Finnern Miamor Tonhal filé és Fürjtojás macskakonzerv, 24 x 100g
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finnern Miamor macskaeledel tonhal filé és fürjtojás tartalmával felnőtt macskák számára ajánlott. Kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalma biztosítja, hogy cicája egészséges, energikus és vidám legyen a nap minden percében. Az eledel színezőanyagot nem tartalmaz. Praktikus konzerv csomagolása lévén könnyen és gyorsan kinyítható.


Finnern Miamor Macskakonzerv, csirkefilé és rizs, 24 x 100 g
9 790 Ft

Finnern Miamor macskaeledel csirke filével és rizstartalmával felnőtt macskák számára ajánlott. Kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalma biztosítja, hogy cicája egészséges, energikus és vidám legyen a nap minden percében. Az eledel színezőanyagot nem tartalmaz. Praktikus konzerv csomagolása lévén könnyen és gyorsan kinyitható.


Finnern Miamor Macskakonzerv, csirkés-tésztás, 24 x 100 g
9 790 Ft

Finnern Miamor csirkés-tésztás pástétom ízletes macskaeledel felnőtt macskák számára. Kiváló alapanyagokból készült, nagy arányú hústartalommal. Magas ásványi anyag tartalmú, szóját, marhahúst és mesterséges színezőanyagokat nem tartalmaz. Megfelelő táplálékként szolgál minden napra a doromboló kedvenceknek.


Finnern Miamor Lazac ragu, 22 x 100 g
5 290 Ft
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finnern Miamor macskaeledel igazi ínyenc különlegesség. Cicája imádni fogja a lazac ragus egészséges és kényeztető eledelt. Több éves szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készült táplálék, melyet a felnőtt macskák igényei szerint alkottak meg. Házikedvence erős, energikus és játékos lesz és sok-sok vidám pillanattal fogja meghálálni a finom falatokat és a törődést. Praktikus alutasakos csomagolása révén könnyen és gyorsan kinyítható.


Finnern Miamor Tonhal filé és zöldség, 24 x 100
9 149 Ft

8 390 Ft

Finnern Miamor macskaeledel igazi ínyenc különlegesség. Házikedvence imádni fogja a szaftos tonhal filé falatokat és válogatott zöldség darabokat az egészséges eledelben. Több éves szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készült táplálék, melyet a felnőtt macskák igényei szerint alkottak meg. Praktikus alutasakos csomagolása révén könnyen és gyorsan kinyítható.


Finnern Miamor Tonhalas-tintahalas pástétom 24x100g
9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finnern Miamor Tonhalas-tintahalas pástétom 24×100g ízletes macskaeledel felnőtt macskák számára. Kiváló alapanyagokból készült, csökkentett zsírtartalmú.Magas ásvány tartalmú, szóját, marhahúst és mesterséges színezőanyagokat nem tartalmaz. Megfelelő táplálékként szolgál minden napra a doromboló kedvencnek.


Finnern Miamor Csirke+sonk Macskaeledel, 24x100g
9 190 Ft

7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ínycsiklandozó csirkemellfilével és sonkával ízesített Miamor macskaeledel tökéletes választás felnőtt macskák számára. Nem tartalmaz tartósító anyagokat, csökkentett zsírtartalmának köszönhetően pedig a túlsúlyos macskáknak is ajánlott. Hozzávalói kiváló minőségűek, így macskájának nem csak ízletes, de egészséges étkezést is biztosít.


Finnern Miamor pulykaragu, 22x100g
5 290 Ft
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finnern Miamor ragus macskaeledel kiváló választás, ha egy kényeztető és egészséges táplálékot szeretnénk kedvencünknek. Több éves szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készült eledel, melyet a felnőtt macskák igényei szerint alkottak meg. Vitaminokban gazdag és zsírszegény, így macskánk egészséges maradhat. Szaftos és vékonyra szelt puha pulykahúsból készült ragu minden kiscica kedvence. Praktikus alutasakos csomagolása révén könnyen és gyorsan kinyítható.


Finnern Miamor Ragout Junior Csirkés Macskaeledel, 22 x 100 g
5 290 Ft
5 090 Ft

Finnern Miamor név maga a minőség. A csirkés ragu ízesítés a kölyökmacskák egyik kedvence. A Miamor Ragout Junior kifejezetten kölyökmacskáknak készült, biztosít minden tápanyagot és vitamint amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal fogja meghálálni a finom falatokat és a törődést.


Finnern Miamor Ragout Csirkés, 22 x 100g
5 290 Ft
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finnern Miamor név maga a minőség, az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon kívül, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Miamor termékeket adni házikedvencünknek. A Miamor Ragout biztosít minden tápanyagot és vitamint** amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal fogja meghálálni a finom falatokat és a törődést.


Finnern Miamor Tonhal filé és Kalamári macskaeledel 24x100g
9 149 Ft

8 390 Ft

Finnern Miamor macskaeledel tonhal filé és kalamári tartalmával cicája kedvence lesz. Kiváló minőségű, válogatott friss alapanyagokból készült kedvence számára, hogy mindig vidám, energikus legyen. Napi háromszor egy tasak fogyasztása kiegyensúlyozott étrendet biztosít. Még a legválogatósabb cicusok is imádni fogják.


Finnern Miamor Tonhal filé és rák macskaeledel 24x100g
9 149 Ft

8 390 Ft

Finnern Miamor macskaeledel tonhal filé és rák tartalmával cicája kedvence lesz. Kiváló minőségű, válogatott friss alapanyagokból készült kedvence számára, hogy mindig vidám, energikus legyen. Napi háromszor egy tasak fogyasztása kiegyensúlyozott étrendet biztosít. Még a legválogatósabb cicusok is imádni fogják.


Finnern Miamor Tonhalas-zöldséges pástétom 24x100g
9 190 Ft

7 690 Ft

Finnern Miamor Tonhalas-zöldséges pástétom 24×100g ízletes macskaeledel felnőtt macskák számára. Kiváló alapanyagokból készült, csökkentett zsírtartalmú.Magas ásvány tartalmú, szóját, marhahúst és mesterséges színezőanyagokat nem tartalmaz. Megfelelő táplálékként szolgál minden napra a doromboló kedvencnek.


Finnern Miamorn Macskakonzerv Tonhal 24 x 100g
8 890 Ft

7 690 Ft

Miamorn macskakonzerv 90 % tonhal és 10 % garnélarák természetes összetevőjével. Zamatos prémium csemege a macskák számára. Darabonként 100 g-os mennyiség, mely egy etetésre elegendő. TOVÁBB OLVASOM->


Finnern Miamor Csirke és tonhal filé, 24 x 100 g
9 149 Ft

8 390 Ft

Finnern Miamor macskaeledel szaftos, puha csirke és tonhal filé falatait cicája imádni fogja. Még a legválogatósabb macskák is imádni fogják. Kiváló minőségű, válogatott friss alapanyagokból készült kedvence számára, hogy mindig vidám, energikus legyen. Praktikus alutasakos csomagolása révén könnyen és gyorsan kinyítható.


Finnern Miamor Nyúl ragu Macskaeledel, 22 x 100 g
5 290 Ft
5 090 Ft

Finnern Miamor név maga a minőség. A nyúlragus ízesítés a macskák egyik kedvence. A Miamor Ragout macskaeledel biztosít minden tápanyagot és vitamint amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal fogja meghálálni a finom falatokat és a törődést.