Enrique Iglesias Adrenaline - EDT
2 470 Ft 1 370 Ft

Enrique Iglesias – Latin – popsztár és fia a híres Julio Iglesias, elindítja az első illat együttműködve Coty. WC Water Fun összhangban a kép a latin temperamentum és a romantika a rajtom, és nagyon gyorsan megszokja a kellemes hangokat. Az illat erős, bátor és „cool”.

Enrique Iglesias Deeply Yours Man - EDT
2 740 Ft

Fragrance Enrique Iglesias Mélyen Yours egyesíti fűszeres jegyek fűszerek meglágyulnak virágok és gyümölcsök. Ön úgy fogja érezni lédús bergamot és sárgadinnye aromák összefonódott meleg fa, borssal és vanília. Ez egy egyedülálló keveréke a szenvedély, a vágy és a harmónia.

Enrique Iglesias Deeply Yours Man - natural spray
1 370 Ft

Az Enrique Iglesias Deeply Yours férfi illata ötvözi a fűszereket, melyeket virágokkal és gyümölcsökkel lágyítanak. A meleg fa, a bors és a vanília illatával összefonódó bergamott és dinnye szaftos jegyeit érezheti. Ez az egyedülálló keverék a szenvedély, a vágy és a harmónia.

Enrique Iglesias Deeply Yours Woman - natural spray
2 190 Ft 1 920 Ft

Enrique Iglesias illat mély Tisztelettel nő rejt a gyümölcsös-virágos mix, amely megadja az új energia. Szaga, mint lédús alma és narancs, amelyek fokozatosan összekeverjük az illat frézia és rózsa. Egy kis szantálfa és bódító vanília alapját képezi az eredeti illat. A parfüm indult 2015-ben.