, az oldalsó részének szélessége állítható. A gyermekek értékelni fogják a kihajtható italtartót, amely az ülés mindkét felén megtalálható.

Diono Warm´n Go DeLuxe utazási melegítő
4 927 Ft 3 890 Ft

Diono Warm´n Go DeLuxe neoprén melegítő minden típusú cumisüveg és bébiétel melegítésére alkalmas az autóban való utazások során. A szivargyújtóba alkalmas csatlakozót (12V) tartalmaz, aktivitást jelző piros jelzőfénnyel ellátott, valamint felakasztásra alkalmas hurokkal rendelkezik. Rugalmas, nagyobb méretű cumisüvegekhez alkalmas.

Diono Seat Guard autósülés védő
6 162 Ft 5 790 Ft

Diono Set Guard autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Solar Max roló, 1 db
3 290 Ft

Diono Solar Max napellenző roló az autó ablakának belsejére rögzíthető a két tapadókorongnak köszönhetően. Magassága állítható 43,2 cm-ig. UV50 + védelemmel.