Harrows Black Arrows Darts nyíl, Soft

Harrows Black Arrows Darts nyíl, Soft

4 790 Ft

Ha darts, akkor Harrows. Ha nincs egyéb intéznivalója munkaidő után, érdemes megbeszélni egy találkozót a barátokkal, s egy kávé mellett kipróbálni rég felelevenített darts tudását. A 3 darabos, soft darts szett nem kizárólag profi versenyzőknek ajánlott: műanyag hegye lévén úgy az emberi, mint a tárgyi sérülés kizárt. A játék a könnyű és biztonságos nyilaknak köszönhetően gyermekek számára is ajánlott.

Forgalmazó: MALL
Harrows Elektronikus céltábla Master Choice 3
3x

Harrows Elektronikus céltábla Master Choice 3

27 690 Ft

Elektronikus céltábla 27 izgalmas játékmóddal, 202 változatban, kibernetikus játék akár öt szinten, két LED kijelző automatikus pontszám megjelenítéssel, két LED kijelző krikettre, hangeffektusok, egyedi alvás üzemmód és felébredés.

Forgalmazó: MALL
Harrows Fejek Dimple soft 2ba 200 db
1x

Harrows Fejek Dimple soft 2ba 200 db

2 990 Ft

A Dimple soft hegyek fehér 27 mm hosszúságú műanyag hegyek. A keskeny 2BA menet alkalmas a Harrows nyilakhoz. A csomag 200 fejet tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Ace soft 18 g R
1x

Harrows Nyilak Ace soft

5 590 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ace soft nyilak tökéletes csúszásmentes felülettel. A testet gumi bevonat borítja a jobb fogásért. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak tökéletesen kiegészítik a nyilak sötét dizájnját.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Black Arrow steel 20 g K
1x

Harrows Nyilak Black Arrow steel

4 490 Ft

A Black Arrows sorozat minden játékos számára kiváló választás. Az Ebonit felületkezelés a sárgaréz nyilaknak rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz. Tökéletes nyilak azoknak a játékosoknak, akik a magasabb kategóriába lépés előtt fejleszteni szeretnék a technikájukat.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Black Jack soft 16 g K

Harrows Nyilak Black Jack soft

6 390 Ft

A legnépszerűbb soft verziójú nyilak a középosztályból. Kiváló választás kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Elegáns volfrám megjelenésű nyilak, precíz gravírozással és a legújabb technológiai újításokkal.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Blaze soft 16 g A
1x

Harrows Nyilak Blaze soft

6 190 Ft

A Blaze soft nyilak rozsdamentes acél, szén és vas ötvözetéből készültek. Különböző mikrobarázdák teszik lehetővé az elegáns és stílusos test jó fogást. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak még tökéletesebbé teszik a nyilakat.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Club Brass steel 18 g K

Harrows Nyilak Club Brass steel

3 890 Ft

A világ legnépszerűbb sárgaréz nyilai átfogó stílus és súly kínálattal. A precíz kidolgozású testet tökéletesen kiegészítik a nejlon fejek és a Marathon szárnyak. Ideális ár/teljesítmény arány.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Corsair soft 16 g K2 blue
1x

Harrows Nyilak Corsair soft

4 390 Ft

A Corsair nyilak kiválóak haladó játékosok számára. Elegáns színek, minőségi sárgaréz, edzett alumínium test és aerodinamikus Hologram szárnyak alkotnak tökéletesen harmonikus kapcsolatot.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft 16
2x

Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft

8 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ezeket a precíz gépi kidolgozású volfrám nyilakat a nyerni vágyó játékosok számára tervezték. A nyilak teste úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb dobhasd őket egymáshoz, így érve el még több pontot.

Forgalmazó: MALL
Harrows Nyilak Matrix steel 20 g K
1x

Harrows Nyilak Matrix steel

4 390 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns sárgaréz nyilak a Matrix sorozatból ergonomikus testtel. Jó a fogásuk és az aerodinamikus szárnyakkal együtt tökéletes kombinációját hozza létre repülés közben. A játékos teljes ellenőrzése alatt tudja tartani a játékot és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújthat.

Forgalmazó: MALL