Eldar Női alakformáló fehérnemű Coco beige
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női alakformáló fehérnemű Coco beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Coco beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Vadis black
4 890 Ft

Női alakformáló fehérnemű Vadis white kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Vadis white gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Vala plus beige
5 490 Ft

Viselje a fantasztikus Vala plus beige alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Valentina black
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női alakformáló fehérnemű Valentina black kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Valentina black gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Valentina black
4 590 Ft

Női alakformáló fehérnemű Valentina white kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Valentina white gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Vanessa white
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női alakformáló fehérnemű Vanessa white kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Vanessa white gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige
7 590 Ft

Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Victoria plus black
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Victoria plus black alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Victoria white
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női alakformáló fehérnemű Victoria black kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Victoria black gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Vincenta beige
6 790 Ft

Női alakformáló fehérnemű Vincenta beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Vincenta beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Violetta beige
6 090 Ft

Női alakformáló fehérnemű Violetta beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Violetta beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alakformáló fehérnemű Virginia beige
6 290 Ft

Női alakformáló fehérnemű Virginia beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Virginia beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.


Eldar Női alsónemű Bernadeta white
2 890 Ft

Viselje a fantasztikus Bernadeta white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alsónemű Cecylia black
3 190 Ft

Viselje a fantasztikus Cecylia black alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alsónemű Lucinda black
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Lucinda white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alsónemű Marita black
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Marita black alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alsónemű Pearl white
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Pearl white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női alsónemű Sara black
3 390 Ft

Viselje a fantasztikus Sara black alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.


Eldar Női body Dagmar black
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázslatos női body Dagmar black márka ELDAR amely örömet szerez nem csak a női, de férfi szemeknek is. A Body minőségi és kényelmes anyagból készült. Friss vágás kecses görbéket ad, amelyekmek senki sem majd tud ellenállni.


Eldar Női hálóing Lola pink-black
9 390 Ft

Hagyja, hogy elbűvölje ez csodálatos hálóing Lola pink-black. Kiváló minőségű és nagyon kellemes anyaga garantálja az édesebb álmokat. Nagyra értékeljük a ELDAR női hálóingeket, különösen a nyári hónapokban, amikor melegebbek az éjszakák.


Eldar Női kombiné Gina black-white
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női luxus hálóingek Gina black-white gyönyörűen illeszkedik minden nőnek. Biztosan értékeli majd a melegítő hatású anyagát, amely a hideg időjárás esetén felmelegíti Önt. Minőségi női alsó hálóingek, használhatóak pizsamaként is.


Eldar Női kombiné Roma ecru
7 790 Ft

Női luxus hálóingek Roma ecru gyönyörűen illeszkedik minden nőnek. Biztosan értékeli majd a melegítő hatású anyagát, amely a hideg időjárás esetén felmelegíti Önt. Minőségi női alsó hálóingek, használhatóak pizsamaként is.


Eldar Női pizsama Aria ecru
9 590 Ft

Legyen akkor is ellenállhatatlan amikor alszik. Fantasztikus női pizsama Aria ecru amit annyira megszeret, hogy nem akar majd másban aludni. Biztosan értékelni fogja a puha anyagot, a szép kialakítást és a kényelmes vágást. A ELDAR női pizsama nem csak egy unalmas póló az alvásra.


Eldar Női pizsama Barbara black
10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyen akkor is ellenállhatatlan amikor alszik. Fantasztikus női pizsama Barbara black amit annyira megszeret, hogy nem akar majd másban aludni. Biztosan értékelni fogja a puha anyagot, a szép kialakítást és a kényelmes vágást.


Eldar Női sport topp Areta white
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Areta white az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Eldar Női sport topp Ariela grey
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Ariela grey az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Eldar Női sport topp Ariela grey
5 190 Ft

Női sportos toppok a Ariela grey az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Eldar Női sport topp Aurora white
4 290 Ft

Női sportos toppok a Aurora white az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Eldar Női sport topp Sierra black
2 690 Ft

Komfortos női sport melltartó Sierra grey tökéletes mindenféle sporttevékenységhez. A sport melltartóval nemcsak a kényelmet nyújtja, hanem a szellőző és lélegző anyagot is, amelyből a melltartó készül.


Eldar Női sport topp Silvia black
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sportos toppok a Silvia black az igazi sportemberek számára, akik nem félnek semmitől! Sportol rendszeresen vagy csak alkalmanként? Ezt a terméket viszont mindenesetre értékelni fogja ezt a rendkívül divatos sportos toppot.  Szellőző anyag, amelyben jól izzad.


Eldar Női sport topp Sisi white
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komfortos női sport melltartó Sisi black tökéletes mindenféle sporttevékenységhez. A sport melltartóval nemcsak a kényelmet nyújtja, hanem a szellőző és lélegző anyagot is, amelyből a melltartó készül.


Eldar Női sportos trikók Abel pink-black
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Funkcionális női sportos vállas póló Abel pink-black igazi sportolóknak!Frissen vágott minőségi anyagával együtt a megfelelő választás. A női sportos vállas pólók nagyon népszerűek a kényelem és a modern megjelenés szempontjából.