Heros Constructor építőjáték, 100 db Fajáték
7 460 Ft 6 680 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *hat különböző jármű** építhető össze, például mozdony, autó vagy repülőgép, de az építésnek csak a képzelet szabhat határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.

Heros Heros Constructor Sík
4 760 Ft 4 360 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből helikoptert vagy repülőgépet készít?

Heros Heros Constructor Motocykl
3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből motorkeréprát vagy repülőgépet készít?

Heros Heros Constructor Pojízdný jeřáb
5 860 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből darut, repülőgépet, helikoptert vagy triciklit készít?

Heros Constructor építőjáték, 50 db Fajáték
5 250 Ft 4 500 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *három különböző jármű** építhető össze, de az építésnek csak a képzelet szab határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.