Grivel Master Pro belayer
8 390 Ft

Biztosító ésereszkedő fék innovatív megoldás, amely különleges belső nyílásokkal ellátott, amelyek eltávolítják a kötélről a szennyeződéseket és a havat. A fék nagy súrlódással rendelkezik, amely a kötél tartóelemen át való vezetésével növelhető. A Grivel Master Pro belayer egyszerű, kettős és feles kötélen is használható.


Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate
6 590 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.


Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate
6 590 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.


Grivel K6G Mega Twin Gate
5 190 Ft

4 790 Ft

Az innovatív dupla záras Twin Gate karabiner megakadályozza a véletlen kinyitódást, ezáltal magas szintű biztonságot garantál. Fél csomós biztosításra vagy kötélen való ereszkedésre egyaránt alkalmas. A Grivel K6G Mega Twin Gate Hot forging technológiával gyártott – a magas hőfokon történő kovácsolás nagyszerű tulajdonságokkal látja el a karabinert.