First Class Dog Adult Large Breed kutyatáp - 12kg
9 490 Ft

8 490 Ft

First Class Dog Adult Large kutyaeledel Teljesen granulált, kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyaeledel felnőtt, nagyobb fajtájú kutyák számára.


First Class Dog Puppy Large Breed kutyatáp - 12kg
8 990 Ft

Kutyusaink egészségéhez elsősőrban hozzájárul az, hogy milyen ételet adunk nekik. Oda kell figyelnünk arra, hogy egészségesen, megfelelő mennyiségben és megfelelő beosztásban táplálkozzanak. A Dog Puppy Large Breed kutyatáp 100% friss csirkehúsból készült, ami nem tartalmaz káros tartósítószereket és színezékeket. Ez a kutyatáp biztosítja az energiát, és a tápanyag gazdag étkezést is.


First Class First Class Kutyaeledel, baromfi, 11 x 150 g
2 590 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, köztük a felnőtt kutyáknak ajánlott táp baromfihússal. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.


First Class First Class Puppy, baromfi, 11 x 150 g
1 750 Ft

1 390 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, kölyök kutyáknak ajánlott táp, csirkével, tésztával és répával. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.


First Class First Class Kutyaeledel Nyúl 11x150g
2 090 Ft

First Class kutyaeledel „Arovit“ állateledelből készül. Az „Arovit“ név az „aroma“ és a „vitamin“ szavakból alakult ki. Ezen szavak kombinációja fejezi ki a First Class filozófiáját: Megalkotni a a legkényeztetőbb állateledelt, amely egyben a legjobb arányú tápértéket tartalmazza az állatok fejlődése érdekében. TOVÁBB OLVASOM ->


First Class Dog Adult Chicken kutyatáp - 12kg
12 490 Ft

First Class prémium minőségű tápja egy teljes értékű, kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyaeledel felnőtt kutyák számára. Minden fajtájú és méretű ebnek ajánlott, hiszen biztosítja minden életkorban, méretben és súlyban a megfelelő tápanyagbevitelt. Egészséges, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal!


First Class Dog Adult Lamb & Rice kutyatáp - 12kg
15 490 Ft

First Class prémium minőségű tápja egy teljes értékű, kiegyensúlyozott kutyaeledel felnőtt kutyák számára. Minden fajtájú és méretű ebnek ajánlott, hiszen biztosítja minden életkorban, méretben és súlyban a megfelelő tápanyagbevitelt. Egészséges, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal!


First Class Dog HA Adult Duck & Rice Kutyaeledel, 12 kg
9 390 Ft

First Class prémium minőségű tápja teljes értékű, kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyaeledel a felnőtt kutyák számára. Szinte bármilyen fajtájú és méretű ebnek ajánlott, hiszen biztosítja minden életkorban, méretben és súlyban a megfelelő tápanyagbevitelt.


First Class Dog HA Senior Turkey & Rice kutyatáp - 12kg
13 490 Ft

Házikedvenceink számára mindig a megfelelő étkeztetést kell biztosítanunk, azáltal, hogy semmi zsíros és egészségtelen ételt nem adunk nekik, hiszen kisállataink hamar megbetegedhetnek emiatt. Ezért, a HA Senior Dog Turkey & Rice a tökéletes választás, mivel olyan kutyás számára lett kifejlesztve, akiknek érzékeny a gyomruk, és kímélésre szorulnak. Ehhez hozzájárul még az is, hogy az eledelt extrudált. Pulyka hús és rizs keveréke. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót és tartósítószereket sem.


First Class Dog Senior Chicken kutyatáp - 12kg
8 890 Ft

8 190 Ft

First Class Dog Senior kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyaeledel csirkével és számtalan vitaminnal, nyomelemmel. Idős kutyák számára nyújt megfelelő tápanyagbevitelt. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót és tartósítószereket sem!


First Class Dog Senior Large Breed Chicken kutyatáp - 12kg
8 190 Ft

First Class Dog Senior Large Breed Chicken teljes értékű, kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyaeledel idős, nagy méretű kutyák számára készült. Házikedvenceink számára mindig a megfelelő étkeztetést kell biztosítanunk azáltal, hogy semmi zsíros és egészségtelen ételt nem adunk nekik, hiszen hamar megbetegedhetnek emiatt.


First Class First Class Kutyaeledel, marha, 11 x 150 g
1 990 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, köztük a felnőtt kutyáknak ajánlott táp marhahússal. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.