7 400 Ft

Smartballs Teneo Uno ideális eszköz szerelmeseinek kis dolgokat. Ezek a hüvelyi golyót (más néven golyók és gyöngyök) főleg začátečnicím nők laza vagy eltérítő a hüvelyben, hanem a nők, akik azt akarják, hogy a hüvelyi izmok rugalmasságát és visszaállítja annak állapotát.

60 200 Ft 52 720 Ft

Stronic G je nový hands-free pulsátor speciálně uzpůsoben pro stimulaci bodu G. Pevné zakončení, hladký povrch a tenké tělo v kombinaci s rytmickým přirážením Vám zaručí orgasmy, kterých se už nikdy nebudete chtít vzdát. Nový elegantní design jistě potěší každou ženu.

37 570 Ft 34 070 Ft

A Manta Man vibráló maszturbátor egy könnyen használható szexuális segédeszköz, amelyet mind szexuális kapcsolatokban használhatsz, amikor alapvetően vibrátorrá alakítod a péniszedet, valamint segítesz orális szexben vagy maszturbációban.

60 200 Ft 52 720 Ft

A Stronic Surf Pulsator egy forradalmian új vibrátor, melynek különleges alakja még nagyobb öröm, 7 sebesség és 3 pulzációs ritmus. Nagy előnye az akkumulátor hosszú élettartama (45 perc a legnagyobb teljesítménynél).

2 250 Ft 1 880 Ft

Mágneses töltő Click´N´Charge új generációs alkalmas minden forradalmian új újratölthető vibrátor Fun Factory , anélkül, hogy keresztül csatlakozik socket vibrátorok.

34 560 Ft 31 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Laya II serkenti a testünk legérzékenyebb erogén zónáit. Továbbá, tökéletes ergonómiájának köszönhetően a készülék beleolvad a testébe. A vibrátor puha, bársonyos, puha szilikon, fényes színnel van borítva. A klitorist stimulálni kívánja, de az egész test erogén zónáinak masszírozására is szolgál.

44 970 Ft 39 370 Ft

A Miss Bi vibrátor az izgalmas G-pont izgalom mellett klitoros stimulációt biztosít, és két teljesen független motor garantálja a csúcsot! A vibrátornak egyedülálló alakja van, amely tökéletesen illeszkedik a női anatómiai rugalmasságához.