GPO Retro Stylo II

GPO Retro Stylo II

Értékelés: 4,7
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Stylo II az új modell a Stylo lemezjátszók szériájából. Auto Stop funkció leállítja a lemezforgatást amikor a végére ér, továbbá Pitch control hangkorrekcióval rendelkezik.

GPO Retro Soho

GPO Retro Soho

Értékelés: 3,3
29 990 Ft 29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Soho beépített sztereó hangfalakkal és fejhallgató kimenettel zavartalan zenehallgatást kínál. RCA és AUX konnektorok lehetővé teszik még a külső hangfal csatlakozást. Elegáns dizájnban, fém elemekkel dísze lesz a szobádnak.

GPO Retro Brooklyn

GPO Retro Brooklyn

Értékelés: 4,4
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ghettoblaster, boombox, jambox, kazettás lejátszó, magnó – hívd őt bárhogy is szeretnéd, a neve GPO Retro Brooklyn. Egy audio rendszer, amely CD és kazetta mechanikával ellátott, USB bemenettel rendelkezik, és vezeték nélküli Bluetooth átvitelre is képes. Fő előnyei közé tartozik 2× 40 W teljesítménye és tölthető Li-Ion akkumulátora, mely 4 órás élettartamú.

GPO Retro PCD 299

GPO Retro PCD 299

Értékelés: 4,5
17 490 Ft

Az amerikai 60-as évek ihlette, technikailag a jelenlegi ismeretek és tendenciák alapján felszerelve – a GPO Retro PCD 299 rádiómagnó technikai felszereltségével és megjelenésével egyaránt elbűvöl. A felszereltség közé tartozik CD/CD-RW és kazettás lejátszás, valamint AM/FM rádió. A tápellátás hálózati, vagy 6 darab C típusú elem .

GPO Retro Ambassador

GPO Retro Ambassador

Értékelés: 4,7
61 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felejtsd el a zoknikat és a zacskós levest, ebbe a bőröndbe már semmi más nem fér bele – ugyanis belsejében a GPO Retro Ambassador csúcs gramofon rejtőzik Bluetooth-tal, 3 forgási gyorsasággal és beépített 2× 1,5 W teljesítményű hangszórókkal. A készülék teljes mértékben hordozható, a tölthető akku 2,5 órás működési időt biztosít.

GPO Retro Piccadilly

GPO Retro Piccadilly

Értékelés: 3
46 990 Ft 43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a vezeték nélküli hős arról álmodik, hogy kiszabadítsa az összes LP-t a csomagolás fogságából – Bluetooth gramofon GPO Retro Piccadilly az LP hercegnők számára 3 sebességet biztosít 33,45, és 78 fordulattal és a tűvel csókot hint rá, minőségi karral és automatikus leállítással. s A hangos hangzást 2 db 8 W-os hangszóró biztosítja.

GPO Retro PR 50
56 490 Ft 48 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elegancia, minőség, precizitás – stílusos gramofon a hatvanas évek hangulatával. A GPO Retro PR 50 olyan, mint a mindig tökéletes és pontos 007-es ügynök. A porálló burkolat alatt fegyverek egész sora található, mint a Bluetooth, 33 és 45 fordulatszám/perc, USB csatlakozók, Aux In és Audio Technica lemezlejátszó fej. Sőt még digitalizálásra is képes.