Eldar Női alsónemű Marita white
3 390 Ft

Viselje a fantasztikus Marita white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.

Eldar Női blúz Marita
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anyag 85% műselyem + 10% poliamid + 5% elasztán,.

Eldar Női alsónemű Cecylia white
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Cecylia white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.

Eldar Női trikó Carmina black
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantasztikus női alsóingek Carmina black ideális megoldás forró nyári napokra. Szellőző anyag, szép kivitelben és kiváló megjelenés, mindegyik egyedi ELDAR női márkát kínál . Ez egy sokoldalú darab, amelyet a legújabb trendeknek megfelelően terveztek.

Eldar Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige
7 590 Ft

Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige kiválóan formázza a testalkatot és eltakarja a hiányosságokat. Ez a feszes ruha biztosan a kedvence lesz! Női alakformáló fehérnemű Vanilia beige gyorsan és könnyen varázsolja az Ön által álmodott tökéletes testet.

Eldar Női alsónemű Sara white
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viselje a fantasztikus Sara white alsóneműinket a közkedvelt ELDAR márkától és nem akar majd mást! Gyönyörűen illeszkednek, nagyszerűek és fantasztikusak. Többé nem akar majd egyebet.