Gipetex CERVI FLANNEL flanel ágynemű
17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes flanel ágynemű a GIPETEX márkától szarvasbőrből készült meleg plédere emlékeztető mintával. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex ELFIE SELFIE 3D pamut ágynemű-70%
25 132 Ft

7 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hangolódj rá a karácsonyra és öltöztesd ágyadat is stílusos karácsonyi ELFIE SELFIE ágyneműbe a GIPETEX márkától. Változz át éjjel Santa segítőivé. Kényelmes és kiváló minőségű ágynemű 100 % pamutból a legjobb alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex GNOMO 3D pamut ágynemű-54%
16 331 Ft

7 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hangolódj rá a karácsonyra és öltöztesd ágyadat is stílusos karácsonyi GNOMO ágyneműbe a GIPETEX márkától. Kényelmes és kiváló minőségű ágynemű 100 % pamutból a legjobb alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex DOUBLEFACE pamut ágynemű, kék
15 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kellemes ágynemű a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból, amely gyönyörű kiegészítője lesz minden hálószobának. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex CORVARA FLANNEL flanel ágynemű
17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes flanel ágynemű a GIPETEX márkától gyönyörű piros-bézs mintával. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex Pamut ágynemű DOUBLEFACE bézs
15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kelleme GIPETEX ágynemű 100% pamut minőségi anyagból, ami minden hálószobának szép kiegészítője lesz. Luxus ágynemű a legjobb alváshoz! Olaszországban készült.


Gipetex MACULATO pamut ágynemű
15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágyneműhuzat a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból jaguármintás lenyomattal. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.


Gipetex Doubleface Ágyneműhuzat, Fekete-szürke
10 290 Ft
9 890 Ft

Giptex Doubleface egy igazi minőségi olasz ágyneműhuzat, amely 100% pamutból készült. A csomag egy párna- és egy ágyneműhuzatot tartalmaz. A trendi megjelenésű ágynemű két oldalas, egyik oldalán fekete, a másikon pedig szürke színű.** Egyszerű, mégis elegáns választás minden hálószobába!


Gipetex ZEBRATO pamut ágyneműhuzat
15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kellemes ágyneműhuzat a GIPETEX márkától 100% kiváló minőségű pamutból zebramintás lenyomattal. Luxus ágynemű a nagyszerű alvásért! Olaszországban készült.