GLORIA PRIMEX 5 Permetező pumpa
12 990 Ft

2 év garancia

GLORIA Aku AutoPump permetező pumpa, mely nagyon praktikusan használható permetező tartályokhoz. Kialakításának köszönhetően automatikusan fenntartja a nyomásszintet a permetezés során. Könnyű és egyszerű kezelhetőség jellemzi.

GLORIA PRIMA 5 39TE permetező

GLORIA PRIMA 5 39TE permetező

Értékelés: 4,5
8 190 Ft

Praktikus 3-baros permetező könnyű kezelhetőség a ház és kert körüli használathoz. A tartály űrtartalma 7 l.

GLORIA PRIMEX 5 permetező

GLORIA PRIMEX 5 permetező

Értékelés: 4,9
14 990 Ft

2 év garancia

Gloria Primex 5 permetező nagyszerű segítséget nyújt a növények védelmében. A nagy nyomású szivattyú akár 3 bar nyomást is képes generálni. Az 5 liter űrtartalmú permetező 50 cm hosszú, réz csővel és szórófejjel rendelkezik, így megkönnyíti a növények permetezését. A beépített biztonsági szeleppel ellátott nyomásmérő szavatolja a biztonságos használatot.

GLORIA Thermoflamm bio Electro kézi gyomégető
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gloria Thermoflamm bio Electro egy környezetbarát elektromos kézi gyomégető. Segítségével könnyen, gyorsan, kényelmesen és környezetbarát módon végezhető a gyomirtás az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a térkövek köze.Az eszköz több, mint 650 °C-os meleg hősugár segítségével végzi a gyomirtást gazdaságos, 2000 wattos üzemmódban. A tartós hatás garantált!

GLORIA Gázpatron Thermoflamm gyomégetőhöz
2 790 Ft

Gyomégető a gyomok ekologikus eltávolítására nehezen hozzáférhető helyeken. Grill begyújtására vagy kifagyasztáshoz is használható. Piezogyújtás