GLORIA Gardenboy plus, Kapagép
23 990 Ft

Gloria Gardenboy plusz kapagép egy sokoldalú eszköz. A speciálisan edzett acél tüskék könnyedén fellazítják talajt. A kapagép előnyei közé tartozik az alacsony súly és ergonomikus kialakítású fogantyú . Azt is lehetővé teszi a Gloria kapagép, hogy kényelmes használjuk és ne keljen össze görnyednünk. TOVÁBB OLVASOM->


GLORIA PRIMEX 5 Permetező pumpa
11 440 Ft
10 990 Ft

2 év garancia

GLORIA Aku AutoPump permetező pumpa, mely nagyon praktikusan használható permetező tartályokhoz. Kialakításának köszönhetően automatikusan fenntartja a nyomásszintet a permetezés során. Könnyű és egyszerű kezelhetőség jellemzi.


GLORIA AutoPump sett

GLORIA AutoPump sett

Értékelés: 4
18 390 Ft
17 890 Ft

2 év garancia

Gloria Auto Pump egy automatikus permetező gép, mely folyamatos nyomással éri el a folyamatos permetet, így Önnek nem kell a pumpálással bajlódnia. A készülék 12 V-os elemmel, azaz szabványos AA elemmel működik, melyből 8 darabot kell a készülékbe helyezni. Ezzel a permetezővel a kertészkedés még nagyobb öröm lesz, és sokkal kevésbé lesz fárasztó, és időigényes.


GLORIA Gázpatron Thermoflamm gyomégetőhöz
1 600 Ft

Gyomégető a gyomok ekologikus eltávolítására nehezen hozzáférhető helyeken. Grill begyújtására vagy kifagyasztáshoz is használható. Piezogyújtás


GLORIA Prima 5 Comfort Permetező
11 740 Ft

10 990 Ft

2 év garancia

GLORIA Prima 5 Comfort permetező 5 literes kapacitással ideális növényvédő- és rovarirtó szerek használatához. A 3 bar nyomású, 2,5 méter hosszú spirál tömlővel rendelkező eszköz praktikus és hatékony használatot tesz lehetővé. A munkavégzés eredményességét tovább növelheti a permetezőhöz csatlakoztatható kompresszor.


GLORIA PRIMA 5 39TE permetező
7 336 Ft
7 190 Ft

Praktikus 3-baros permetező könnyű kezelhetőség a ház és kert körüli használathoz. A tartály űrtartalma 7 l.


GLORIA Thermoflamm bio Classic Gázpatron
9 340 Ft

7 990 Ft

A Gloria Thermoflamm bio Classic egy környezetbarát – vegyi anyagok nélküli – gázpatron gyomirtáshoz. Segítségével könnyen és gyorsan végezhető a gyomírtás az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a térkövek köze. Az eszköz piezo gyújtószerkezete egyszerű és biztonságosan használható. A termék súlya: 1,55 kg.


GLORIA Thermoflamm bio Comfort Kézi gyomégető
11 440 Ft

10 690 Ft

A Gloria Thermoflamm bio Comfort egy környezetbarát kézi gyomégető. Segítségével könnyen és gyorsan végezhető a gyomirtás az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a térkövek köze. Az eszköz integrált piezo gyújtószerkezete egyszerű és biztonságosan használható. A termék súlya: 2,15 kg.


GLORIA Thermoflamm bio Electro kézi gyomégető
19 390 Ft
18 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Gloria Thermoflamm bio Electro egy környezetbarát elektromos kézi gyomégető. Segítségével könnyen, gyorsan, kényelmesen és környezetbarát módon végezhető a gyomirtás az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a térkövek köze.Az eszköz több, mint 650 °C-os meleg hősugár segítségével végzi a gyomirtást gazdaságos, 2000 wattos üzemmódban. A tartós hatás garantált!


GLORIA PRIMEX 5 permetező

GLORIA PRIMEX 5 permetező

Értékelés: 5
13 190 Ft
12 990 Ft

2 év garancia

Gloria Primex 5 permetező nagyszerű segítséget nyújt a növények védelmében. A nagy nyomású szivattyú akár 3 bar nyomást is képes generálni. Az 5 liter űrtartalmú permetező 50 cm hosszú, réz csővel és szórófejjel rendelkezik, így megkönnyíti a növények permetezését. A beépített biztonsági szeleppel ellátott nyomásmérő szavatolja a biztonságos használatot.