59 300 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Bi Stronic Fusion 2 férfiak és nők számára készült. Ez a vibrátor előre-hátra impulzus, hogy utánozza a szerelmes partnerek mozgását és lendületét. 9 pulzáló és 7 rezgésmódot kínál, és a kiválasztott program le is zárható a játék következő használatakor. Ez egy újratölthető USB-töltő.


32 970 Ft

28 030 Ft

Akció

A Manta Man vibráló maszturbátor egy könnyen használható szexuális segédeszköz, amelyet mind szexuális kapcsolatokban használhatsz, amikor alapvetően vibrátorrá alakítod a péniszedet, valamint segítesz orális szexben vagy maszturbációban.


-19%
30 320 Ft

24 260 Ft

Akció

A Laya II serkenti a testünk legérzékenyebb erogén zónáit. Továbbá, tökéletes ergonómiájának köszönhetően a készülék beleolvad a testébe. A vibrátor puha, bársonyos, puha szilikon, fényes színnel van borítva. A klitorist stimulálni kívánja, de az egész test erogén zónáinak masszírozására is szolgál.


52 700 Ft
+ ingyen szállítás

Majdnem tökéletes szerető. Prominens textúra és élénk stimuláció Stronic Drei érzi, apránként minden alkalommal költözött. Alakja tökéletesen alkalmazkodik a test.


52 840 Ft

44 920 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Stronic G je nový hands-free pulsátor speciálně uzpůsoben pro stimulaci bodu G. Pevné zakončení, hladký povrch a tenké tělo v kombinaci s rytmickým přirážením Vám zaručí orgasmy, kterých se už nikdy nebudete chtít vzdát. Nový elegantní design jistě potěší každou ženu.


-20%
52 840 Ft

42 270 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Stronic Surf Pulsator egy forradalmian új vibrátor, melynek különleges alakja még nagyobb öröm, 7 sebesség és 3 pulzációs ritmus. Nagy előnye az akkumulátor hosszú élettartama (45 perc a legnagyobb teljesítménynél).


23 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kíméletes bemélyedést a test Abby G vibrátor célja egy felejthetetlen masszázs G pont Technologies is úgy tervezték, hogy a vibrátor maradt egyformán erős az egész akkumulátor élettartamát.


-20%
26 160 Ft

20 920 Ft

Akció

Vibrátor feszes húrját. Új és izgalmas! Amikor Amor megérkezett az ókori Rómában az ő íj és nyíl, precíz beavatkozásokat szívében osztogatnak szeretet és az öröm. Amor most ennél is tovább megy.


13 200 Ft

Štíhlý vibrátor Gigolino vítězí svým výkonem a intenzitou vibrací. Díky praktickým rozměrům se pohodlně schová do každé kabelky. .


39 460 Ft

35 510 Ft

Akció

A Miss Bi vibrátor az izgalmas G-pont izgalom mellett klitoros stimulációt biztosít, és két teljesen független motor garantálja a csúcsot! A vibrátornak egyedülálló alakja van, amely tökéletesen illeszkedik a női anatómiai rugalmasságához.


19 680 Ft

Mr. Boss je oblíbený především pro svůj tvar, který bude milovat Váš bod G. Vyniká velmi silnými vibracemi srovnatelnými s těmi neoblíbenějšími dobíjecími vibrátory. Jeho hluboké dunivé vibrace jsou přesně tím, co mnoho žen potřebuje k uspokojivému vyvrcholení. Mr.


32 890 Ft

Tiger nő nem tud ellenállni! Köszönhetően jelentős behúzás és egy íves felső přinášejícímu intenzív vibrációnak lesz a G-pont dorombol örömében. Kérsz ​​egy vad tapasztalat? Tiger Turbo gomb szállít létfontosságú energiát, amellyel eljuthat a csúcsra.


-19%
11 850 Ft

9 510 Ft

Akció

Slim vibrátor VOLITA nagy segítség a klitoris külső stimulálásához vagy a pénisz stimulálásához. Lebegő végével az izgalom stimulálja az intim részek érzékenységét.