Heros Constructor építőjáték, 100 db Fajáték
8 090 Ft

6 280 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *hat különböző jármű** építhető össze, például mozdony, autó vagy repülőgép, de az építésnek csak a képzelet szabhat határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.


Heros Constructor építőjáték, 50 db Fajáték-47%
5 490 Ft

2 890 Ft

Akció

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *három különböző jármű** építhető össze, de az építésnek csak a képzelet szab határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.


Heros Constructor Tartozékok
4 450 Ft

3 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Ez a készlet ** lehetővé teszi a Constructor sorozat és az önálló kivitelezés ** bővítését saját elképzelése szerint.


Heros Heros Constructor Motocykl
3 847 Ft

3 280 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből motorkeréprát vagy repülőgépet készít?


Heros Heros Constructor Pojízdný jeřáb
6 018 Ft

5 310 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből darut, repülőgépet, helikoptert vagy triciklit készít?


Heros Heros Constructor Sík
4 330 Ft

4 080 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből helikoptert vagy repülőgépet készít?