Gliss Kur Regeneráló expressz balzsam  Oil Nutritive (Express Repair) 200 ml
1 340 Ft

Regeneratív Express Oil Nutritive Balm Oil Nutritive egy öblítőszermentes gondozás, amelyet mindenféle hosszú hajra terveztek, ami hajlamos rázni. Az első osztályú szépítő hajjal kapott formula azonnal megrongálja a szőrzetet, akár 95% * -kal kevesebb fésült véget és egészséges fényességet.

Gliss Kur Regeneráló sampon Fiber Therapy (Shampoo) 400 ml
1 340 Ft

Regeneratív sampon Fiber Therapy szálterápia hajra lett kifejlesztve, amelyet színezéssel vagy formázással hangsúlyoznak. Visszaállítja a haj szerkezetét és hosszú távú védelmet biztosít a hajnak *. * akár 24 sampon, regeneratív maszkkal és balzsamattal kombinálva.

Gliss Kur Regeneráló sampon Oil Nutritive (Shampoo) 400 ml
1 340 Ft

Oil Nutritive regeneratív sampon mindenféle hosszú hajra tervezve, rázkódás szándékával. A prémium szépítő olajtartalmú formula táplálja a hajat, és intenzív ápolással és egészséges fényűvé teszi őket.

Gliss Kur Regeneráló sampon Ultimate Repair (Shampoo) 400 ml
1 340 Ft

A Regenerative Shampoo Ultimate Repair t úgy tervezték meg, hogy megvédje és alaposan regenerálja a nagyon sérült és száraz hajat. Összetételének köszönhetően a sampon megújítja a már kialakult károkat, és megakadályozza a jövőbeli károkat. Felhasználás után a haját frissíti, erővel és ragyogással.