Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatmentes, kutyaürülékre-23%
1 290 Ft 990 Ft

Akció

Zacskóadagoló tépőzáras állítható pánttal, amely lehetővé teszi a táskára, hátizsákra vagy pórázra való rögzítést. A hátsó részen lévő kampóra felakaszthatóak a használt zacskók. Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatmentes, kutyaürülékre, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatos, kutyaürülékre
1 290 Ft

Újdonság

Zacskóadagoló tépőzáras állítható pánttal, amely lehetővé teszi a táskára, hátizsákra vagy pórázra való rögzítést. A hátsó részen lévő kampóra felakaszthatóak a használt zacskók. Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatos, kutyaürülékre, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Állvány zacskókkal kutyaürülékre (30 tekercs)
13 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az állvány kutyaürülékre alkalmas zacskókkal telített, levendula illatú. A zacskók tartósak és nem engednek át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Állvány zacskókkal kutyaürülékre (30 tekercs) a boltokban és az állatorvosi rendelőben is használható.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 120 db dobozban-41%
2 390 Ft 1 390 Ft

Akció

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 120 tekercs dobozban jól jön minden kutyus gazdájának.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 21 tekercs-21%
4 690 Ft 3 690 Ft

Akció

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 21 tekercs összesen 315 zacskót tartalmaz.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 300 db
3 890 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 300 db egy dobozban található, amiből könnyen leszakíthatók a nyíláson keresztül.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 4 tekercs
2 990 Ft 2 790 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 4 tekercs jól jön minden kutyus gazdájának.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 8 tekercs
2 490 Ft 2 190 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 8 tekercs jól jön minden kutyus gazdájának.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez, illatosított, 30 tekercs (tartalék)
5 790 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Tartalék zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, illatosított, 120 tekercs (tartalék), minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 darabos doboz
3 890 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 darabos doboz, nyílással ellátott dobozba helyezettek, egyszerűen letéphetőek.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 8 tekercs
2 390 Ft 2 190 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, levendula illattal, 8 tekercs, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 tekercs
4 690 Ft 4 290 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, levendula illattal, 21 tekercs, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.