Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate
6 690 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.

Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate
6 690 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.

Grivel Stealth HS yellow
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az univerzális méretű erős sport sisak ** kemény héjjal rendelkezik, amely megvéd a sérülésektől és **injektált habbal ellátott, amely tompítja az ütéseket. Jól szellőzik és fejlámpa rögzíthető rá. A Stealth HS yellow azoknak ajánlott, akik maximális tartósságot keresnek.

Grivel Stealth titanium

Grivel Stealth titanium

Értékelés: 5
30 990 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az univerzális méretű tartós és könnyű sport sisak kemény héjjal rendelkezik, amely megvéd a sérülésektől és injektált habbal ellátott, amely tompítja az ütéseket. Kellő mennyiségű szellőző nyílással rendelkezik, így nagyon jól szellőzik. A Grivel Stealth titanium-ra fejlámpa is rögzíthető.

Grivel Stealth yellow
30 990 Ft 29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az univerzális méretű tartós és könnyű sport sisak kemény héjjal rendelkezik, amely megvéd a sérülésektől és injektált habbal ellátott, amely tompítja az ütéseket. Kellő mennyiségű szellőző nyílással rendelkezik, így nagyon jól szellőzik. A Grivel Stealth yellow-ra fejlámpa is rögzíthető.