Graco Connext black 2022
9x

Graco Connext black 2022

13 890 Ft

A Graco amerikai márkájú Connext fekete ülésmagasítót 22 és 36 kg közötti gyerekek számára ajánljuk (kb. 6 – 12 év). A ülésmagasítót ISOfix csatlakozókkal rögzíthetjük isoCatch-kel, vagy ISOfix csatlakozók nélkül is használhatjuk.

Forgalmazó: MALL
Graco Snugessentials R129 midnight black 2022
1x

Graco Snugessentials R129 midnight black 2022

46 490 Ft
Utolsó darab!

Az amerikai Graco Snugessentials R129 autósülést újszülötteknek és 13 kg közötti gyermekek számára tervezték. A Snugessentials autósülés megfelel a mai legszigorúbb i-Size szabványnak, és párnázott betéttel kényelmesen illeszkedik a gyermekhez.

Forgalmazó: MALL
Graco Move With Me suits me
3x

Graco Move With Me suits me

66 490 Ft

A Move with me suits me hinta az amerikai Graco márkanévből, amely könnyen összecsukható és bárhová szállítható. A Swing akár 10 féle zenét, 5 féle hangot és MP3 lejátszást kínál. Ezen kívül fel van szerelve egy vibrációs funkcióval is, amely állítható a 2. intenzitás szintjén.

Forgalmazó: MALL
Graco Junior Maxi chili 2022
48x

Graco Junior Maxi

24 490 Ft
Utolsó darab!

Az amerikai Graco márka Junior Maxi autósülést 4 és 12 év közötti gyermekek számára tervezték. Az állítható magasságú fejtámlával és kézzel felszerelt autósülést könnyedén hordozhatod és rögzítheted az autóhoz.

Forgalmazó: MALL
Graco Slimfit chilli 2022
5x

Graco Slimfit

85 990 Ft

Az amerikai Graco Slimfit autósülést újszülötteknek és 36 kg közötti gyermekek számára tervezték. A SlimFit egy biztonságos, nagyon gondosan tesztelt és jól elkészített változat a biztonságos gyermekekkel való utazáshoz.

Forgalmazó: MALL
-35%
Graco Evo XT iron 2020

Graco Evo XT

130 990 Ft
84 990 Ft
Utolsó darab!

Az Evo XT kombinált babakocsi az amerikai Graco márkától sport felépítményből és mély kosárból áll. Tartalmaz egy lábtartót, esővédő huzatot és belső bélést újszülöttek számára. A babakocsi alkalmas gyermekek számára, egészen a születéstől 15 kg-ig.

Forgalmazó: MALL
-13%
Graco Breaze lite black 2021
2x

Graco Breaze lite

37 990 Ft
32 990 Ft
Utolsó darab!

A Graco amerikai márka Breaze lite spot babakocsi könnyen összecsukható és könnyű súlyának (6,5 kg) köszönhetően ideális utazáshoz. Egyszerűen hajtsd le a babakocsit és helyezd le a maximális biztonság érdekében egy ötpontos övvel, kényelmes párnázattal.

Forgalmazó: MALL
Graco Swift fold rubix
1x

Graco Swift fold

53 490 Ft

Az amerikai Graco márkájú Swift hajtogatható étkezőszék nem csak teljesen felszerelt és széles körben állítható, hanem a tökéletes, egykezes összecsukást is biztosítja, amelyet azonnal, egy pillanat alatt elintézhetsz. A szék 9 magassági helyzetbe és 3 háttámla dőlésszögbe állítható.

Forgalmazó: MALL
Graco Baby Delight, confetti grey

Graco Baby Delight

24 490 Ft

Az amerikai Graco márkájú Baby Delight kiváló segítője a kicsik játéka során és a pihenést is asszisztálja. A színes autósülés gyerekeknek ajánlott születéstől 9 kg-ig.

Forgalmazó: MALL

A Graco egy globális márka, amely közel 60 éve kezdte meg működését az Egyesült Államok beli Philadelphiában.

Davis Saint - Kilenc gyermek apja, aki gyakran nézte a feleségét, ahogyan mint egy "hinta", megnyugtatja fáradt gyermekét a saját kertjében. Ezzel a fejében született egy nagyszerű ötlet és 18 hónap múlva megszületett a gyáruk első ringatószéke gyermekek számára. Azóta Graco piacvezető a gyerek termékek értékesítésének területén! Ezt követően elindított egy nagyszabású újítást, és belekezdett sok más termék gyártásába is.

A Graco elkötelezett a kutatások és fejlesztések iránt, melyeket az igazán testre szabott életmód, a környezet és a mai szülők pénztárcája határoz meg.

A termékválaszték magában foglalja a Graco autóüléseket, babakocsikat, utazási rendszereket, hintákat, játékokat, bébi monitorokat, hőmérőket.

A Graco jövőképe, hogy segítse a szülők elsődleges feladatát, a gyermekeikről való gondoskodást.