Gipetex CERVI FLANNEL flanel ágynemű
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes flanel ágynemű a GIPETEX márkától szarvasbőrből készült meleg plédere emlékeztető mintával. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex MACULATO pamut ágynemű
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágyneműhuzat a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból jaguármintás lenyomattal. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex TIROLO pamut ágyneműhuzat
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágyneműhuzat a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból stílusos téli szarvasmintával. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex DOUBLEFACE pamut ágynemű, kék
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágynemű a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból, amely gyönyörű kiegészítője lesz minden hálószobának. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex CORVARA FLANNEL flanel ágynemű
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes flanel ágynemű a GIPETEX márkától gyönyörű piros-bézs mintával. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex GNOMO 3D pamut ágynemű
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hangolódj rá a karácsonyra és öltöztesd ágyadat is stílusos karácsonyi GNOMO ágyneműbe a GIPETEX márkától. Kényelmes és kiváló minőségű ágynemű 100 % pamutból a legjobb alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex PUPAZO DI NEVE - HÓEMBER 3D pamut ágynemű
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hangolódj rá a karácsonyra és a télre és öltöztesd ágyadat is stílusos karácsonyi PUPAZO DI NEVE – HÓEMBER ágyneműbe a GIPETEX márkától. Kényelmes és kiváló minőségű ágynemű 100 % pamutból a legjobb alvásért! Olaszországban készült.

Gipetex Doubleface Ágyneműhuzat, Fekete-szürke
10 290 Ft 9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giptex Doubleface egy igazi minőségi olasz ágyneműhuzat, amely 100% pamutból készült. A csomag egy párna- és egy ágyneműhuzatot tartalmaz. A trendi megjelenésű ágynemű két oldalas, egyik oldalán fekete, a másikon pedig szürke színű.** Egyszerű, mégis elegáns választás minden hálószobába!

Gipetex Pamut ágynemű DOUBLEFACE bézs
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kelleme GIPETEX ágynemű 100% pamut minőségi anyagból, ami minden hálószobának szép kiegészítője lesz. Luxus ágynemű a legjobb alváshoz! Olaszországban készült.

Gipetex ZEBRATO pamut ágyneműhuzat
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágyneműhuzat a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból zebramintás lenyomattal. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.